Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ADINUTA e o scumpa si ea,RALUCA,si a crescut!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pe aici ati fost ?

www.geobaby.com/articles/toddler/discipline-your-toddler-in-a-positive-way/" target="_blank">positive discipline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cica m-am dus la shopping sa ma destresez, plus ca sa cumpar pilule de fericire... am venit mai stresata... pilulele de fericire costa vreo 12 dolari cutia... ma rog, le-am luat... iar Cristi, obosit, a plans cam jumate din timp ca ii trebuiau toate alea... eu contra timp, ca de obicei, ca sa ajung si la scoala... noroc cu bulinele de fericire, ca dupa ce i-am dat cutia a fost si el tare fericit. Ce bine-i sa fii copil, el nici macar nu trebuie sa le inghita si functioneaza!
Io's stresata, batrana si bolnava... vorba vine, de fapt numai partea cu stresul e adevarata Traim vremuri interesante ar zice cineva mai optimist, se prevad ceva schimbari, imi trebuie timp sa procesez totul si ma simt atat de obosita... mai mult psihic... asa ca uneori imi vine sa mai cad in butoi.
Si nici n-am facut de treij' de ori pe zi ce scrie pe acolo
Da noroc ca voi sunteti dragute, numai ca mie asa imi vine sa ma smiorcai... lasa ca daca imi fac timp de un plans zdravan maine o sa fiu ca noua.

Imi zice si mie cineva cat costa cutia de MagneB6 si cate pilule sunt in cutie?
Am gasit un pret pe net, 26 lei pentru 50 de bucati... ce scump e!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, hopa sus! pai dc tu cazi in butoi, pe noi cine ne mai scoate? asa ca hopa sus, anu' asta n-ai loc acolo .. magne b6 costau vreo 300.000 cutia de 50 buc.. si luam 3X2 buc/zi.. deci nu este ieftin, dar cu adevarat se merita (si-mi aduc aminte ca tb sa reiau cura de magne b6 ca s-a cam dus pe apa sambetei efectul .. si io-s obosita si stresata si terminata.. nu ma mai adun.. o zi n-am dormit la pranz cu oana si colapsez ... eu fac cura de magne b6 impreuna cu spirulina si e foarteee bine, mai taie si din pofta de dulce si parac numai apa mai imi trebuie (si cafea

deea, ruxandra, multumesc

Mergi la inceput

danita, fi-ti-ar carnatii, ca mi s-a facut o pofta .. cred ca n-am mai mancat asa ceva de vreo 2 ani, eu de regula nu mananc porcarii, dar acum parca dau coltul dc nu mananc un carnat.. noroc ca n-am asa ceva prin frigider, ca pe mine ar scrie cu litere de tipar colica biliara vreo 3 zile!

Mergi la inceput

dbunny absenteaza vad... parca azi era ziua sotului si vroia sa-i spuna ca e .. deci, dc nu ma insel, paco al lui dbunny, tati de dani , sa fii sanatos si sa ai grija de comorile tale
ps: dc am incurcat borcanele, da-ti-mi una peste cap, ca si asa-s cam nauca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danutz cred ca ai gresit emoticoanele [:d] ai confundat cu , nu?

laura catrea cu jocurile e si pe mailul comun, in 5 parti parca...mai bine ma prinzi pe mess si dai una peste ceafa si eu imi amintesc, caut si trimit. daca nu uit

pt cine doreste, despre d:
azi...nici nu stiu cu ce sa incep..cred ca trebuie sa imi iau un caiet si sa scriu tot tot tot pt ca se petrece totul atat de repede...noroc ca il sun pe alex de zeci de ori pe zi ca altfel sigur uit ceva pana seara...uite, acum iar m-am blocat...

a, ieri a facut primul lui lego. eu am pus primele 2 randuri sa aiba stabilitate si el a continuat. pana n-a mai ramas forma din aia. il vedeti mandru aici. pe mine nu ma vedeti da' io eram de cateva sute de ori mai mandra decat el

mi-am pus niste fideluta cu lapte si a venit si el. era fierbintica si eu tot ii suflam in lingura inainte sa ii dau. a inceput si el sa sufle, dar cu sunet , nu doar pf pf. la un mom dat i-am dat o bucatica cam calda. a deschis gurita, a suflat cu ea in gurita. evident ca eram lesinata. ei, la lingurita urm nu a vrut sa deschida gurita, a luat el lingurita, a intins-o spre gura mea, mi-a zis pf sa-i suflu. apoi a bagat la el in gurita. eu, evident, am mai lesinat o data, de data asta de tot

