Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
beeeei,donia ai mai imbatranit un pic acum am citit si ce ai scris...hai spune, ce suparari ai? nu cred ca nu il asculti pe cristi...doniaaaa?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
aelita spune:
hai ca mi-ati facut pofta de atata vorbit de salata boeuf !! si nu stiu nici daca am toate ingredientele sa fac,si imi e si cam lene...
RUXANDRA-mai spune-.ne si tu despre Grigore.
DONIA-am pulovere de la Sofía,ca a facut sora-mea atunci,si sunt facute sa mearga si pt baiat. Nici nu am apucat sa i le dau pe toate atunci .Asa ca din alea nu mai are sens .ce ti-e si cu baietii astia ! si nici haine nu prea sunt asa misto in oras ! cum gasesti la fetite toate culorile.saracutii Poate daca vad asa ceva atragator in vreo revista,sa ii fac,ceva ce nu prea gaesti in magazine...Dar daca nici nume nu am,ce te mai astepti ?? asta iese asa din tzeava
Pe mine m-a innebunit cu matura si mopul,cand nu le vede nu zice nimic,dar cum fac curat,e calare pe ele si nu pot sa le mai bag in dulap ca plange.Si trebuie s-o las pana cand nu ma vede,cand se satura de partulat cu ele prin casa .
M_MONIQUE-pup Andreiu!
NU AM NUMEEEEEEEEEEE PT BAIAT !!!!!!!!!!!!!!! OSA STIRG LA FEL SI DE PE PATUL DE SPITAL !!!!!!!!!
eu am numai nume de fete. ajung ca o fina de-a mea,ca era convinsa ca e baiat,asa dorea ea,si la ecografii nu s-a vazut niciodata,statea numai cu fundul intors ,si doar cand a nascut a vazut ca e fata ! si avea doar nume de baiat,nici un nume de fata,nu a vrut sub nicio forma sa puna de rezerva unul. si pe patul spitalului mi-a spus " sa te speli cu ea pe cap,gaseste-i nume intr-o juma de ora ca trebuie sa ii faca fisha ".Asa ca am coborat la barulspitalului si ne-am stors creierul de doua nume de fata,am urcat la ea si am zis sa aleaga ca mai mult nu pot sa scot asa repede,a ales unul si gata .
Sper sa nu fac si eu la fel acum
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
25s(DPN 18mai2008)
dianocica spune:
quote:d alearga dupa femeile de servici prin mall si prin carfur dupa mop si matura, evident si apoi vin extinctoarele. daca nu ne oprim la fiecare n-avem nici o sansa...auzi, poti sa adaptezi puloverele sofiei pt baietei punand petece din alea in coate si epoleti. dintr-un fas, ceva in contrast sau nu...dar iese mai de baietel.
Originally posted by aelita
Pe mine m-a innebunit cu matura si mopul,cand nu le vede nu zice nimic,dar cum fac curat,e calare pe ele si nu pot sa le mai bag in dulap ca plange.Si trebuie s-o las pana cand nu ma vede,cand se satura de partulat cu ele prin casa .
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
danutz spune:
Hop si io!
Din capitolul ce nebunii a mai facut Maria-sa:
Faza 1.Aseara vazui ca e iar rosu la fundic. Il las la c..u gol prin casa, deschid calc-ul sa-mi citesc mail-ul si cand ma intorc, facuse un ditamai kk in mijlocului camerei. Pana sa apuc sa iau ceva sa-l adun, s-a bagat cu piciorele in el, l-a insirat juma de casa, s-a facut pe el din cap pana-n picioare, apoi a alergat la mine sa ma pupe si sa-mi arate ce are el in manutze!!!
P.S. A spalat tac-su la covor o ora, eu pe el si pe mine cam juma de ora, timp in care el chiuia de bucurie.
