Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
Buna si de la noi,
nu am apucat sa citesc azi nimic...sunt stresata cu bebe...de cateva zile are o tuse seaca....de fapt nu o pot numi tuse....parca incearca sa scoata ceva din gat, sau cum face cineva cand isi drege vocea....Ideea este ca de fiecare data face cam de 4-5 ori, de cel putin 10 ori pe zi. Din gat nu se aude nimic, nici din plamani, mucisori nu are.....asa ca azi l-am dus la doctor....diagnosticul a fost: tuse iritativa...si mi-au data sa ii dau tantum verde 3 ori/zi si aerius 1,5 ml/zi.....cum vu se pare? Eu totusi nu prea ma incred in diagnostic....si am impresia ca a inghitit ceva.
Devylla superb blog-ul mogaldetei....mi-au dat lacrimile
Vreau si eu la intalneala....arata super bine mancarea Violetei
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
asa...
noi azi am fost la revizie, avem 7670g si 69 cm , suntem bine, numai ca Miru a avut rosu in gat de aia a facut duminica febra, dar acum era ok, a zis dr ca am scapat usor doar cu 2 ture de febra
de saptamana viitoare incep sa ii dau niste cereale, sa vedem cum reactioneaza noaptea, daca doarme mai bine, ca noaptea trecuta s-a trezit sin 2 in 2 ore
dupa revizie am fost la shoping si i-am luat la fata de ziua ei un sarafan denim de la Z si niste pantaloni de vara, aveau preturi bune, dar nu mai aveau prea multe sortimente
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
slippers76 spune:
Betty, nu cumva e aerul prea uscat in casa?
Prisi, vaz ca stati bine la revizie. Bravo! Sper ca Miru e mai bine.
Husbandu' va multumeste pentru urarile de sanatate. Si promite sa nu ne imbolnaveasca.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by prisi
asa...
noi azi am fost la revizie, avem 7670g si 69 cm , suntem bine, numai ca Miru a avut rosu in gat de aia a facut duminica febra, dar acum era ok, a zis dr ca am scapat usor doar cu 2 ture de febra
de saptamana viitoare incep sa ii dau niste cereale, sa vedem cum reactioneaza noaptea, daca doarme mai bine, ca noaptea trecuta s-a trezit sin 2 in 2 ore
dupa revizie am fost la shoping si i-am luat la fata de ziua ei un sarafan denim de la Z si niste pantaloni de vara, aveau preturi bune, dar nu mai aveau prea multe sortimente
poze
Prisi, sa stii ca eu nu eram de acord cu chestia asta, ca nu doarme copilul noaptea pentru ca nu mananca seara destul...Insa, dupa ce am avut nopti cu treziri multe, si mai statea si seara la san cu orele, am incercat si eu sa-i dau cereale. Vreau sa spun ca se cunoaste diferenta. Daca inainte dormea 4 ore legate maxim, acum doarme si mai mult de 6, iar dupa ce mananca se vede pe fata ei ca e satula
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
sim_stoian spune:
Ma apuc de capitol nou.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ma apuc de capitol nou.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
multumim
poze
Sabina spune:
da mie nu mi se mai deschide situ ala.....si nu am numaru de la tanmti violeta
Simona, da, asa era si sofia. Pana departe, spre 2 ani jumate...numa langa mine sau cei f apropiati statea.
iar acu sta singura si nu ma lasa sa o deranjez
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Piciulika spune:
Nu ma mai joc... pai voi scrietzi, si scrietzi, si scrietzi...!!!Duracel in degete!
Incerc sa o iau sistematic - dar scurt si pe prioritatzi, ca-s intre o mie de PAGuri.
La multzi ani sarbatoritzilor zilei!
Pupici speciali de la ursuletz prietenilor lui apropiatzi: Gheo si Eliza!
Gema, sunt alaturi de tine. Sa nu ai emotzii - e cea mai buna optziune, cu ~80% sanse de vindecare (cu tratament dupa). Bine ca e operabil! Doamne-ajuta! ...recuperarea va fi lunga, dar o sa vezi ca va fi bine si va vorbi. Sunt cu inima langa tine si tatal tau.
Nana, abia astept vestile bune de la voi. Sunt momente grele, dar tu si sotzul tau suntetzi atat de puternici! Si vezi ca si puiul vostru va semana - o sa fie foarte bine. Trece si perioada asta de incertitudini si iese soarele! mamica
Vazut ochioasa de veroboda, diva de bebeka, - mai, il ispititzi pe ursuletz! - blogul sensibil de ochi migdalatzi, blogul haios de fratele de tzitzi al ursuletzului, Stefan - ce scaun, rosu sa nu-l deochi! - pe Cristi mumos si calaretz de Afibebe
Teo, multzumim. Noi vrem sa-l vedem curand si pe colegul-ursuletz... sa privim concurentza in ochi.
Ca am vazut si pe Gheo, ce cool e si se lasa giugiulit de frumoasa lui sora - se antreneaza pe mai tarziu...! Si ce maini fine de pianist are!
Andreea, condoleantze pentru Bunica ta. Off... Si uite ca suntem care-cand depresate, cand se aduna... hai, ca trece cu odihna. Daca te linisteste: si la noi e la fel. Doar ca eu doar ma uit cum zboara casa si fac minimul necesar. Efectiv nu pot, basta! Sunt zile (si noptzi) mai bune, si altele...
Isabeluta, merci de "sa traiasca, sa-nfloreasca doamnele tzitzi" - la cat le solicita, sper totusi sa nu infloreasca la primavara!
Devylla, ce-i aia o colcalcaitie?!
... si inca mai am de citit!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
betty78 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Betty, nu cumva e aerul prea uscat in casa?
Prisi, vaz ca stati bine la revizie. Bravo! Sper ca Miru e mai bine.
Husbandu' va multumeste pentru urarile de sanatate. Si promite sa nu ne imbolnaveasca.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mai am umiditate 35-40%
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario