ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28
Raspunsuri - Pagina 13
lucialu spune:
Mie mi s-a dus netu'voi ce scuza aveti?
De Alexia nu se steie nimik?Eu i-am scris azi un sms dar mi-e frica sa sun
Arlilian si eu care ma vedeam bodygardoaica...deci optimismul era de vina,adeca raspunzator cu seguranta nationalatin pumnii pentru o comoara ascunsa de tine
Boo eu am zis ca-s fara sanse asa ca m-am trimis straightla Antipa,dar tu esti o draguta si vin cu tine sa ne facem hipopotame,cu culotii pana-n tzate si varate in ape termale pana la urechi,cum fac mosii:stationam sau facem ca pestii din buze(ochi si falci-bulbucam tot) in timp ce vom inota cu incetinitorul,cu greutate...cu maretie
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ginamaria spune:
ANCA DRAGA MEA CE TARE MA BUCUR.........UITE NU M-AM PUTUT ABTINE SI AM INTRAT SA TE FELICIT DIN TOT SUFLETUL MEU.............eu sunt convinsa ca e bebelin pentru ca mie cu orice tratament as fi facut nici macar o data nu mi-a iesit doua liniute........asa ca tine-te bine vestea va fi dintre cele mai bune.........eu cred ca singura necunoscuta acum este daca e bebelinsaubebelina.Doamne ajuta.........ma rog la DD pentru tine sa ai 9 luni de vis ca dupa vor cu siguranta...
ALEXIA am o pritena buna care tot asa ca si tine a asteptat nu stiu cat timp pana sa se hotarasca bebelina sa iasa dar si cand a iesit intr-o jumate de ora de cand a avut primele contractii puiuta a si iesit.......asa iti doresc si tie.....
MONICAbebelina frumoasa,sanatoasa si papacioasa sa ai sa va bucurati de ea,sa fiti cei mai mandrii parinti de pe lume......
In timp ce citeam ma gandeam ca poate voi ramane singura pe forumul asta,dar dupa m-am gandit..........ar fi super tare.....si candva tot se va inchide si topicul asta,si vom fi toate candva acolo la mamici foste cu endometrioza........nu-i asa aerlilian,diana,lucia[;)lucia sa nu ne mai parasesti niciodata,uite cum ai aparut cum se scrie in fiecare zi si nu numai asa 2-3 paginiva pup pe toate cu drag si vad ca saptamana asta se termina f. bine sa vedeti cum incepe urmatoarea........
mada23 spune:
Ginutza...pe unde ai umblat maica? pai e frumos iti lasi colegele de suferintza singure, io credeam ca beu singura toata beutura, dar vad ca ne-am reintregit formatia, ce mult ma bucur ca este atata fericire pe aici
Nu ramai singura esti cu noi, si cand vom fi burticoase formam un topic cu "endoburtici fericite" si tot impreuna o sa fim
Hera..si tie pupici poate mai intri pe la noi chiar daca nu ai noutati
Alexia ...sper ca esti cu bebelina in bratze si sunteti bine amandoua, toata dragostea noastra o trimitem catre voi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png
lucialu spune:
Ancule,Ginasi Gina lasa ca toate trecem prin asta.Dar ne ridicam,da?
Nu sunem inca matusici de BB Naty mic...asteptam...
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Cate vesti bune...ce ma bucur!!!Monica9 FELICITARI MAMICO SI SA-TI TRAIASCA FETITA!!!
Alexia28 tinem pumnii si ne gandim la tine!!! Abia astept vesti de la tine...mor de nerabdare!!!
Boo, Ralu_t pupici gravidutelor noastre frumoase!
Lucialu incerc sa mannac carne, dar nu prea-mi iese, tot la verdeturi i-mi sta gandul. Ca de...sunt taur...nu....???
Ancaoradea FELICITARI IUBITA, si eu cred ca e cu ochisori, daca e vizibila a doua liniuta si esti deja in z27. Mai asteptam, dar eu vreau sa ma bucur un pic, pentru tine!!
ne intalnim de martisor!
Ioanatugs spune:
La ora 22:40 s-a nascut NATALIA MARIA, 3.160g, 52cm, scor9, bebelusha de mami Alexia28 !!! felicitari Alexia, iubita si multa sanatate!! (A durat foarte mult travaliul, e foarte obosita, asa ca ma rog pentru insanatosire grabnica!!!) felicitari mamico!!!
ne intalnim de martisor!
aerlilian spune:
URAAAA!!!SUNTEM MATUSICI!!!.Sa-ti traiasca micuta,Alexia si sa te bucuri de ea!
SA CURGA IN CONTINUARE VESTILE BUNE!!!
mada23 spune:
FELICITARI!!!! SA ITI TRAIASACA MINUNEA, SA FITI SANATOASE, BUNUL DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI
YUPIII azi e petrecere , recuperare usoara, sa vii cu deovezi cat mai repede
revin: Are dreptate Magdita , multumim Ioana pentru vesti
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png
magdita spune:
Neata fetele mele vesele,
Alexutza
Sa-ti traiasca minunea de fetitza, sa fie sanatoasa, sa aiba o viata lunga, plina de noroc si sa va bucure in fiecare secunda de-acum inainte !!!
Cate fericire trebuie sa simti in aceste momente...
Ma bucur din suflet pentru aceasta veste minunata, ca amandoua sunteti bine !
Ioana, multumim mult pentru vesti !
Doamne ajuta asa sa ne mearga mereu, sa auzim in fiecare saptamana de o noua gravidutza sau de un nou copil adus pe lume !
Ancutza, asteptam cu sufletul la gura rezultatul Bhgc. Doamne ajuta sa fie cel pe care il asteptam cu toate !
Aerlilian, si de la tine asteptam aceleasi vesti !
Doamne ajuta fetelor !
Am inceput o zi minunata datorita acestei vesti !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
La ora 22:40 s-a nascut NATALIA MARIA, 3.160g, 52cm, scor9, bebelusha de mami Alexia28 !!! felicitari Alexia, iubita si multa sanatate!! (A durat foarte mult travaliul, e foarte obosita, asa ca ma rog pentru insanatosire grabnica!!!) felicitari mamico!!!
ne intalnim de martisor!
ALEXIAAAAAAAAA, SA FITI BINECUVANTATE , DUMNEZEU VA IUBESTE !!!
nu am cuvinte , sunt prea sarace
IoanaTugs , multumesc ca ne-ai adus o veste minunata !! Si sa aflu si de la tine , CURAND , CA esti gravidaaa .
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp