Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxxy80 spune:
In sticla de Debridat pui 100 de ml de apa plata sau de apa de la robinet (fiarta si racita). Agiti bine pana se se topesc granulele. Eu ii dau cate 2,5 ml de doua ori pe zi. pt ca acest debridat este extrem de dulce, cei 2,5 ml ii pun in 10 ml de ceai neindulcit.
Vara asta am fost la Sibiu si mi-a placut tare mult. Este un oras foarte frumos.
quote:
Originally posted by nelone77
Servus la voi!
Cum va simtiti azi?
Eu am fost la tanti doctor cu Andrada , nu am scapat inca de constipatie, e a 4a zi ...
I-am cumparat Debridat dar nu stiu cum se prepara.
ANCA: tu parca mi l-ai recomandat, cum dizolv granulele ? Conteaza in ce cantitate de lichid le pun?
bb_yasmi: frumoase poze si "modele". Ai un bebe dragut si nici tu nu esti mai prejos
Roxxy80: m-ai facut melancolica amintindu-mi de Sibiu. E orasul meu natal , unde am locuit 24 de ani. Am plecat apoi in Bv unde am stat 5 ani si apoi in Deva unde m-am si stabilit (deocamdata) Sunt plimbareata...stiu....cu jobul m-am tot plimbat dintr-un oras in altul.
Sotul tau unde lucreaza?
Danny26: eu inca nu am probl cu caderea parului dar am auzit si am citit acum ce ati scris si voi cum ca aveti probleme . Elevitul am auzit ca este bun, altceva nu cred ca putem face sa evitam, nu?
Eu in schimb am probleme cu calciul...ma dor toate oasele si mai ales genunchii....
Am pus si eu citeva pozute cu noi si vreo 2 de la botez. Cind imi va merge netu mai bine mai upload-ez.
pup!!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Eu stau in zona Teiul Doamnei. tare mi-ar placea sa am o partenera d eplimbat si de discutii, ca ma plictisesc rau singura. Astept cu nerbdare vremea frumoasa cand ies mamicile in parca. Poate intru si eu in vreo gasca .
quote:
Originally posted by adelamaria
Roxx, si eu am scos-o pe fata in toate zilele astea...Uneori cu inima stransa, da' am scos-o! Tu unde stai? Poate o sa ne vedem, sa fim 2 mame nebune care scot copiii!
Si mie imi cade parul, desi iau Elevit. Dar am impresia ca ar fi mai rau daca n-as lua!...
Eu caut un balansoar care sa aiba si vibratii. Au la Fisher price unele tare tentante, da' nu se gasesc la noi...Mor de ciuda! Acu stau si ma gandesc cum sa fac sa comand in Anglia sau SUA! Si parca vad ca ma costa transportul de ma usuca! Cele care se gasesc la noi sunt simple, fara vibratii sau melodii, marea majoritate...Voi aveti alte idei?
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adelamaria spune:
Roxx, din pacate eu stau in celalalt capat de Bucuresti, in Titan!...Ufff...si mie mi-e tare urat sa ies singura...Dar poate cand se incalzeste si vor fi puiutii mai mari organizam o intalnire mai mare intr-un parc. Cred ca ar fi super haios!
Yasmi, ti-am vazut minunea de fata! M-a topit poza aia in care o tii pe burtica si ea sta in funduletz! Abia astept sa o pot tine si eu asa pe fetitza mea...Oricum, felicitari! Se vede ca Yasmina e un copil f. armonios si dupa zambet pare si f. sociabila
Nela, ti-am vazut si tie micutza crestina! Felicitari! Tortul a fost superb! Unde l-ati comandat?...