Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Urmy, foarte rau faci ca nici la wc nu stai linistita. Sper sa nu ajungi cu constipatie cronica, asa cum patisem eu dupa Alex.
Andreea1002, condoleante pentru bunica ta. Imi pare rau ca ai asa stare, dar e firesc sa simti si asa. Incearca sa te relaxezi, sa mai faci si ce iti place. Eu zic ca merge sa o linistesti si fara sa o cari non-stop in brate, mai plange putin, ii mai trece. Mai mult nu spun ca imi sar parintii cu AP in cap. Ideea e ca la varsta asta merge usor sa ii distragi atentia cu orice, ii poti schimba mereu locatia si pozitia, poate sa vada mereu lucruri noi. si nu te mai invinovati, este absolut normal sa mai vrei un moment de respiro.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
Rox eu sincer nu stiu cand voi mai dormi cu al meu...ne mai intalnim asa in ceas de noapte , dar in rest sunt colega de camera sau chiar de pat uneori(deseori) cu Vladutz. Cateodata ma apuca si pe mine spaime din astea ca ne vom trezi straini intr-o zi, dar deocamdata focusez pe bebe...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Hai ca postez in 100 de episoade, dar ma zapacesc cu totii de cap. Apropos de replicile sotilor si eu suspectam demult ca fac ei o scoala speciala.
Papanash, sigur e vina ta, imposibil ca plansul sa se potoleasca numai la luat in brate. De regula ori e un motiv obiectiv - schimbat, hrana, somn - si atunci e suficient sa ii rezolvi nevoia, ori e doar de plictiseala sau un mic discomfort legat de pozitie si atunci e suficient sa ii distragi atentia. Exact ceea ce face si luatul in brate de altfel, doar sta mai comfortabil si are alta perspectiva. Ca dovada ca al meu cand face fitze nu vrea doar in brate, vrea miscat, ceea ce inseamna ca nu cauta simpla mea prezenta.
Nah, eu dau sfaturi. Dar al meu sta nene cu orele singurel. Ma rog, nu singur. Il iau dupa mine. In scoica, in tarc, in carut, pe canapea. Ii vorbesc, ne mai jucam cu el, dar daca eu stau o ora sa calc el se joaca linistit cu ale lui.
Gema, doamne ajuta sa fie totul bine cu operatia de maine. Unde mergeti pana la urma?
Nah ca am gasit si mesajul alalaltul. Zau daca pricep ce e cu netul meu.
Rox ,
Poze
isabeluta spune:
Si Rox nu mi-ai zis cu e cu supita? Mai cere laptic dupa? Al meu nu vrea mar, deci renunt, incerc cu para...poate pana la sfarsitul lunii are si el o masa intreaga...desi nu cred...trebuie sa gasesc o solutie si am pus pe ultimul loc formula...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanash
Roxana, nu s-a pierdut mesajul, noi l-am citit.
Si Carpatina tocmai zicea ca doar nu l-a adus barza pe Andreiutzul tau....
Si io m-am uitat pe poze si Andrei seamana cu sotul tau, sunt si eu sigura ca n-a fost adus de barza....
Baiii.. daca si pe sotul ei l-a adus tot (aceeasi) barza?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Mada28 spune:
Nana catre tine si Andrei se indreapta gandurile noastre bune.Bafta
Andreea imi pare rau pentru bunica ta.
De la noi nu prea avem vesti: dupa ce tot week-endul ne-am distrat si relaxat (am iesit la cumparaturi si la plimbare, ne-au venit prietenii, am fost la masa in familie) , luni si marti Luca a tusit destul de mult
Azi la vazut doctorita e bine tuseste de la nas nu are nimic la plamani sau in gat. Mi-a zis sa-i mai dau Sodal 1 zi si vitamina c.
Voi cum dati vitamina C in ceai sau direct cu lingurita
Va pup
PS La multi ani si sanatate , voiosie spor in toate pentru toti sarbatoritii.
Roxana_G spune:
Carpatina, esti in conced de esti asa in verva? esti tare cu barza aia. Dar vezi tu, ideea era doar de dormit separat. Am vazut mesajul acuma, nu stiu ce se tot intampla, imi dispare brusc pagina DC si primesc mesaj de eroare apoi ma reconectez greu. In fine.. Nu comentezi nimic de menajera? Nici eu inteleg parerea ta in ciuda relatiei speciale.
Papanash, mai fetelor sunteti mortale. Eu ma refeream la somn. Cred ca neintelegerea provine de la "alea alea" care nu sunt tocmai treburile care dau insarcinari de berze ci pur si simplu o dragaleala nevinovata. Ma rog...nu ca nu ar fi si treburi "de barza" dar alea nu au legatura cu dormitul impreuna. Ce naiba mai fetelor, sa va explic eu cum sta treaba? Pai pot sa nu aiba legatura nici cu dormitorul. Offfff!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by papanash
Roxana, nu s-a pierdut mesajul, noi l-am citit.
Si Carpatina tocmai zicea ca doar nu l-a adus barza pe Andreiutzul tau....
Si io m-am uitat pe poze si Andrei seamana cu sotul tau, sunt si eu sigura ca n-a fost adus de barza....
Baiii.. daca si pe sotul ei l-a adus tot (aceeasi) barza?
=====================
Eu zic ca era prea batrana si nu cred ca o tineau salele sa il aduca pe Andrei 5 kile.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Am vazut ca berzele astea traiesc cam 30 de ani maxim, cred ca asta a venit cu Andrei pe ultima suta de metri si si-a dat si obsetescul sfarsit.
In alta ordine de idei, mai fetelor, sa nu care cumva sa credeti ca nu ma interesez de copii sau nu ma focusez pe ei. Incercam sa spun ca ma straduiesc tocmai sa mai am si alte subiecte de interes, spre binele tuturor, si al meu si chiar si al copiilor.
Isabeluta, stiu cum e cu venitul tarziu acasa. Uite de aia mai bantui pe aici pana tarziu ca uneori mai sper sa schimbam 5 cuvinte si altfel decat pe messenger. Cat despre pranzul lui Andrei, papa cam 1-2 borcanele odata si nu mai vrea lapte. Ii dau cu chiu cu vai apa. Dar la 2 ore dupa tot primeste biberon.
Apropos de apa, nu stiu ce sa zic. A inceput sa mai primeasca cateva lingurite, dar scoate un sunet ciudat, ca un fel de gemet. Nu pare sa fie de placere pentru ca la mancare nu face asa si casca ditamai gura. Dar nici neplacere as zice ca totusi deschide singur gurita si nu mai scuipa apa. Ciudatel. Voi cum le dati apa si cum o primesc?
Rox ,
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, esti in conced de esti asa in verva? esti tare cu barza aia. Dar vezi tu, ideea era doar de dormit separat. Am vazut mesajul acuma, nu stiu ce se tot intampla, imi dispare brusc pagina DC si primesc mesaj de eroare apoi ma reconectez greu. In fine.. Nu comentezi nimic de menajera? Nici eu inteleg parerea ta in ciuda relatiei speciale.
Papanash, mai fetelor sunteti mortale. Eu ma refeream la somn. Cred ca neintelegerea provine de la "alea alea" care nu sunt tocmai treburile care dau insarcinari de berze ci pur si simplu o dragaleala nevinovata. Ma rog...nu ca nu ar fi si treburi "de barza" dar alea nu au legatura cu dormitul impreuna. Ce naiba mai fetelor, sa va explic eu cum sta treaba? Pai pot sa nu aiba legatura nici cu dormitorul. Offfff!
Haidi bre ca intelegem.. nu te mai necaji!
Care era parerea pe care o aveam si nu era inteleasa?
Gata.. pauza!
=====================