Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
BUNA DIMINEATA ,multumesc de cafeluta ,tareeeee buna .
NANA esti o mamica puternica ,iar ANDREI este un luptator ,ne rugam pentru voi ,
luy spune:
Teooooo, deschide telefonul !!!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Diwana, la Multi Ani fericiti alaturi de familia ta!
Nana, Doamne ajuta!
La Multi Ani, sarbatoritilor zilei!
Nu prea am apucat sa citesc! NOi insa raportam numai reusite pe planul diversificarii. A inceput sa-I place sa manance, se intinde dupa lingurita si inghite frumos, nici nun e mai murdarim asa. Sint bucuroasa, ear un hop mare diversificarea asta. Acum, m-am linistit!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bikmaria spune:
LA MULTI ANI!
frumoaselor domnisoare :
MIRUNA de mamica PRISI
RAISA MARIA de mamica SI_BV
ELIZA de mamica RAMONAIANI
ANA IASMINE de mamica PICO
si stimabililor domnisori:
GHEO de mamica SABINA
RARES de mamica PINACOLADA
STEFAN de mamica MARIADIA
VLAD CONSTANTIN de mamica ANCASILV
bikmaria spune:
avem si o mamica sarbatorita astazi
LA MULTI ANI !DIWANA
sa fi fericita si implinita alaturi de familia ta !
bebeka spune:
Uram si noi papanasilor si dulcetelelor sarbatorite astazi!
Roxana cred ca barbatii astia au facut aceeasi scoala ca si al meu gandeste la fel.
Gema multa sanatate!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Piciulika spune:
Rita, ai niste resurse emotzionale extraordinare!
Dumnezeu sa va aiba in paza si sa-i dea norocul unui pui mic sa va aiba drept parintzi!
Cu respect
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Sabina spune:
'neata! cat mai e dimineat...de fapt buna ziia!
Nana, ce ma bucur ca ai dat un semn! ne rugam pt voi si maio da-ne vesti.
La multi ani tutror sarbatoritilor, imi pare rau ca nu merg la Brasov sa ma fi vazut cu Raisa si Simona.....
Diwana, sa fii fericita si sa ai viata lunga, frumoasa si sanatoasa!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andreea1002 spune:
Fetelor, stiu ca nu ne cunoastem de mult timp, insa simt nevoia sa imi descarc sufletul cuiva...
Nu credeam ca tocmai eu o sa trec prin asa ceva, insa, efectiv, nu mai pot. Astea sunt cuvintele care imi vin acum in minte. Sunt epuizata atat fizic, dar mai ales psihic. Miruna mea vrea numai in brate(nu inteleg cum mai aveti voi timp sa mai faceti si altceva prin casa), deci nu pot face alte activitati decat cand vine al meu de la servci. Si atunci simt atat de mult nevoia sa ma odihnesc, dar se gaseste mereu cate ceva de facut(o mica curatenie, o mancare, et, stiti si voi). Asa ca sunt in priza 24 din 24. Singurele momente linistite le am la calculator, in timp ce ea doarme (cate 30 min max 1 ora dupaamiaza). Alceva nu pot face pt ca se trezeste la cel mai mic zgomot. Si nu am vrut sa o invat asa(cand era micuta dormea numai cu muzica si cu zgomotele casei obisnuite). Acum nu stiu ce are, ca doarme asa agitata ziua....
Din pacate nu pot sa imi exprim epuizarea psihica ca nu mi-a dat Dumnezeu darul asta...dar simt ca imi iau campii. Cel mai mult ma doare ca nu pot sa ma bucur asa mult de lucrurile noi pe care le face, sunt constienta ca nu o sa ma mai intalnesc cu perioada asta a ei...
Si de parca toate astea nu ar fi de ajuns, de dimineata am primit telefon ca a murit bunica mea...nu pot fi alaturi de ai mei decat cu gandul...din pacate este prea departe.
Insa, astept cu nerabdare saptamana viitoare cand l-am rugat pe sot sa isi ia concediu. Poate asa imi revin din starea asta atat de proasta...
Imi cer scuze daca am fost incoerenta, insa e tot ce pot scrie in momentul de fata...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by gema
Acum sa va spun de micuta mea, care pare ca are muci dar ceva muci pititi prin gat fiindca nu curg dar parca are o horcaiala. sa ma ingrijorez deja? Miercuri viitoare avem programare la pediatru, sa fie tarziu pana atunci, sa merg cu ea sa fie ascultata? ce ziceti?
Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)
miercurea viitoare ai programarea? Daca nu tuseste si nu are febra, probabil ca nu are mare lucru. Pune ser si aspira-i mucisorii cu batista bebelusului.
Sanatate multa tuturor va doresc.