Faza 2. Azi dimineata cand dadeam in benga sa fac cat mai multe cu viteza sunetului si sa ies pe usa in asa fel incat sa nu intarzii, Maria-sa se juca cu cremele mele (prefect safe fiindca nu stia sa le desfaca capacele). Ei, azi dimineata le-a desfacut, a gasit una din sanziene, (pe care a si gustat-o nitel), dar s-a facut cu ea pe fata si pe maini, exact cum a vazut el ca face ma-sa. Dupa care a alergat mandru sa-mi arate isprava!!!
Faza 3. A reusit sa ajunga la cartile din biblioteca, in trei secunde au zburat toate din raft, si in alte 3 secunde le-a facut mai multe decat erau. (ma-sa era in aceeasi camera, da' nu a apucat sa intervina).
Bonus, a invatat sa scoata bucati din plinta, le scoate mandru fo si le aduce ca sa le punem impreuna la loc!!!
Ma duc sa-i fac baitza...revin!
aelita spune:
DIANOCICA-
quote:HAHAAAAA cica si apoi vin extinctoarele !!!
d alearga dupa femeile de servici prin mall si prin carfur dupa mop si matura, evident si apoi vin extinctoarele. daca nu ne oprim la fiecare n-avem nici o sansa...auzi, poti sa adaptezi puloverele sofiei pt baietei punand petece din alea in coate si epoleti. dintr-un fas, ceva in contrast sau nu...dar iese mai de baietel.
pai puloverele merg pt baiat,ca erau facute sa mearga,le las asa ,sunt doar pt noi nascutui,ca mai tarziu la baiat parca nu mai imi plac tricotate.imi plac hainele mai de cavaler,asa,din oras .
DANUTZ-
quote:haha pai ce te asteptai?
Il las la c..u gol prin casa, deschid calc-ul sa-mi citesc mail-ul si cand ma intorc, facuse un ditamai kk in mijlocului camerei.
quote:hahhaaaa
Pana sa apuc sa iau ceva sa-l adun, s-a bagat cu piciorele in el, l-a insirat juma de casa, s-a facut pe el din cap pana-n picioare, apoi a alergat la mine sa ma pupe si sa-mi arate ce are el in manutze!!!
iti face si plinta puzzle
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
25s(DPN 18mai2008)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ia fiti atente aicilea ce zice guvernul Canadei.
De la 12 la 18 luni
Pe masura ce copilul tau creste, una dintre cele mai importante sarcini este de a-l ajuta sa isi dezvolte o viziune pozitiva asupra lui insusi. Aceasta se numeste stima de sine.
Spune-i ca iti place cine e si cum face lucrurile. Fixeaza asteptari realiste. Observa-l atunci and reuseste ceva si rasplateste-l cu laude, cu zambete, "multumesc" si imbratisari. Asculta-l si respecta-i sentimentele. Asta il va face sa se simta important si capabil, acum si in anii care urmeaza.
Ma simt o mama atat de proasta Cristi ar merita mai mult, ceva mai bun...
Imi vine sa ma ascund in pivnita si sa fumez vreo 10 tigari deodata... numai butoaie vad pe langa mine...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
stai bre usurel, c-am citit de treo ori id-ul, ca sa fiu sigura ca tu esti cea care scrie asa ceva... cum vine asta mama proasta bre??? pai ce n-ai facut matale din ce scrie acolo??? aaa, daca cumva n-ai facut de treij' de ori pe zi, si doar de cinshpe, poftim, iaca, ai si target pe luna viitoare... hai fii serioasa, donia, pai daca tu.. TU.. te simti mama proasta, eu ar trebui sa ma simt un maaare nimic.. iar despre aia cu merita ceva mai bun, evident, privit prin ochiul de parinte, copilul propriu intotdeauna merita ceva mai bun, CEL MAI BUN.. numai ca, ce sa-i faci, cel putin pana la adolescenta cand o sa le mearga gura fara nicio conexiune cu mintea, cea mai buna mama din lumea pt ei esti taman tu :) si nici nu concep cu mintisoarele lor ca exista pe lume fiinta mai munanta, mai inteleapta, mai frumoasa si mai buna... asculta la baba aici, ca io mi-s de-aia care n-a depasit inca adolescenta, cel putin in relatia cu maica-mea, dar copilaria o am inca in suflet si-ti spun cu mana pe inima: mama era totul. si cea mai buna. si cea mai perfecta. si cea mai desteapta din lume (da' pana pe la 16 ani.. ca dup'-aia, puf, ca prin minune, am devenit eu :))) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
deeaA spune:
Buna seara!
Sunt undeva cam prin fundul butoiului si nu-mi place deloc,dar....
Am intrat sa va laud si eu burticile frumoase(DIA erai frumoasa rau cand erai gravi)fulguletii frumosi si relaxati din grupul caruia si noi facem parte(ADEJU fix asa facem/nu facem si noi,adica dam cu toate alea de pereti, tipam si urlam,dar nu vb,nu bagam forme,rasp doar cand are chef cand il strig,etc.)dar,vb DONIEI zambeste larg si cu totii dintii care ii are in gura cam la toata lumea,deci lucram pe latura asta
Mai scriu,dc mai potva pupic
ziggy spune:
Seara buna, minunatelor,
Am intrat si eu sa va dau vesti despre Calin. Va spusesem ca vineri i s-a pus diagnostic de pneumonie interstitiala acuta si i-am administrat Zinnat. Deja duminica copilul meu era superagitat parca era turbat. Sun eu o prietena neonatolog si ma trimite luni dimineata la o doctorita. De consultat ne-a consultat un coleg de-al dumneaei, ca ci ea era forta ocupata. Si acest doctor mi-a interzis sa ii mai dau antibiotic, i-a facut analize de sange si mi-a oprit si toate siropurile care i le dateam de tuse. Mi-a spus ca antibioticul nu ii facea deloc bine. Doar nurofen cinci zile, a spus ca nu este pneumonie, doar un rest de viroza. Si cum am oprit toate medicamentele care i le dateam , Calin s-a linistit si acum este mult mai bine.
Sper ca suntem pe drumul cel bun, caci eu sunt foarte obosita. De marti am inceput si munca.
danutz spune:
Vazut pozici de Aelita , Sofia si burtica din dotare! Bei ce-a rescut pitica?!!! Si ce cretulina e!!! Iar tu nu te dezminti, tot supla si frumoasa! Cu numele de baietel nu te stressa, pariez ca o sa-ti vina asa, ca o strafulgerare, ba chiar daca-l apuca si dansul atunci...stii sigur ca-i si place!
Admirat soferitele profesioniste, buna ideee mi-ati dat, unde gasira-ti fetelor masinuta?
Vazut si piticii de Anateo, ma bucur ca Teodora e mai bine!
Si eu cred ca falcutele Adinutei au mai slabit o tzara...ei Raluca, cum e de fapt?
Si mai vad ca butoiul geme de lume, toate ca toate da' nu ma asteptam sa dau de Donia pe acolo!!!
Ce facurati fetelor?!!!
Si fiindca neuronu' de serviciu a sucombat si el...ma duc sa negociez Sex and the city contra meciul Romania-Israel...poate poate am bafta!!!
Pupez minunatele!
adinazot spune:
AELITA,ce frumoase sunteti,Sofia este o dulce de tot si tu la fel!!!CRINUTA si ALEXIA alte scumpe si dragi,ce frumos stau ele in trenulet!!!Ale a mea nu ar sta asa...
ANATEO,ff draguti puisorii tai,mi-au placut pozele!!!
Ale e bine,gata cu viroza,si eu sunt mai bine,desi as trage si eu o raita prin butoi,asa numai de verificare......
DONIA,cum spui tu asa ceva despre tine...nici nu pot sa pronunt cuvantul...cand e vb de tine,proasta as putea spune ca sunt eu...de multe ori....
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"