Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, ...pai parere despre menajera. Iar de inteles chestiunea cu barza, m-am simtit datoare sa explic ca sa fiu sigura ca se intelege. Poate nu are toata lumea relatie speciala cu mine asa cum ai tu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

draga andreea,

marea majoritate dintre noi te intelege foarte bine. eu una singur! si david al meu a avut o perioada cand vroia numai in brate, de ajunsesem sa mi se pare intinsul rufelor la uscat sau spalatul vaselor activitati deosebit de recreative :) dar perioada aceea a trecut, acum sta mult mai mult pe canapea cu jucariile lui, se joaca, sta "de vorba" cu noi, ii zanganim jucarii si el rade, nu mai vrea doar in brate. il mai mut dintr-o camera in alta cand devine nelinistit, mai pe canapea, mai in patutul lui, mai la carusel. nici david nu sta in carucior in casa. intr-o vreme i-a placut in scoica, acun nu mai vrea nici acolo, se zbate pana cade din ea. ideea este ca, o sa vezi, cu fiecare zi ei cresc si se schimba si asta cu "in brate" e doar o faza care trece si ea.

tu trebuie sa te odihnesti, este singura solutie sa scapi de stress sau sa incerci sa faci ceva care iti face placere.

nu iti imagina ca pe david nu il mai apuca urlatul... dar mult mai putin ca acum 1 luna! sunt copii si copii si vorba aia - cine a vazut baba frumoasa si copil cuminte? mai rar... in plus la asa ochi albastri are si ea dreptul la fitze, nu?:)

succes si sanatate,

Mergi la inceput

inca ceva... pe noi pediatrul lui ne-a sfatuit cand e mai agitat sa il scoatem afara, chiar daca e frig, nu conteaza, imbracat bine l-am scos si la -10 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Am vazut ca berzele astea traiesc cam 30 de ani maxim, cred ca asta a venit cu Andrei pe ultima suta de metri si si-a dat si obsetescul sfarsit.

Acu'.. la alea 5 kg ale lui Andrei.. si brand new sa fi fost .. si tot ar fi mierlit-o

Gata.. acum chiar ma duc la ale mele..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox eu chiar nu am vrut sa zic ca tu nu iti dai interesul pentru copii.Ce mai incolo incoace eu nu cred ca as rerzista la doi...ai toata admiratia mea. Am zis-o in sensul ca pentru mine e ceva cu totul nou prezenta unui copil in relatia noastra destul de lunga...si nici eu nu mai sunt asa tinerica...adica focusez cam greu pe 2 lucruri odata.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sim, nu numai tu ai starnit pofte pentru Roxana, Dana,Luy ci si Teodora pentru Urmy...
Si ce ii pregatiti voi acelei tinere intreprinzatoare...trebuie sa-si aduca ajutoare ca sa faca fata la atatea mamici cu bebici...
Roxana , nici chiar asa departe ..1h cu avionul si esti aici...asa ca poftim la masa...cam scump ce-i drept pentru un iepu...
Rodica, pupici pentru o mamica obosita , sa-i treaca si Darius sa fie cuminte.
Nana, multumim de vesti , sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru voi.Multa putere lui Andrei si voua.
Gema, sa fie totul bine pentru tatal tau ,refacere rapida dupa o operatie reusita.
Rita,va admir pentru puterea voastra de parinti incercati...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze

Mergi la inceput

apropos de relatia cu sotul si de schimbari... eu simt o schimbare majora in viata mea (cea mai mare de cand ma stiu pe lume) de cand l-am nascut pe david.
eu eram alintata familiei si de-o data nu mai sunt!!! pai cum asa??? iaca bine, s-a schimbat Nr. 1! si cand zic alintata eram si de sot si de mama. acum amandoi sunt focusati pe david, ca si mine bineinteles.
si mie imi lipseste iesitul in oras (chiar daca sta mama cu david nu ma pot relaxa total, eu tot cu gandul la el acasa sunt). si imi lipsesc serile mele lungi de vizionat filme, stat pe canapea asa... fara nici o treaba :)

in compensatie - am un baiatel sanatos, vesel, activ - ohooo, foarte activ. ce imi doresc mai mult? sa se dezvolte normal, sa fie sanatos in continuare, vesel, optimist, istet si un pic macar - norocos. sa ne dea Dumnezeu sanatatea, puterea si intelepciunea sa stim sa il educam, sa facem OM din el. sa fim fericiti toti 3!

Mergi la inceput

Melaniatud,bine ai venit.
La mai multe lunite pentru ieri lui Tudor.
Mamici cu bebici din Iasi , astazi au programata o intalneala...asa ca daca vreti sa participati...va asteptam...la 18 in fata la Librarie ,parter,Iulius Mall

poze

Mergi la inceput

Papanash,felicitari pentru Andreiutz si pupici sa-i treaca supararea de la vaccin.
Multumim de dedicatie...
La foto cu"cel mai bine se doarme in masina"...si la noi e cam la fel...eu spun ca Andreea e senzor de miscare, atata timp cat masina se misca totul e ok , doarme , dar daca s-a oprit doar si la semafor...s-a trezit....

poze

Mergi la inceput

Si_bv, petrecere placuta pentru dulceata , daca e...si chiar ma gandeam si eu ce frumos ar fi fost ...o intalneala intre Raisa si Gheo, sa-si petreaca partial ziua impreuna...

poze

Mergi la inceput