Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

mancat carnat ..........ma caulesssssccccccc de burta ........sa ma ajute shi pe mine shinevaaaaaa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by danita
ma caulesssssccccccc de burta ........

Ce-i aia? Baga un Triferment, un Colebil...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia
asiza, n-am avut nici o problema la 2 ani, absolut nici o problema, eu n-am stiut ce-s aia terrible 2's.

Iar tb sa te plagiez.. off, off.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

bagat triferment + colebil .........e mai bine .....dar nu e chiar ok ...... continui cauleala !! se aude canada ?? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danita

bagat triferment + colebil .........e mai bine .....dar nu e chiar ok ...... continui cauleala !! se aude canada ?? :)

BeBelusca

se aude pana la constanta :)) oricum, nici chiar eu nu stiu ce inseamna "caulealala" :)) daca ti-e greata, metoclopramid.. desi mai simplu ar fi sa versi, ca scapi imediat dupe.. daca e cu crampe de burtok, merge un no-spa, desi nush daca o sa si ajute.. daca-s crampe de la mataraie..si mai vine si-un kki..baga smecta repede :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

constatat acu' pe seara ca de fapt io i-am facut cam frectie la picior de lemn cu supozitoarele celea... ca erau de paracetamol 125... ceea ce..era f bun, dar pe la 6 luni :)) am luat de 250, si o cutie de novocalmin, sa-l am in casa, ca oricum a fost cam marisoara febra pe ziua de azi.. adica sub 38.7 n-a vrut sa scada..
oricum, somnul de dupa-masa a fost ok, nici mai lung nici mai scurt decat de obicei, apoi joaca, la masa a mai bagat un iaurt, cu banana de data asta, de care n-a mai mancat el nici nu mai stiu de cand.. deci bine.. mai prestam 'fo douaj' (de mii) de ture prin casa, facem baita, ne culcam, si gata si cu ziua de azi :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tocmai ce-au fost la "sa ne cunoastem" Acs (multa sanatate si te asteptam cat mai curand! ) cu 2 puiuti si Ivan de Dayanara.

A_deju.. huh, eu inca la supozitoare pt conu am de 125 mg.. tre sa verific pan la cate kile e valabil. Noapte buna la familia motaneasca.

Ma duc sa-mi sun odoarele.. tralalala.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza si fetele interesate am trimis pe mailul mami_nov_dec_06 un paragraf in care este explicata foarte bine criza varstei de 2 ani si jumatate..si solutii de luat in calcul pentru a stapani si comunica cu "micii monstruleti"

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ia fiti atente aicilea ce zice guvernul Canadei.

De la 12 la 18 luni

Pe masura ce copilul tau creste, una dintre cele mai importante sarcini este de a-l ajuta sa isi dezvolte o viziune pozitiva asupra lui insusi. Aceasta se numeste stima de sine.
Spune-i ca iti place cine e si cum face lucrurile. Fixeaza asteptari realiste. Observa-l atunci and reuseste ceva si rasplateste-l cu laude, cu zambete, "multumesc" si imbratisari. Asculta-l si respecta-i sentimentele. Asta il va face sa se simta important si capabil, acum si in anii care urmeaza.

Ma simt o mama atat de proasta Cristi ar merita mai mult, ceva mai bun...
Imi vine sa ma ascund in pivnita si sa fumez vreo 10 tigari deodata... numai butoaie vad pe langa mine...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

tema maioneza: in nici un caz. de maioneza din comert nici nu vreau sa aud. daca o gust, mi-e rau 3 zile. maioneza de casa, fac foarte rar. si eu si sotul, in loc de maioneza facem un sos din smantana, mustar si iaurt. e mult mai dietetic.
vinete: lui andrei i-am mai dat sa guste salata de vinete cu ceapa, facuta de mine (inclusiv vinetele le-am copt eu) si i-a placut.

aelita ce frumoasa e sofia!

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput