Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
carpatina spune:
quote:
Originally posted by andreea1002
cred ca o sa am un picior mai suplu, de la cat imping cu el de carut
Ehhhh.. daca ar fi asa de simpluuu...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Carpatina, tragi chiulul la munca? Se poate si in lumea civilizata?
Daca se poate? Aici a fost inventat Numai ca-i zice mai pompos.. "pauza de..diverse"
=====================
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by andreea1002
cred ca o sa am un picior mai suplu, de la cat imping cu el de carut
Ehhhh.. daca ar fi asa de simpluuu...
=====================
Hai ca m-ai facut sa-mi masor picioarele in grosime . Si ai dreptate, nu e chiar asa simplu....
(tine cont ca fac chestia asta de vreo luna si ceva)
Hai ca am luat-o razna....
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Roxana_G spune:
Off, am scris ditamai mesajul si l-am pierdut.
Carpatina, nu e mult de zis, este bine, este cam nehotarata insa si nu stiu ce vrea. Azi chiar mi-a placut mult.
Papanash, tie iti scrisesem un mesaj tare lung. Si noi am dormit separati de cand am nascut-o pe Alex pana l-am nascut pe Andrei si acum recuperam. Si pe mine ma mai enerveaza, ne certam si de multe ori zic eu ca meritat, dar ma straduiesc sa pastrez o atmosfera placuta ca e tare pacat. Pacat sa te trezesti la un moment dat cu senzatia ca esti cu un strain...stiu eu ce spun. De aceea merita sa acorzi ceva timp si relatiei, indiferent ca mare parte din implinire iti vine de la Andreiutz. Si mergi in clubul ala, nu te lasa. Concedii merg si cu copiii, ma rog al meu nu a fost tocmai reusit, dar este prima data cand avem probleme de 4 ani incoace de mers cu copilul.
Postez ca iar pica netul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Off, am scris ditamai mesajul si l-am pierdut.
Carpatina, nu e mult de zis, este bine, este cam nehotarata insa si nu stiu ce vrea. Azi chiar mi-a placut mult.
Papanash, tie iti scrisesem un mesaj tare lung. Si noi am dormit separati de cand am nascut-o pe Alex pana l-am nascut pe Andrei si acum recuperam. Si pe mine ma mai enerveaza, ne certam si de multe ori zic eu ca meritat, dar ma straduiesc sa pastrez o atmosfera placuta ca e tare pacat. Pacat sa te trezesti la un moment dat cu senzatia ca esti cu un strain...stiu eu ce spun. De aceea merita sa acorzi ceva timp si relatiei, indiferent ca mare parte din implinire iti vine de la Andreiutz. Si mergi in clubul ala, nu te lasa. Concedii merg si cu copiii, ma rog al meu nu a fost tocmai reusit, dar este prima data cand avem probleme de 4 ani incoace de mers cu copilul.
Postez ca iar pica netul.
Hai ma ca nu l-ai pierdut... ca nu puteam eu sa raspund la un mesaj pe care nu l-ai postat.. cu toata legatura noastra cu tot.
=====================
isabeluta spune:
Andreea condoleante pentru bunica ta! Asa fetita frumoasa si asa mama "terorizata"...tzt, tzt.
Mai da ce de fetite frumoase...vazut si pe Alexia de mami Gema! Si baietei scumpi foc de Afibebe si Papanash.
In alta ordine de idei eu cred ca Yaia se completeaza foarte bine cu Carpatina la "vorbe de duh"!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Rares de Pinacolada
Miruna de Prisi
Gheo de Sabina
Stefan de Mariadia
Eliza de Ramonaiani
Raisa-Maria de Si_Bv
Vlad Constantin de Ancasilv
Ana Iasmine de Pico
La multi ani! mamica Diwana
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
papanash spune:
Roxana, nu s-a pierdut mesajul, noi l-am citit.
Si Carpatina tocmai zicea ca doar nu l-a adus barza pe Andreiutzul tau....
Si io m-am uitat pe poze si Andrei seamana cu sotul tau, sunt si eu sigura ca n-a fost adus de barza....
Mai glumim si noi, ce sa facem ?
s-a trezit puiul, plecam , va pup !
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
afibebe spune:
Andreea condoleante.
eu plec la un examen acum.
pe la 6 ma intorc.
va pup si spor la scris.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
isabeluta spune:
Yupiiii am ajuns la pagina 13! Greu nenica tare greu cu cititu`!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)