ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28
Raspunsuri - Pagina 12
aerlilian spune:
Monica,draga noastra,acum sunteti..."dragele noastre"!!!Sa-ti traiasca minunea sa va bucurati de ea.Cand ai timp,poate ne povestesti cum s-a intamplat.A fost cam devreme,nu???
Alexia ,tinem pumnii pentru o fetita de nota 10!!!
lucialu spune:
Alexia tinem pumnii sa ai parte de nastere usoara si frumoasa!Doamne ajuta sa fiti bine,sanatoase!Haide Alexiaaaaaaaaaaaa!!!Haide Nataliaaaaaaaaaa!
Monica Felicitari!BB Rebecca BINE AI VENIT IN LUMEA NOASTRA!SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA ALTURI DE PARINTII TAI!!!Monica va pup si sper ca esti bine!
Ralu eu sper sa nu fie nevoie sa jica al mic Pardon cand iese afara,dar nici tu sa nasti la volan...la cat esti de nebuna ai fi in stare sa blochezi circulatia pentru cateva minute,ca de fel esti rapida tzac-pac,pardon si te strecori Legat de multiplicari pisicesti...am pe constiinta toti pisoii din zona numa al meu nu pricepe ca trebuie castrat,plus halul in care vine:murdar,cu diferite parti anatomice bulite,cu chiriasisi slaaaaab de zici ca face greva foamei in fata la Parlament
Ancule fa bhcg -ul ala ca-mi sar din haturi majoretele.Sa vizualizezi!
Asa da!Numa vesti bune pe aici!
Ioana ia exemplu si executa-te dar fara tigare...am zis tigare la mine ca-s mai porc de felul meu,rabdare la tine.Eu stau bine la capitolul asta am si de dat,cred ca in alta viata am fost calugar budistDeci rabdare la tine,optimism si carnita sa creasca foliculiiiiiii foliculaaaaaa !!!
Aerlilian scoate nasu afara din butoi ca viiiiiiine si la noi.Stii cum scria pe programul cinematografelor:in curandsau poate chiar in programul viitor
Hai ca mai stau agatata pe aici sa aflu vesti buuuuune.Mi-ar fi placut sa fiu Catalin Radu Tanase dar fara urechile lui mari sa transmit de la fata locului ce face Alexuta
Va pup iubitele!Tinem legatura!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
fetelor ce ziiii!!!!
incep in ordine alfabetica
anca felicitari din suflet, imi cer scuze ca nu mai stiu cand ai facut injectia cu bhcg, dar daca n-a fost mai tarziu de z18, cum faceam eu mereu pregnylul, nu influenteaza testul in Z27...so...Be happy!!!
monica ce fata grabita ai avut bravo,ma bucur ca sunteti sanatoase, ca e un copil asa mare la varsta de sarcina pe care ai avut-o, sa fie sanatoasa Rebecca si cea mai norocoasa fetita
alexiatinem pumnii in continuare
fetelor, ce zi frumoasa, e si soare afara, si avem atatea vesti bune
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze
aerlilian spune:
Lucia ,ma bucur ca ai retinut ca pentru mine esti personificarea optimismului si ca ma simt in siguranta cand esti pe aici.Astazi este z27 si deocamdata niciun semn de cm.Mi-e usor greata,in schimb.Spre rusinea mea inca nu am renuntat definitiv la fumat si astazi la cele doua tigari pe care le-am fumat am avut greata.Ce sa fac si eu...sper!!!
Ralu drag,reperul meu, tare mult as vrea sa mi se intample cum ti s-a intamplat tie...Iti mai amintesti in ce zi erai cand ai avut test pozitiv?
magdita spune:
Buna fetele,
Sa va iau pe rand, ca sunt atatea vesti incat nu vreau sa uit ceva :
Ralu_t, nu vreau sa imi inchipui emotiile prin care ai trecut, sa ai o nastere usoara in continuare, lipsita de vesti proaste si emotii.
Alexutza NASTERE USOARA !! Iti facem galerie si suntem cu toate gandurile indreptate spre tine. sa se termine repede si sa iti tii in sfarsit minunea in brate.
Ancutza, mi-a stat inima in loc cand am citit ca ai II.Doamne ajuta sa iti iasa si Bhgc mare si sa avem ce sarbatori.
Monica FELICITARI PENTRU REBECCA, sa creasca mare si sa isi bucure parintii !
Aerlilian, Doamne ajuta ca aceste simptome sa anunte ce asteptam cu toate : II
Mada, ai dreptate. S-a animat foarte tare atmosfera aici.Doamne ajuta sa o tinem tot asa ! Cat ma bucur !Cate vesti bune !
Yupiiiiiii
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ralu_t spune:
aerlilian Z34 a fost testul pozitiv, probabil ca iesea mai repede dar eu n-am mai incercat ca eram convinsa ca nu-s gravi, doar aveam un test negativ, nu?hai capul sus, nu e sf lumii indiferent de rezultat, incearca sa fii un pic mai detasata,concentreaza-te pe ce poti face pana vine bb, ca o sa vina, n-are de ce sa nu vina
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
26+
drumul lui bebe
poze
ancaoradea spune:
Multumesc dragele mele de incurajari, sunt f optimista si sper sa am confirmarea vineri. Indradevar vesti bune, mi-era dor de Ralu si uite ca apare, stresata draguta, dar cu analize bune si bebe albastru sanatos. Injectia aia am facut-o acum 9 zile si nu a fost beta Hcg ( pregnil) ci alfa HCG ( ovitrelle).Oricum primele 2 liniute din viata mea sunt o mare bucurie. Iar adevarul sper ca va fi si mai frumos. ieri eram asa suparata, am avut toate simptomele ca-mi vin uratii si uite, azi sunt plina de speranta.
Imi era dor de canadianca noastra, Monica si uite, vestea buna, ai scapat usor, repede, iar daca bebelina are greutate buna si scor Apgar 9 nu pot decat sa felicit proaspata mamica.Vrem poze!!!
Pup fetele mele dragi si le trag dupa mine!
ancaoradea spune:
Si am mai vrut sa spun, ca ma bucur mult Lucia ca te avem din nou printre noi, atmosfera nu era la fel fara tine, si ca ii tin pumnii Alexieisa fie bine si sa nasca usor..
Si bineinteles ma rog pt aerlilian sa nu mai treaca printr-o dezamagire!
Si va pup, Mada, magditza, diana, ioana, gina, alexa ioanasi toate fetele, pe care nu le-am nominalizat, ca sunt tare zapacita acum ( sper sa ma ierte)
Boo spune:
Monica sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa si voioasa si cuminte (dar nu prea tare) si sa fie asa cum vrei tu !!!!
Ancaaaaaaaaaaaaaaa IUHUUUUUUUUUUUU !!! Bravooooo ... De abia astept vineri sa vii cu testul final. Faci de sange ?
Lucia vezi ca iau cu mine la Ana Aslan daca te mai plangi .. Ca doar nu merg acolo singura sa mor de plictiseala
Alexia tine-m pumnii sa iti vezi comoara mai repede in brate.
Buburuza
asa creste Buburuza
mada23 spune:
Ancule...9 luni am vrut sa scriu la mesajul anterior, nu 2, acum am vazut, scuze
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png