Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuulti ani, Elias & Simon!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Elias si Simon la multi ani, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!
Liana

Si sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

Buna fetelor!
Anail La multi ani puisorilor tai. Trebuia sa scriu neaparat ca sint nascuti in aceeasi zi cu mine.
Unde stati in Austria in ce oras? Noi stam la Viena 21 bez. imi pareti asa de cunoscuti am impresia ca v-am vazut o data la spielplazt?????? la noi in Bezirk.Toate cele bune si sarbatoriti frumos. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Simon si Elias! Sa cresteti mari, plini de noroc si fericire
La multi ani waltraud! Sa fii fericita, iubita si mandra de copii tai!

Eliana sper sa sarbatoriti frumos si tu sa fii sanatoasa, vesela si lipsita de griji

Noi suntem la parintii mei. Maine sper sa intru cu poze noi, povesti si intrebari

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mi-am amanat putin culcarea special ca sa fiu prima care ureaza
La multi ani Andrei si Mihai! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa ajungeti OAMENI. Sa va dea Domnul mult noroc, sa aveti o viata interesanta si plina de lucruri bune si frumoase. Sper ca o sa primiti multe cadouri frumoase, ca o sa impartiti jucariile si o sa va jucati impreuna cu ele
Eliana sa-ti taiasca flacaii! Gata, nu mai ai bebelusi, maine-poimaine iti spun "sunt baiat male! fac singul!". Sa iti aduca multe, multe bucurii si motive de mandrie!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Sa-ti traiasca baietii, Eliana! La multi ani si sa fie sanatosi!
O pup dulce pe Elena cretzulina!!!
Eliana

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

LA MULTI ANI FERICITI SA TRAITI !!!!SA FITI MEREU O BUCURIE PT PARINTI ASA CUM ATI FOST SI PANA ACUM !!!!!

LIANA,ELIAS SI SIMON

Mergi la inceput

WALTRAUD ALLES GUTE ZUM GEBURSTAG !!!cu intarziere,dar sambata nu am apucat sa-ti scriu.
Ma intrebai unde locuim in Austria....in Krems,dar avem priteni buni la Viena si din cand in cand mai mergem pe la ei..poate ne dam o intalnire..ce zici?

Sambata am sarbatorit de minune.....am avut vreo 20 de prieteni imreuna cu copii lor...a fost tare fain...copiii s-au bucurat sa fie casa plina,dar in acelasi timp au fost si tare obositi.Si eu am fost tare obosita si stresata sa iasa totul bine.....mancarea am comandat-o la un restaurant....a ajuns calda,iar tortul l-am facut eu,dar am avut asa emotii ca l-am pus pe balcon la rece.....si a suflat un vand groaznic,aici s-a anuntat furtuna....si tare mi-a fost frica sa se rastoarne ceva pe el....nu l-am putut pune la frigider ca era prea mare...asa ca nu m-am putut odihni toata nopatea....in final a fost totul bine....si pun

Va pun ceva poze cu noi de la party
http://community.webshots.com/album/554408926zuDMFh?start=192

Mergi la inceput

Scuze fetelor am omis sa va multumesc pe urari:Eliana,Ania,Waltraud si Laura.....va multumim ca v-ati adus aminte de noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

Buna fetelor. Multumesc pt urarile de ziua mea.
Toate cele bune si voua .
Anail sint 71 de km de la Krems, nu e un kapat de lume. daca veniti pe la Viena sinteti gern eingeladen.
Sint pe fuga acuma dar mai vorbim. pa pa

Mergi la inceput