Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

a mancat foarte bine la pranz, cum n-a mai facut-o de mult, probabil si de cat de moale era (si piureul, da' si el:)) ). despachetat, 39.4, bagat paracetamol iar, vorbit si cu pediatra, si da..in principiu e reactie la vaccin, sa vedem daca mai apare ceva pana maine. ma indoiesc sincer ca e vb de altceva, de racit purb si simplu nu ar fi avut unde, si nu e nicio urma de muc, n-a tusit nici macar din greseala, nimic nimic... in fine, om vedea. pt moment, ne culcam..:)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica


"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by aelita

am pus www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">aicicateva poze mai noi ,care vreti sa pt vedeti.

Ajutati-o pe Sonia


Sofía (2ian2007)


25s(DPN 18mai2008)



mama ce frumoase sunteti
tu tot pe tocuri te mentiii la Sofia ai purtat tocuri pana in ultima clipa nu?



BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_deju, da, cam si la noi astea au fost reactiile la ROR...febra mai mare a tinut vreo 2 zile, fara alte simptome, iar acum suntem pe febra acceptabila ...pana in 38, care probabil ca e de la dinti. Eu nu i-am dat nimic pentru febra asta. Anyway, multa multa sanatate cu pupaciuni speciale de la noi!
Carla, puneti dom'le niste poze sa va mai vada omu' la fata ...
Aelita, sunteti MINUNATE amandoua!!!! Iar Crinuta si Alexia m-au dat gata, manca-le-ar mama de soferite iscusite
Deny, tinem pumnii sa nu mai faca Azeluta febra!
Dia, oare ce-o fi avand Oana???
Dianocica, notat retete, sar'mana, foarte utile, da' baga si cantitatile la pandispan, ca nu mere' cu x oua ...cat despre diminutive, si noi ca tot omu': le mai folosim, dar incerc pe cat posibil sa-l invat cuvantul corect...
Dbunny, Murcia, Stansted/Luton/Ryanair ...bagat la cap...admirat skeleton...veeeery scaaary!!!


Un soi de tema pentru mamicile veterane: Cum a fost perioada de la 2 la 3 ani? Cum ati facut fata crizei de varsta? poate aveti si exemple concrete......intreb asta deoarece am citit ca e o varsta critica pentru copilasi, cand isi descopera "eul", isi contureaza personalitatea, incep adevaratele crizute de isterie, il iau mai mereu pe "nu" in brate, testeaza limitele parintilor, ma rog, ati prins ideea...Si ce mi se pare mie acum greu si ma sperie putin e faptul ca nu voi sti sa gasesc un echilibru intre "setting the boundaries" (vorba unei prietene dragi)si lasat copilu' sa-si manifeste personalitatea...citeam ca perioadele de echilibru comportamental si emotional la copilasi sunt de regula asociatei varstei impare 1, 3, 5 ani, iar cele de dezechilibru asociate varstei pare 2, 4 ani ...


Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow


Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bambo,Asiza,Dianocica ,Dbunny,Donia,Kikineata,Yagmur,luly ,teutz ,

Bambo,da ,tot pe tocuri Eu merg in adidasi in primele luni,cand sunt ametita si apoi imi revin .

Donia-Pt piticania din burta nu am tricotat nimic,la baieti nu am inspiratie Noi nu avem nici nume,parinti denaturati..nu se lipeste nimic,probabil din cauza ca e si usoara sarcina si UIT uneori,si o am pe Sofia ca preocupare
Daca iese bine,poate ma bag si la al treilea,nu stiu...

Dianocica-asa face si Sofía,imi fac treaba in bucatarie,si ea pe langa mine.Plec sa fac treaba in alta camera,vine ca boldeiul si acolo incepe iar sa studieze sau sa ma copieze.Am facut sambata curat cu tati in dormitor,cu mobila data la o parte,cu dat perdea jos,spalat lustra,sus,jos,to,si a fost deliciul ei ! a stat in curul nostru si ne aducea cand matura,cand farasul,ii e inca frica de aspirator dar incerca sa ii dea ea la buton sa dea drumul si fugea ! si am pus mana ei pe buton,a pornit aspiratorul si a fugit ! apoi eu l-am inchis,si ea a inceput sa aplaude intepenita la 2 metri,cu ochii in aspirator,dar se aplauda asa rigida si plicia cu ochii beliti,in semns de bravo,am reusit,am invins frica,dar era facuta pe ea cred.

A-deju-IMI PARE RAU CA SUNTETI BOLNAVIORI. E BINE CA IA IAURT,E SUPER LA BOALA ! sanatate !


DESIREE-of,sa va treaca si voua repede !!!

DIA-nu e de ras,dar am ras cand aiscris cum iti arunca mancarea pe pereti

DENY-vad ca inca nu sunteti foarte bine..sper sa nu recada la noapte..Sa va treaca repede!


CARLA-bine ai revenit !




Ma apuc de calcat,am teancul cat casa cu hainele Sofiei .













Ajutati-o pe Sonia




Sofía (2ian2007)


25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mda, mancat si noi un iaurt la ora 2... cam in sila... dar l-a mancat
eu am culcat-o si abia acum bag si eu ceva in gura, nici cafea n-am apucat sa beau azi .. sper sa doarma mai mult de 30 min sa apuc sa mananc mancarea, nu doar s-o fac... si azi mi-am sarit somnul de frumusete de la pranz cu oana (pt ca l-a sarit ea pe al ei), m-a bulversat si pe mine schimbarea programului
cred ca e de la vaccin, maine avem si noi o saptamana de la priorix, mama lui de vaccin... de cand l-am facut e extrem de nervoasa, deseori calduta bine (nu reusesc sa-i iau temeperatura singura, asa ca mai bine nu incerc), si azi afara mi s-a parut ca ar avea un 38 si ceva... mai vedem, oricum pana la 39 nu-i dau nimic... si dc are 39 e moooaaale si imi dau seama, sper sa nu ajungem acolo
nu stiu cum e pe la voi, dar in timisoara avenit primavara! e caaald si soareee si frumos, o minune sa te plimbi pe-afara toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Helou, she mai fasheti, she mai zisheti? Noi binisor multumim.. da dau nenicii astia cu ploiae.. basca ca vaporasul nu merje nici azi.. sper sa reusim vineri sa ne facem plimbarea in jurul insulei. Asa, am niste restanta ca mai incercai sa scriu o data.. da nu stiu ce facui ca ma sabotai singura..

Dandusa: plimbarea cu tasura prin Central Park o las pt cand oi veni cu iubita mea, dar cu Starbucks-ul am rezolvat.

Asiza.. si se pare ca Londra e si mai si decar NY..

Bre, da ce colectie de burtici.. numa una si una. Mi-a ramas mintea la frumusetea Diei (.. care zeppelina?? eu nu vazui decat o breathtaking mum to be) si la perfectiunea burticii Dianocicai "cu 10h inainte".

tema cu diminutivele:
- La sfatul unei pediatre mai in varsta => tocmai pt ca e mult mai greu sa retii/pronunti "manuta" decar "mana" sau "canutza" decat "cana" => le evitam pe cat posibil. Plus ca nu mi se pare corect sa vb majoritar cu diminutive. Normal, n-o sa zic ever "burta" la asa burtica dulce.

tema cu contraceptia:
- sa traiasca sf prezervativ. Iar in zilele mai safe merje si un coitus interruptus... da nu recomand decat la cunoscatori. Hormoni nu am chef sa inghit, fata de un ceva strain in corpul meu (sterilet) am o leaca de retinere. Dar asta nu inseamna ca nu este o metoda buna pt femei care au nascut o data.. steriletul mi-a fost recomandat de ginecologul meu, un medic de exceptie in care am toata increderea.


Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia
Altceva... clubul relaxatilor... remember? Cristi e mebru fondator, cine se mai inscrie? Julia se subintelege, ca are pile
Deci al meu odor cel minuant si dulce (dandusa, nu numai ca sunt mai dulci cu lingurita, dar dureaza mai mult, ai timp sa-i savurezi, nu-i termini dintr-o imbucatura )... reiau: al meu odor e tare relaxat, la noi toate animalele fac ca calu (mama ma-sii de cacofonie, ca e atat de greu s-o eviti!), zice ma-ma (rar de tot in ultimul timp), papa si mai ce? Zice aaaaaaa tare si apasat pentru Roxana... parca mai era un cuvant... deci zice vreo 3-4 cuvinte in total. In schimb zambeste fermecator si eu cred ca asta-l va ajuta mult in viata, deci cultiv trasatura asta , danseaza si canta, o sa fie un adevarat magnet social... si dupa cum turuie pe limba lui imi dau seama ca o sa fie bun de gura, asa ca viitorul suna bine. Mai face niste chestii faine cu cuburile cand are chef, baga formele cand are chef, insa in general e intr-o continua miscare... si imi amintesc ca si Roxana a avut o perioada destul de lunga tot asa, ca ma uitam disperata cum singurul ei joc era de a darama ce ii construiam eu. Si pana la urma a ajuns si ea bine, cand a avut chef sa treaca la o alta etapa a trecut.
Da-ne Doamne sanatate ca in rest o sa le facem pe toate! Si vorbesc serios.
Asa ca eu pledez pentru rabdare, desigur ca fiecare dintre noi ii stimulam in continuare, dar sunt atat de draguti, nu vi se pare? Pentru unii e momentul sa vorbeasca, altii se concentreaza pe mers, altii hranesc papusile, altii construiesc turnuri cu cutiile de conserve, altii danseaza si canta, altii conduc, altii deseneaza... cate mai avem inca de decoperit!
Ce mi se pare foarte important acum, e sa pompam in ei dragoste si bucurie, sa pregatim terenul emotional. Pentru ca intr-un mediu propice toti vor inflori, mai devreme sau mai tarziu. Decat frustrare ca nu baga formele, mai bine o tura de pupacit si ras, cu asta ii hranim mai ales acum. Si pe plan intelectual vrem sa ii vedem crescand, dar vor creste mai bine daca le transmitem constant emotii pozitive.


Ptiu ca bine le mai zici.. ptiu, ptiu. Plus ca-mi recunosc progenitura proprie si personala... tulai!!



Exact la asta ma gandeam si eu.. mai ales ca farmecul personal si increderea in sine mi se par de departe mai importante, pe termen lung, decat sa dea gata sisteme de ecuatii cu cate 3 necunoscute de pe la x ani sau sa recite Shakespeare in original de la y ani.



A_deju mama draga, tare de tot. Nu pot decat sa zic din toti ranunchii: si noi! si noi!! si noi venim tare din urma in clubul relaxatilor.


tema cu maioneza:
- nu, Grigore nu serveste. Da nu cred ca se-ntampla o tragedie daca gusta o data. Dara sa ramana la stadiul de gustat. Daca stau bine sa ma gandesc .. si Matei n-o mananca decat f rar, in salata de boeuf.



Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Donia,
espeshaliii for iuuuuwww.youtube.com/watch?v=PPTEbEu5H9o" target="_blank">soferitzele



Na, c-am trait s-o vad si pe asta... ptiu sa nu va deochi! Ce dragute sunt piticutele
Imi amintesc ce a plans Roxana cand am pus-o prima oara intr-un trenulet... si era mai mare, avea 2 ani si 1 luna si plangea...

carla, bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine acum vreo saptamana. Trei bai pe zi?




Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bambo, ce-mi facusi bre??!! Ca eu mi-s fara barbat de mai mult de 2 saptamani..

Aelita, ce giugiuc sunteti amandoua. Iar Sofia e o rotunjoara dulce, dulce.


amintit din restante: da Ktrinel, Mamaana ma uitai la super-bowl pan la urma. Adica la ultimele 2 respriza nici nu m-am mai ridicat de pe scaun. Pan la urma fuse captivant jocul.. cu rasturnari de situatii in ultimele clipe si blablabla. Nu mai spun ca le-am tinut noroc , cum am intrat eu in camera.. cum au si marcat gazdele. Si pan la urma au si castigat NY Giants... in ciuda faptului ca ailalti erau mai buni.


si mai era un mare pt Yagmur. Cu controlul oftalmologic nu stiu ce sa zic.. daca ar fi fost un strabism puternic ar fi tb sa se vada. I-a pus picaturi din acelea sa-i imobilizeze nu stiu ce miscari??


unde sunt pozele cu Adinuta, cu Alexia si Crinuta, pruncii lui Anateo ??.. stati c-am recuperat filmul cu trenuletul


Carla ziua buna si poate ne mai prezinti poze proaspete cu Alexandra. 14 kile!! Cum adica rupe pisicile??


Teutz prezentam si poze.. da de pe-acasa.


Ziggy, cum mai e Calin??



Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai sa zic si eu frumos buna de dimineata de pe continentul nostru (ruxandra )
Pup toti febromanii si agitatorii, urez multa rabdare mamicilor si sa auzim de bine cat mai repede.

dianocica, d a gustat usturoi? Ma tot intreb cum ar fi sa muste Cristi dintr-un catel...

aelita, ce-mi place cum povestesti de Sofia, cata treaba mai are ea, am vazut-o si in poze ca e tare harnicuta. Si Cristi spala pe jos, e mare amator sa ii dau batul ala, ba el e prieten si cu aspiratorul ... cand or creste le facem o firma de curatenie, ce zici?
Baietelului fa-i niste plovarase sau spielhosen (sau cum s-o fi scriind), cred ca ar fi haios.

asiza, n-am avut nici o problema la 2 ani, absolut nici o problema, eu n-am stiut ce-s aia terrible 2's.
Au existat cateva crizisoare mici in existenta noastra, dar problemele au fost din partea noastra, ca parinti, pentru ca nu am reusit sa intelegem din timp ca Roxana a crescut si ca metodele bune cu cateva luni in urma nu mai functionau si cateva luni mai tarziu. Asa ca a trebuit sa luam o pauza si sa reevalum situatia, sa privim copilul cu alti ochi si sa ne adaptam, sa renegociem . Dar nu la 2 ani, ci mai degraba dupa 3.




Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput