Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
Raul aproape ca plange de cat il mananca gingiile ...ce mila imi e de el
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
g24hit spune:
hello
Iulia isi face ora de somn...asa ca eu profit sa stau pe aici desi mi-e foame ca inca n-am mancat...
si la noi este tot pumnul in gurita si ne curg balutele...
daca e lumea pe mess si noi vrem....g24hit...
mihuta spune:
bine ca mi-ati adus aminte de Elevit. Eu am continuat sa iau si intentionez sa iau cat timp alaptez dar de vreo saptamana am uitat
mami de Sophia
Roxxy80 spune:
Neata! Ce faceti, fetelor, parasiti forum-ul si va retrageti pe mess?
Eu l-am scos pe Matei zilnic afara saptamana asta desi este umezeala si inorat. Oare fac bine? Vad ca el se simte super, mananca si doarme foarte bine cand intram in casa. Ma intreb daca fac bine pentru ca nu prea vad alte mamici cu bebei mici prin parc sau pe strada. Oare sunt singura nebuna? Insa nu vreau sa fac un sensibil din el si un bolnavicios. Sper ca nu gresesc.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
dany26 spune:
ank83 offfffff....eu am inceput sa iau revalid pastile de o sapt...
bb yasmi si eu am auzit de tratam alacae bun...o sa il fac si eu dar mai incolo dupa revalid.
pussi felicitari pt dintisor
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
apropo...bun venit noilor mamici..cu intarziere...stiu
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
merg si eu sa caut prenatalele ..ca in ritmul asta fac reclama la becuri cat de curand
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Roxxy80 spune:
Si mie a inceput sa-mi cada parul, insa nu foarte mult. In timpul sarcinii nu mi-a cazut nici un firicel. Ma asteotam ca atunci sa-mi cada foarte mult. Nici eu nu am luat Elevit-ul desi dr meu mi-a spus sa iau cel putin o luna dupa nastere. Numai la Elevit nu mi-a stat mie gandul .
Fetelor, sunt trista. Sotul meu si-a reluat iar programul de delegatii. De 2 zile e la Sibiu. saptamana viitoare va sta 4 zile la Cluj, pe urma iar la Sibiu. Am devenit dependenta de el (si Matei la fel ). Mi-e atat de greu cand e plecat. Ii simt tare rau lipsa. Offf... Tot timpul ii spun sa castige la 6 din 49 ca sa renunte la serviciu . Dar el nu ma asculta .
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
mihuta spune:
Eu n-o scot in fiecare zi, dar cand o scot, chiar daca mie mi se pare super infofolita, remarc ca e cea mai putin incotosmanata dintre toti bebelusii intalniti. O imbrac in body, pantaloni, sosete si botosi, un hanorac sau pulovar si port-bebe de exterior pe deasupra. Si un fesulet. Fara fular, paturici si alte chestii. Pana acuma n-a racit.
mami de Sophia
mihuta spune:
Roxxy, e greu fara el in jur, la noi de o saptamana pleaca dimneata si vine seara tarziu, ca avem niste clienti in vizita. Peste 2 saptamani pleaca in SUA si iar suntem singurele...
E greu seara ca atunci ma lasa bateriile, si as avea nevoie de un sfert de ora de liniste...
mami de Sophia