Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si noi iesim zilnic afara indiferent de vreme. daca e vreme buna cu atat mai bine stam si cate 3 ore la plimbarici.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

l-am pus pe Raul sa se uite la minimax pana mai trag eu chiulul putin... ... rade de se sparge la desene..
Eu am auzit ca e o conceptie gresita cea cum ca nu e voie la tv ca sunt prea mici.terapiile de recuperare ale ochiului se fac cu unde luminoase, astfel se stimuleaza muschii oculari si se dezvolta f bine.Deci chiar ar fi indicat.
Asta spunea directoarea spitalului de chirurgie oftalmica din Bucuresti

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank-ule nu e buna dependenta de desene, adica la copilasii mai maricei care stau numai fata televizorului toata ziua

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si la mine seara cel mai greu, mai ales ca Matei dupa ora 19.00 e cam marait pana la baita. La mine nu mai fusese plecat in delegatie de cand am nascut si ma obisnuisem cu el pe acasa (chiar daca lucreaza de dim pana seara, tot il vedeam vreo 2-3 ore pe zi). In plus, trece timpul mai usor cand e si el acasa. dar asta e...nu prea avem alta solutie.

quote:
Originally posted by mihuta

Roxxy, e greu fara el in jur, la noi de o saptamana pleaca dimneata si vine seara tarziu, ca avem niste clienti in vizita. Peste 2 saptamani pleaca in SUA si iar suntem singurele...

E greu seara ca atunci ma lasa bateriile, si as avea nevoie de un sfert de ora de liniste...

mami de Sophia

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Ma bucur sa aud ca nu sunt singura care isi scoate puiul afara pe orice vreme.
Recunosc ca eu il cam infofolesc: body, costumas de casa, pulovaras si fasul pe deasupra, o caciulita subtire de casa si una mai grosuta pt exterior. Insa pana acum nu mi-a racit si nici fonfanit nu a fost vreodata. Sper sa nu racim si sa fim in continuare sanatosi ca si pana acum.

quote:
Originally posted by bb_yasmi

si noi iesim zilnic afara indiferent de vreme. daca e vreme buna cu atat mai bine stam si cate 3 ore la plimbarici.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare!!!
Si eu iau in continuare Elevit, desi mai uit cate o zi, sunt deja la cutia 2 si bebe nu are inca 2 luni!
Despre iesitul afara pot spune ca iesim zilnic, chiar daca e urat,macar 30 de minute in curtea casei! In zilele frumoase stam si cate 2 ore si ceva, in curte, pe str in cartier sau in parc..cand e tati sa conduca masina, ca lui mami ii este frica de sofat
A inceput sa zambeasca tot mai des, mai ales la mine si la tati, dar si la jucariile de plus insirate prin casa Noapte reusim sa ne trezim la 3 ore , adica 1 si 4 noaptea, apoi de la 5-6 are bazdaci, se indoaie, se screme, plange, se linisteste 30 min, 15 min apoi o ia de la cap pana pe la 9, 10 chiar 11. Azi-noapte chiar m-a trezit brusc cu un super planset, brusc si f tare...de s-a trezit si sotzul de la 2 camere distanta si a venit intr-un suflet!!
Am observat ca am incveput sa am tot mai mult laptic, chiar daca nu mai beau ceai de anason si chimen, dar bebe e cam lenes si adoarme relativ repede fara sa se sature!
Zilele trecute am luat un fasconal si mi-a fost teama sa-i dau san, m-am muls si am "recoltat" 120-130 ml de laptic
Multi pupici de la Catus76, mami de PETRU-CRISTIAN , 21 DEC 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

noi ne imbracam sa iesim afara desi cam ploua... dar punem prelata si gata

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iesim si noi afara pana nu reincepe ploaia!!!
ne auzim ami tarziu!
pusi

Mergi la inceput

Si noi iesim afara. Plimbare placuta, mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

merg si eu sa caut prenatalele ..ca in ritmul asta fac reclama la becuri cat de curand

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

ce tare esti!!

eu sunt cam deprimata dinn cauza asta mai ales ca eu oricum il am rar parul...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput