Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
nelone77 spune:
Servus la voi!
Cum va simtiti azi?
Eu am fost la tanti doctor cu Andrada , nu am scapat inca de constipatie, e a 4a zi ...
I-am cumparat Debridat dar nu stiu cum se prepara.
ANCA: tu parca mi l-ai recomandat, cum dizolv granulele ? Conteaza in ce cantitate de lichid le pun?
bb_yasmi: frumoase poze si "modele". Ai un bebe dragut si nici tu nu esti mai prejos
Roxxy80: m-ai facut melancolica amintindu-mi de Sibiu. E orasul meu natal , unde am locuit 24 de ani. Am plecat apoi in Bv unde am stat 5 ani si apoi in Deva unde m-am si stabilit (deocamdata) Sunt plimbareata...stiu....cu jobul m-am tot plimbat dintr-un oras in altul.
Sotul tau unde lucreaza?
Danny26: eu inca nu am probl cu caderea parului dar am auzit si am citit acum ce ati scris si voi cum ca aveti probleme . Elevitul am auzit ca este bun, altceva nu cred ca putem face sa evitam, nu?
Eu in schimb am probleme cu calciul...ma dor toate oasele si mai ales genunchii....
Am pus si eu citeva pozute cu noi si vreo 2 de la botez. Cind imi va merge netu mai bine mai upload-ez.
pup!!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pussi dar se simte la deget dintisorul?? daca o "caut" si are oare imi dau seama?? ca si pe a mea o mananca tare de tot gingiile si e balosita pana la burta...., roade tot ce apuca...
gata am fugit inapoi la nani!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
am vazut pozele.. superbe si tu si bebelina! dintisorul se si vede si gigia e coborata, umflata in jos la cel neiesit!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adelamaria spune:
Roxx, si eu am scos-o pe fata in toate zilele astea...Uneori cu inima stransa, da' am scos-o! Tu unde stai? Poate o sa ne vedem, sa fim 2 mame nebune care scot copiii!
Si mie imi cade parul, desi iau Elevit. Dar am impresia ca ar fi mai rau daca n-as lua!...
Eu caut un balansoar care sa aiba si vibratii. Au la Fisher price unele tare tentante, da' nu se gasesc la noi...Mor de ciuda! Acu stau si ma gandesc cum sa fac sa comand in Anglia sau SUA! Si parca vad ca ma costa transportul de ma usuca! Cele care se gasesc la noi sunt simple, fara vibratii sau melodii, marea majoritate...Voi aveti alte idei?
pussi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Ma bucur sa aud ca nu sunt singura care isi scoate puiul afara pe orice vreme.
Recunosc ca eu il cam infofolesc: body, costumas de casa, pulovaras si fasul pe deasupra, o caciulita subtire de casa si una mai grosuta pt exterior. Insa pana acum nu mi-a racit si nici fonfanit nu a fost vreodata. Sper sa nu racim si sa fim in continuare sanatosi ca si pana acum.quote:
Originally posted by bb_yasmi
si noi iesim zilnic afara indiferent de vreme. daca e vreme buna cu atat mai bine stam si cate 3 ore la plimbarici.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
si noi iesim zilnic, cel putin 1 ora si 1/2.. indiferent de vreme
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
nelone77 spune:
Pussi: sunt frumoase foc gemenele tale!!
Cum faci fata la 2 guri de hranit?? Si cum le deosebesti?
Si eu vroiam gemeni, am "in singe" gena dar n-a fost sa fie...
Poate tura urmatoare....
Mai e cineva pe aici?
dany26 spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Servus la voi!
Cum va simtiti azi?
Eu am fost la tanti doctor cu Andrada , nu am scapat inca de constipatie, e a 4a zi ...
I-am cumparat Debridat dar nu stiu cum se prepara.
ANCA: tu parca mi l-ai recomandat, cum dizolv granulele ? Conteaza in ce cantitate de lichid le pun?
bb_yasmi: frumoase poze si "modele". Ai un bebe dragut si nici tu nu esti mai prejos
Roxxy80: m-ai facut melancolica amintindu-mi de Sibiu. E orasul meu natal , unde am locuit 24 de ani. Am plecat apoi in Bv unde am stat 5 ani si apoi in Deva unde m-am si stabilit (deocamdata) Sunt plimbareata...stiu....cu jobul m-am tot plimbat dintr-un oras in altul.
Sotul tau unde lucreaza?
Danny26: eu inca nu am probl cu caderea parului dar am auzit si am citit acum ce ati scris si voi cum ca aveti probleme . Elevitul am auzit ca este bun, altceva nu cred ca putem face sa evitam, nu?
Eu in schimb am probleme cu calciul...ma dor toate oasele si mai ales genunchii....
Am pus si eu citeva pozute cu noi si vreo 2 de la botez. Cind imi va merge netu mai bine mai upload-ez.
pup!!
nelone tu ce lapte ii dai?ca eu am ramas singura cu bb constipat inca de 7 sapt esi am incercat si debridat si musetel si lactoza
debridatul scrie in prospect cum se prepara:se pune apa plata in sticla aia pana la o dunga care o are spre gatul ei si se agita f f bine...intelegi???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
daia1202 spune:
si noi iesim afara in fiecare zi.. chiar daca e frig sau bate vantul. Ne punem in carucior, punem prelata si gata .. la fetita nu ajunge vantul. In zilele mai calduroase stam cate 4 ore , iar daca e mai frigut intre 2 si 3 h.
Gata s-a trezit fetita... am plecat si noi la plimbare
si CARINA
poze
nelone77 spune:
Dany- mersi ca m-ai luminat. Acum am vazut ca are sticla o dunga...
Si de 7 sapt e constipat bebele tau?? Ce ii dai acum?
Lactuloza cica nu e prea indicata ca da in diaree, mi-a zis doctorita sa nu ii mai dau.
Astept si eu sa se trezeasca Andrada sa iesim si noi la aer, e cald azi la Deva...
nelone77 spune:
nelone tu ce lapte ii dai?
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
[/quote]
Lapte din productia proprie...atita...
slimatei spune:
cap.12