la un mom dat am zis sa ii pun manerele de la canuta avent la biberon, sa mai schimbam ceva. i-am aratat cum sa facem (am mai incercat de vreo 2 ori sunt f neinteresante. adica sunt bune, ne jucam, dar cand vine vorba de baut tot de biberon tine nu de manere) m-a sunat alex, m-am intors la calc unde era tel...si ne-am lungit evident cu povesti si..d era f linistit, nu scotea nici un sunet. ma uit....desfacuse biberonul (nu a mai incercat dar cana e pe post de jucarie si o tot desface, scoate manerele...o face la loc..), era ud leorca de la gat in jos, si studia covorul fleasca, si pantalonasii care i se lipisera de picioare... era atat de dulce...normal ca l-am lasat in pace sa-si continue explorarea. a incercat sa scurga ultimele picaturi de apa din biberon, apoi a bagat un deget in tetina si il sugea. prin tetina doamne..era ata de simpatic... intr-un final (vreo 5 min) a decis singur ca e totusi cam ud...si mi-a aratat finutz ca ar trebui sa ne schibam.

si ultima: mi s-a tot parut mie ceva..dar azi dim am avut confirmarea. daca nu il sacaie dintii tare dimineata, el...sta in pat..se trezeste, vede ca dorm si..sta. cu ochii inchisi. in secunda in care eu misc un deget sau deschid ochii...imi da un zambet maaaare, si abia apoi deschide si el ochii. deci sta, da? pur si simplu..nu stiu cat, oricum banuiesc ca nu mult..dar sta..ma asteapta...moooooooooooor, moooor de dragul lui. moooor

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by danita

pe aici ati fost ?

www.geobaby.com/articles/toddler/discipline-your-toddler-in-a-positive-way/" target="_blank">positive discipline

BeBelusca

multumim

salvat pentru citit!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita am citit dar...nu :(( multe nu-uri. nu imi place deloc cum e pusa problema. o sa iau un exemplu fix la intamplare 1. Set 2-3 simple house rules, e.g. "Leave the seat only after finishing the meal". Define clearly areas in the house your toddler cannot enter (e.g. kitchen). la varsta asta accesul in bucatarie ii face incomparabil mai mult bine decat rau. pana la 2-3-4 ani, pt un copil e mult mai 'stimulant' sa aiba o mama care gospodareste decat una care lucreaza la calc, de ex. argumentele sunt muuulte, daca vrei le putem incerca intr-o discutie mai ampla, dar voiam sa-ti spun doar ca mie una nu mi se pare ok, spre deloc. e un fel de compromis. un fel de ai vrea sa primesti, dar nu sa si dai, ceea ce mie mi se pare imposibil.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Nu se poate sa nu apar si eu la spartul targului!
Noi suntem putin mai bine, tot cu muci si cu tuse, dar mai rar decat zilele trecute. Inca o saptamana si scapam de tot, sper eu.

Carla, bine ai revenit! Mama, ce mare e Alexandra! 14 kg si 82 cm! Bravo!
Danutz, am ras cu lacrimi cand am vazut ce nebunii a facut Maria-sa!
Dianocica, tare mi-e drag sa citesc ce povestesti despre d! Mor eu de dragul lui, dar tu… In afara de primele doua randuri, a pus singur toate formele alea de lego?! E tare, nene! Ai de ce sa fii mandra!
Aelita, pupam carliontii de fata harnicuta! Si Alexia e pasionata de matura si mop!
Desiree pentru mail-ul despre criza varstei de 2 ani jumate. Copiat la fata!
Donia, sus, sus, sus din butoi, te rog! Nu ai ce cauta acolo! Esti cea mai buna mama din lume pentru Cristi si Roxana!!!!
Ziggy, imi pare tare bine ca e ok Calin si ca nu a avut pneumonie!
Danutz, in Parcul Morarilor e trenuletul. Fetele sunt innebunite dupa el.
Adina, ma bucur ca sunteti mai bine tu si Ale!
Auras, tu nu mai zici nimic? Ce mai fac fetele?

Un mare si dulce pentru toti fulguletii cu febra si maraiti, ca sa treaca repede! Iar pentru mamicile lor un buchet mare de , ca sa-si reincarce bateriile cu putere si rabdare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput