Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Ciarli, Waltraud bine ati venit! Waltraud ce bine e cu copiii mari.....ma uit la Andrei...alta poveste fata de gemeni...Ciarli la ai mei functiona pusul pe burtica si baby drink water (parca asa se numea; era un sirop ce continea bicarbonat si marar).
Pussi frumoaseeeeee, foarte frumoaseeeee!!!!!!!Eu tot pe la 2 luni jumatate-3 i-am lasat sa doarma singuri in camera. Nu se mai trezeau noaptea sa manance. Un timp mi-a fost greu, ma tot duceam la ei sa ii verific...

Eliana cred ca abia astepti sa iei o pauza , nu? Varsat de vant, sangerare (de la sterilet), nodul, problema stomatologica..... Acum, lasand gluma la o parte, nu-i de glumit cu nodulul. Nu e de glumit. Du-te si fa ce spune doctorul, nu sta. Educatoarea lui Andrei si-a extirpat un nodul, a fost cam speriata pana a venit rezultatul biopsiei. Ma gandeam si eu sa-mi fac o ecografie, sa ma controlez, cateodata ma glodesc mai spre subrat amandoi. Ecografia e prima investigatie, Eliana, nu? Nu mamografia, nu? Te pup si ai grija de tine!
vicky au explicat fetele extrem de bine Acum....de tine depinde....

Si acum vestea cea buna!!!!! Azi sora si cumnatul meu au fost la Bucuresti la dr. Damian. Un om minunat!!! Totul e cat se poate de bine in legatura cu analizele lui; se incadreaza in limilele normale. Deci produce spermatozoizi, insa nu se stie de ce, raman blocati in testicul si nu ies in sperma (scuze de aceste detalii, insa simt nevoia sa fiu cat mai explicita). Metoda va fi ICSI. I-a recomandat pe dr. Marinescu sau pe dr. Dracea. Urmeaza analize (inclusiv genetice) si.....sa dea Dumnezeu sa fie bine si in vara sa se lase cu . In vara pt ca sunt ocupati cu programari pana in mai (la cabinet) si iunie (la spital).
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ainia ma bucur tare mult pt. sora ta, pt. vestile bune.
Vezi, numic nu-i imposibil

Despre investigati etc. Da... la varsta mea n use recomanda maografia... amandoi dr. au zis ca's prea tanara pt. asta. Si ca s-a vazut si la eco...
Am inteles ca rezultatul vine in timpul operatiei, pana inchide ... dar nu stiu exact ce analiza, cat de exacta etc.
Eu asta am priceput din ce mi-a explicat dr.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna din nou , cam dupa ceva lipsa de pe forum dar ce s afac acum aici nu mai am ajutor si ma ocup singura de ele.
cu unghia suntem bine incepe sa isi revina si incetul cu incetul o sa creasca.
fetele s-au obisnuit aici si le place d eminune, au inceput sa pape mai bine si vad ca s-au adaptat bine la tot. aici le-am pus deja impreuna sa doarma adica in aceeasi camera dar in patuturi diferite si rebeca care a dormit doar in pat mare a suportat bine schimbarea.
in rest iesim afara decateori e frumos , e clima mai clada ca la noi in tara si le tin la soare ca e bine pt vit.D
o sa atasez si eu niste poze si va trimitem un pupic mare mare tuturor.
bun venit in club noilor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

