ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-28
Raspunsuri - Pagina 11
lucialu spune:
Buna seara dragele!
Of mai Ralu 
prin ce ati trecut si voi!Ma miram eu ca nu ai mai dat nici un semn si am zis ca poate Ioana are dreptate si inveti...Doamne ajuta ca e tot bine!Dar tu ce cauti cu lucru acasa?Sa nu-mi spui ca stai in pat cu hartiile dupa tine ca nu cred...
lasa-l naibii de lucru stai in pat si relaxazeaza-te ca sa se linisteasca tot pe acolo prin burtica.O sa ai timp si de shopping si de orice numa' acum ai grija de voi.(auzi ce zice al meu:cand o sa vina BB o sa spuna"Pardon,Pardon"...si acum rade cand isi aminteste cum sofezi![]()
![]()
)Si sofezi foarte bine!![]()
Aerlilian si Mada 

imi pare rau ca va vad asa tristute.Chiar nu stiu ce sa va spun,suna atat de secant"o sa vina,data viitoare e cu noroc"...dar chiar asa e chiar daca va mai trece un timp mai mic sau putin mai mult.Numa Dumnezeu stie ce planuri are cu noi.Pana atunci dam inainte cum putem, ce sa facem?Pup fetele sa le mai treaca supararea si sa nu va pierdeti speranta.Exemplul este aici pe forum,in fiecare zi,printre toate colegutele noastre de la aspirante sau foste aspirante cu povesti extraordinare despre bb-ici.
Ioana
nu mai zic nimic
.Cu treaba.Ma dor selile si umerii.Sunt buna de Antipa,as fii un exeplar frumoz
Poate e mai bine cu protocol lung.Poate asa e mai sigur,fara grabeli si pripeli.Poate o fi semn bun ca si la Boo,fetele au dreptate.Va trece si timpul asta repede-repede si o sa vina ziua cea mare.Rabdare si tutun(ultimul eu
primul tu
)Sa mananci bine ca sa produci foliculasi multi si dolofanei.
Alexia

pei esti in grafic.(sa nu ma injuri,dar asa scrie jos la tine la semnatura
)Daca nu ai avea dureri...te-as ruga sa stai cuminte ca e pe vine.Sunt ultimele zile in care mai e atat de aproape de inima ta la propriu.
Sper sa aflam cand incepe sa vina sa tinem pumnii.Ca am avut coleguta gravi in salon cu mine si s-a dus doar pt o verificare de control,sa streseze asistentele(ca era noapte)
si a plecat lipa lipa fara nici un semn,nici o durere si m-am trezit singura peste noapte in salon ca ea avea o treaba
Cand terminati problema cu sosirea BB-linei sa facem ceva sa-i gasim gagica la milogu'tau de catel.Matzu' meu cred ca a umplut zona cu urmasi
Cred ca are o gigeograma de "e"nvidiat!
Bine ca macar unul se mai multiplica in familia noastra
cu toate ca de-ar fi dupa mine...tzac-tzac si gata
Hai ca bat campii da'rau de tot.Te astept cu vesti de la nenea dr.
Boo
si zici ca Buburuza creste creste si tu iar umbli lelea.Vezi ce faci scoate gargaunii din cap ca vin si dau cu spray
.Lasa miscarile si ruginile...asa te descriai de parca ai fi candidata la tratamentele Anei Aslan.Sanatosi sa fiti,sa decurga sarcina tot asa pana la sfarsit ca o sa-ti scoata sufletul buburuza,mai ales cand descopera la folosesc piciorusele.
dupa ce le va gusta cateva luni in prealabil
O seara placuta!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
alexia28 spune:
Ne-am intors....deci maine e ziua cea mare, maine dimineata ma prezint cu bagajelul din nou, de data asta cica e sigur. Uff m-au luat emotiile, iar nu dorm toata noaptea.
Lucia ca bine zici, ar trebui sa-i gasesc gagica si catelului meu, o sa-l pun pe ta-su sa se ocupe de problema, pupicei
si va rog io frumos maine sa va ganditi la mine sa scap repedeee si usor
va pupppp
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
Natalia Maria
39s+5

ralu_t spune:
alexia, toate gandurile mele bune sunt la tine
sa scapi usor, de uitat oricum o sa uiti, e doar o zi, si bucuria ramane tot restul vietii!
aerlilian nu stii ce bine te inteleg, eu eram deja gravi si nu stiam, si in drum spre serviciu ma uitam la semafoare la aurolaci murdari si prapaditi si ma gandeam cum i-as fi iubit si ingrijit io, si ca i-as fi luat pe toti acasa sa ii cresc...stiu cum te ating vestile astea, eu aveam prietene care faceau avorturi cand eu ma chinuiam sa raman gravi. nu se poate compara, fiecare are viata lui, crucea lui. trebuie sa crezi/vizualizezi, ca ti se va intampla minunea si o sa apara
luciasper totusi sa nu-l fac la volan
desi ma vad mergand singura la spital la ce program incarcat are sotul, sa vezi atunci ce soferitza o sa fiu!!! si cu motanul...cred ca e un fel de deschizator de drumuri pt voi, bravo lui ca-i umbla samanta, potaia mea n-a fost asa norocoasa, putin si prost, n-au trait puiutii
n-avem urmasi blanosi...
mada ca am uitat sa-ti zic, pe mine sanii m-au durut in toate momentele, inainte, la mijlocul si dupa cm dar eu am fost suficient de ignoranta sa nu-mi pun probleme
. sunt convinsa ca nu-i nimic grav si vroiam sa-ti zic ca nu esti singura
in seara asta am fost in vizita la nasi, au un bb de 2 saptamani, am luat meditatii la baita, hranit, culcat...brrr...doamne, e asa mic un bb, pe barbata-miu l-a apucat frica vazandu-l (nu stiu de ce da ma asteptam la asemenea reactie
),si a fost un copil marisor de 3.600!!
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
26+
drumul lui bebe
poze
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Alexia28 deci in sfarsit incepem galeria...hai Alexia...

Ralu_t ce ma bucur ca ne scrii!! Mii de pupici, ca mi-a fost tare dor de tine!
I-mi pare rau ca v-ati speriat cu Citomegalovirusul ala. I-mi imaginez prin ce-ati trecut, bine ca e negativ pina la urma. Si eu mi-am facut analiza asta si a iesit tot negativ in prezent(cica in trecut am avut-o si acum sunt imuna la ea). Dar toxoplasma mi-a iesit negativa si in trecut si in prezent si am avut acasa 14 ani pisica. In timpul sarcinii va trebui sa fiu atenta, pentru ca am inteles ca daca nu ai avut nici o data, o poti lua repede. Ma bucur ca v-ati linistit si sarcina usoara in continuare!
Lucialu multumesc frumos pentru incurajari iubita! Uite ca-ti urmez exemplul,
desi nu am aprins nici macar o tigare in viata mea!
Astept...!
Aerlilian nu fi trista
ne intalnim de martisor!
kitty_nic spune:
Ioana, ma alatur si eu galeriei pentru frumoasele noastre fete Alexia si Natalia. Sa dea DD sa aiba o intalnire minunata si fara mari chinuri.
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
ancaoradea spune:
Fetelor, nu m-am abtinut, am facut testul, un barza gold si e POZITIV, a2-a liniuta e pala, dar e. Sunt in z27 de cm si a13-a de la IA. Vineri voi face testul de sange. Inca nu pot sa ma bucur, deoarece poate fi fals pozitiv, de la ovitrelle. Dar totusi, e prima a 2-a liniuta pe care o vad in viata mea. Doamne ajuta!
Monica9 spune:
Fetelor, s-a nascut fetita noastra Rebecca pe 15 Februarie la 1:52 noaptea, prin cezariana, a avut 3235 greutate si 52 cm si apgar 9. Acum am venit de la spital si vroiam doar sa va anunt si pe voi. O sa pun niste poze mai incolo cand voi putea.
Monica
34+ cu 
AMR 6 SAPTAMANI
aerlilian spune:
Ancutza,draga de tine,m-as grabi sa sar in sus si sa te felicit,dar daca tu zici sa mai asteptam putin,facem cum spui.Oricum stam cu pumnii stransi!!!

mada23 spune:
Intru o fugutza,asteptam vesti si ce vesti 
Alexia..

, mii de rugaciuni sunt intreptate catre tine acum, nastere usoara!
Monica...citesc bine?
sa iti traiasaca minunea, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa,cumintica si tot ce va doriti 

Ancutzule...
Doamne Ajuta! nu pot sa ma abtin sa te felicit macar putin, 
sa iasa doua liniutze vre-o 9 luni de acum incolo,imi vine sa sar in sus de bucurie 
Ralu...

O fetelor iar e veselie in "casutza noastra" 

, va imbratisez cu drag
.
O zi minunata sa aveti!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png
unducthable spune:
Alexia , sunt cu gandul la tine , astazi vine copilul
. fac si eu galerie, mai ai un pic si gataaa
Monica , FELICITARI !!! Sa aiba Rebecca o viata lunga si fericita !!!!!!!!
Ancutzaaa 
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
http://cgbostan.evonet.ro/gallery.htm