POZE NOI !!!! SI CU CARUTUL!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vichi si eu zic ca-ti trebuie rabdare si putere, dar timpul le rezolva pe toate.
eliana imi pare rau pt. nodul, dar daca asa zic doctorii atunci ar trebui sa nu amani. Noi iti tinem pumnii sa decurga bine si sa-ti revi repede.
ciarli n-am uitat de saculet, dar sapt. asta a vut botezul si numai de saculetul meu nu-i ardea. Cu dormitul, eu am vrust de la inceput sa le las singure, dar dupa incidentul cu Elena mi-a fost asa de frica. Ma bucur ca ma simti aproape. Cu descurcatul... de vineri aproape singura, m-a ajutat mama pana acum, dar de sapt. trecuta face puseuri de tensiune si o menajej(doctori, analize). Culmea e ca ca nu ma simt obosita... parca sunt intr-o poveste cu 2 papusi... le fac baita singura,le dau papa singura, adevarul e ca sunt cuminti! Poate asa simt eu, ca le-am dorit atat, dar nu ma pot plange de nimic, dorm bine, mananca, ne jucam mult... e ceva de basm.si eu am ramas garvida la 61 de kg. si acum am 58... dar nici asta n-o simt.
Si noi tot Humana papam si nu avem probleme. Eu am confundat, ti-am mai zis, starea lor de oboseala cu colicii, acum stiu cand incepe maraiala... vor nani, Elena adoarme doar in pat si Ana intr-o anumita pozitie in brate. Mai plang de exemplu cand vor ceiut.. le este sete, sau azi mi-a plans Ana afara la plimbare si nu stiam ce are.. facuse kk.
lavinia sunt convinsa ca-mi va fi greu la inceput, de aceea am ales weekendul ca e si tati acasa... dar trebuie sa fac pasul asta. Multa bafta sorei tale ... un copil merita tot efortul.

gab sunt splendide fetitele tale.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

ANIA tare m-am bucurat sa citesc mesajul tau.....Dumnezeu sa le ajute sa fie totul bine si s-o ajute pe sora ta sa fie in curand membra aici pe forum.
PUSSI....dragutze foc fetele tale!
GABB_ma bucur pt reintregirea familiei!!!pup si eu unghiuta bolnava!!sa folositi caruciorul cu sanatate!Tare frumoase fetite aveti!!!!
ELIANA imi pare rau sa aud ca trebuie sa te operezi!Si eu vreau sa ma duc la ginecolog si ma gandeam sa fac si o mamografie,dar dupa ce am citit mesajul tau ca doctorul ti-a recomandat sa nu faci....sa vad ce zice al meu doctor.Vreau sa spun ca eu inca am lapte...nu asa mult,dar inca imi curge daca strang de mamelon,chiar daca am luat medicamente sa mi se opreasca.
Despre noi....suntem ceva mai bine...febra a scazut de 2 zile si incet,incet creste si apetitul....am fost tare suparata ca a slabit un pic...pe langa ca el este cel mic si slabut.

Liana mami lui Elias si Simon

http://good-times.webshots.com/album/554408926zuDMFh?start=156

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata
am ajuns la munca; sunt -18 grade, brrrr; asta e, ma consolez ca luni o sa fie +7
gab sunt superbe fetitele
lavinia sa fie totul bine cu sora si cumnatul
of eliana prin cate treci, fa ce-ti zic doctorii, ca ei stiu mai bine, dar apuca-te o data de pregatiri ca numai maine nu-i poimaine
vicky ti-au zis fetele, incearca sa dedici un timp special in care sa stai numai cu fetita, fara cele mici: eu mai am probleme si acum cu Tudor, si doar are 11 ani: aseara de exemplu, am stat cu el in pat si am povestit aproape o ora; l-am simtit foarte multumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankka spune:

Asa, am mai citit despre voi cate ceva, atat cat am timp, stiti si voi cum este sa ai 2 puiuti care te solicita tot timpul. Abia am timp sa mananc sau sa fac ceva treaba prin casa, in rest trebuie sa fiu tot timpul langa ele.
Sa va zic mai multe despre puiutele mele. Numele lor este Sara si Anya, s-au nascut la data de 27.06.2007 prin nastere naturala, sunt doua fetite super active, sunt toata ziua in miscare cu toate ca inca nu umbla (mai avem ceva pana atunci), dar trebuie sa fiu foarte atenta ca se misca foarte rapid si mi-e frica sa nu cumva sa cada din pat sau de unde le pun.
La varsta de 8 luni cum a fost la voi? Parca e tot mai greu, nu au rabdare sa stea in fund, ar vrea sa se ridice in picioare, se plictisec repede, trebuie sa le gasesc tot timpul activitati noi, sa le dau jucarii noi, sau sa le tot schimb locul in care stau.
Si asa imi trece toata ziua si imi dau seama ca nu mai apuc sa fac mare lucru.
La voi cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

multumesc pentru sfaturi fetelor. LAURA, in mod sigur e vorba de razvratire impotriva gemenelor. s-a verificat pentru ca din cand in cand o mai las la mama cate o zi, iar mama mereu imi spune ca acolo e foarte cuminte si nu are probleme cu ea. inainte de botez am fost foarte ocupata si am trimis si gemenele la mama pentru cateva ore. din ziua aceea Elissa si-a schimbat comportamentul si acolo. nici ai mei nu se mai inteleg cu ea. afara, e drept ca iese cam la 2-3 zile. imi este f greu sa ies cu gemenele, stiti cum e, coborarea cu carutul pliat ca nu incape in lift, iar Elissa, daca o iau fara carut trebuie sa alerg tot timpul dupa ea, ca ea fuge de langa mine. o mai duc ai mei in parc cand au timp, dar cateodata nici acolo nu ii convine. Despre jucarii, nu o intereseaza`absolut nimic. I-am luat tot felul de jucarii, de la zdranganitoare pt varsta ei, pana la cuburi de constructii, puzzle, papusi cu carucior, carti si tot ce se poate. le scoate pe rand din sertar si le arunca peste umar fara ca macar sa se uite la ele. cand sunt toate imprastiate nu o mai intereseaza. am incercat sa-i dau numai cateva si sa i le schimb, din cand in cand si tot degeaba. despre pedeapsa luandu-i jucariile...in cot o doare. pe carti se mai uita si ma intreaba ce e aia si cealalta dar de cele mai multe ori sfarseste rupandu-le. nu are prea multe interdictii, adica am arnjat casa in asa fel incat sa nu aiba acces la lucruri periculoase si ii dau voie sa fac ce vrea. distractia favorita e sa-mi care toate linguritele de la bucatarie, in pat si tot felul de chestii de astea peste care am trecut. ceea ce ma deranjeaza e ca tipa foarte tare cand se plictiseste, se duce si trezeste fetele intentionat, scuipa si se tranteste pe jos daca nu ii convine ceva.timp petrecut numai cu ea avem, atat la pranz cat si seara, inainte de culcare stam in bratic si spunem povesti, sau cel putin incercam, ca nici la alea nu are rabdare sa stea si sa asculte. eu fac tot posibilul sa nu o neglijez, tot timpul vorbesc cu ea, chiar si atunci cand ma ocup de fete, ea duce pampersurile la gunoi, rufele la spalat, imi aduce diverse lucruri, si e mandra, dar tot atunci cand vrea ea. calendar ar cuminteniei nu are, credeam ca e cam mica pt asa ceva, dar o sa incercam.
presupun ca pana la urma e asa cum zice Laura, cu varsta critica in jurul a 2 ani, si probabil ca nici eu nu mai am asa multa rabdare cu ea, ( pe la 12 noaptea cand te chinui sa adormi un pitic, apoi sa il adormi pe al doilea, si intre timp elissa il trezeste pe primul..si tot asa o distractie, apoi elissa vrea sa doarma dar plang astea mici si atunci plange si ea..sa vezi ce taraboi..chiar iti vine sa o iei la fuga) . asta e.. crestem noi mari
va pupacim pe toate.

PS
GAB absolut superbe si ingerasele tale.

Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
http://s183.photobucket.com/albums/x51/vickyalh/gemenele/
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

acum doua seri nu le-am mai dat lapte la masa de seara, ci le-am pus in biberoane (pentru prima data) si le-am dat la culcare: dupe ce au baut linistite, tinandu-si singure biberoanele, s-au intors pe burta si s-au culcat
si uite asa le-am intarcat...dupa 15 luni fara vreo 4 zile...
ele nu-mi cer, eu nu am nici un simptom...
sa aveti un weekend minunat

Mergi la inceput