Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
Clau, bine ca acum esti mai impacata. E altceva daca ramane cu mamele. O sa gasesti si bona potrivita. Toate la timpul lor.
Nikole, am reusit si eu sa vad pozele noi cu voi. Albastrel e un dulce. De tine...ce sa mai zic, te faci mai frumoasa cu fiecare poza noua. Cred ca te soarbe din ochi sotul tau. (deci nu e japonez? dar? - asa, de curiozitate). Te asteptam in Iasi cand ai sa poti, dar peste doi ani imi pare prea mult.
Aylin!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Luna1 spune:
Fetelor ce discutii "deep" aveti. Relatia tat-fiica/fiu...Pai la mine cred ca sotul e ok, mai rau e cu mine caci numai cand ma gandesc sa-mi plece copiii de acasa si mor. Cel mai tare mi-e frica de droguri. Si de alcool si fumat dar mai ales de droguri.
Referitor la nemancat, eu pe Adelise o "pacalesc" cu jucarii, am o carticica ce canta, o jucarea cu ventuza speciala pentru scaunul inalt, si altele pe care le alternez daca se plictiseste. Si asa mananca. Important e sa nu ii fortati, am citit mai in spate spunea cineva ca i-a dat si cand plangea, aici s-au facut studii si se pare ca acei copii mofturosi la mancare sunt tocmai copiii care sunt fortati sa manance, si incepe din frageda pruncie, deci daca prind acum aversiunea fata de solide pot continua asa.
Referitor la inghetat mancarica, aici majoritatea ingheata (nu numai carnita ci si piureul de legume) in tavita de cuburi de gheata. Apoi dupa ce ingheata se scot cuburile de legume si se pun in punguta sigilata si se scrie pe punga ce mancare este. De preferat inghetatul individual caci asa poti mixa cum doresti, de ex doua cuburi de morcov, unul de pastarnac si unul de cartof.
Am vazut pozici cu Alessia si cu Ines doar atat am avut timp, mai vad maine.
Nicole si Clau m-ati impresionat pana la lacrimi cum ati descris inceperea serviciului, mai ales ca asa m-am simtit si eu la Cosmin can am inceput. Imi pare tare rau pentru mamicile care trebuie sa inceapa serviciul insa o sa vedeti ca dupa o perioada nu e asa de rau.
Eu azi am vorbit cu seful meu si i-am zis ca ma intorc numai daca sunt promovata si fac Sales si doar part time, mi-a zis ca discutam in mai. Ar fi super caci daca fac Sales imi fac programarile cand doresc eu adica doar 3-4 zile pe sapt cateva ore si pot sa o las cu soacra-mea. In plus as fi platita la comision si cum sunt fata desteapta aici comparativ cu bastinasii sigur as scoate ceva banuti care sa acopere macar cheltuielile casei. (mancare si cheltuieli de genul iesiri in oras etc.) M-as intoarce 3 zile pe sapt vreo 4 ore doar ca sa imi mai folosesc si eu creierul care s-a atrofiat si e cat o maslina. Si sa ma mai imbrac so eu ca o DUAMNA ca m-am saturat de blugi cu voma pe ei.
Timi eu sigur trec balta caci am auzit ca Irlanda e superba numai ca nu stiu cand. By the way seful meu e irlandez si tare bine ma inteleg cu el.
Duamna Valen in Canadica nu ti-l dau pe fiu-miu ca e pre frig.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Bine ca ma zis ca am vazut poze. Vroiam sa va zic si ca Alessia s-a fact mai frumoasa de cand nu am mai vazut-o si Clau imi pace patul tau cu oglinda iar Ines...superba ca intotdeauna.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Va pup pe toate. E mama la mine si incerc sa-mi rezolv din treburi. Am mai citit, dar...
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
X-ray spune:
de la arad ca nu ati mai primit de cand eram gravida....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
deci nu va place cafeaua de la arad....mmmmm....
hai sa dau un subiect al zilei:concediul din vara asta.pe unde vreti sa mergeti,cand,cum...deastea.prea a fost frumos linkul dat de luna cu sudul frantei....
povestea noastra...
liadorian spune:
Alina, multumim de cafea! Esti iar gravida? Eu am tot zis ieri ca intru pe forum si s-a facut seara si n-am mai apucat. Asa ca nu incep ziua pana nu-mi rezolv restantele de ieri.
Nikole, am revazut fotografiile voastre, plus cele noi. Chiar esti super frumoasa iar albastrel te intrece!
Maria, legat de programul se somn al Unei... am prea putine sa-ti spun. Doarme cand e obosita, n-am incercat sa-i fac program.
Diana, multumesc mult pentru sfatul legat de mare. L-am primit si de la pediatru, deja am planificat doua vacante pe plaja, una cel mai probabil prin iunie, alta undeva pe la sfarsitul lui august. Incercam sa evitam caldurile foarte mari, chiar daca n-o sa ne gaseasca amiaza la soare.
Nonna, cred ca n-am fost destul de explicita: D. n-are nimic impotriva baietilor rasi in cap, dimpotriva - si el e tot asa. Pe el i l-am adus maica-mii pe nepregatite si uite ca a ramas, chiar a ajuns sa se inteleaga cu ai mei mai bine decat mine. Asa incat baietii tunsi scurt sunt ffff ok, ii asteptam in vizita!
Anto, ce mai veste-poveste?
Dana, iti sta foarte bine cu sort! Felicitari pentru meniul ala luuung, cred ca sotul tau a fost incantat. La noi tot cum ne stii - mancam studenteste si ne pupam dupa aceea, sa ne fie de bine! Ne mai gateste mama chestii faine, hai sa nu mint...
nikole spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
nikole deci suntem in aceiasi oala .......nediversificata! hehe. eu ma gandesc ca sunt ei asa mai caposi, ca doar n-o sa refuze mancarea la infinit. andrei e asa fan tzatzik k zau nu stiu cum o sa o dea pe o bucata de morcov fiert! azi incercam sa-i dau papa si au inceput sa ma "stranga" tzayzele asa tare, si ma gandeam, uite fiimiu cu gandu tot la tzatzik! of of mai mai
*mihaela*
EU zic ca-s leuti veritabili, si cel putin al meu ma provoaca rau de tot!
Dar cum zisei si ieri il las nemancat vreo 4-5 ore, si tre sa mannace usor usor, ca flamand nu sta, asta e sigur.
Drept urmare, azi i-am dat tzitzi la 6 dimineata, si pe la 11 cand s-a trezit, tipa de foame...i-am pregatit mancarea si surpriza...a mancat 4 lingurite(suc de morcov+suc de mar).
Sa va maine, ca incep cu avocado...presimt ca nu ii va placea.
Fetelor multumim pentru complimente...
Alina saru'mana de cafea, azi am fost zombie de-a dreptul, nu mai pot dormi noaptea, nu-s ce am, prbabil si de la discutiile astea focoase ce le-am purtat cu alesul inimii de 3 zile incoace...
dar m-a pus pe picioare cafea ta, si ma pregatesc ptr alta runda de negocieri cu al meu...
ca eu la cresa nu il duc, nu-s cum voi face, dar pana in aprilie cand intentionez sa ma reantorc la munca mai avem timp sa hotaram.
Fetelor da de karligutza ce se mai aude??? nu am mai vazut-o pe aici...si nici pe Anya...
Oana sotul meu e brazilian(adik nascut si crescut acolo), insa prin vene ii curge o amestecatura de italian cu japonez(mama italianca, tata japonez, emigranti in Brasil).
oricum e o combinatie interesanta...daca ii privesti atent trasaturile e ceva...neobisnuit nu's cum sa zic...are ceva japonez in el, dar e atat de...european.Greu cu explicatiile, poate il vezi peste vreo doi ani totusi:)
Luna, multumim ptr explicatiile vis a vis de congelatul mancarii, si iti tin pumnii ptr avansarea dorita...
s-a trezit albastrel...cva pup
Nikole,mami lui albastrel
X-ray spune:
lia da-ti peste gura soro!abia mi-a venit cm-ul...
nikole si zici ca sotul tau e latin de-al nostru la origini...
dar de samuray-lady mai sti ceva?
si andicu nu a mai trecut de un car de ani pe la noi...
povestea noastra...
Nonna76 spune:
Buna cafeaua de la Arad.
Nikole deci albastrel e romano-italiano-japonez.Si mai e si brazilian ,nu? Si dac sotul e brazilian de ce nu sunteti la plaja in Brasil?Ca tocmai s-a terminat festivalul parca.
Lia deci in privinta fizicului suntem acceptati la Suceava.Mai ramine sa lucram la profilul moral.
Ieri am fost la scoala si am luat orarul(l-a facut d-nul prof. exact cum are nevoie u bebelus alaptat).
Am 2 zile in care ma duc de 2 ori la scoala cite 3 ore(dimineata si seara), altele 2 cu 3 ore si o zi cu 4 ore.Deci bebe sta max 4 ore jumate fara mine.
Am ramas profund impresionata cind mi-a zis d-nul prof care face orarul (tocmai a iesit la pensie) ca e f. important sa-l alaptez pe bebe si de aceea mi-a pus cite 3 ore de 2 ori pe zi.Sunt mame care nu gindesc asa si un barbat de 65 de ani....
soacra s-a descurcat ieri bine cu Andrei si ea va sta 2 zile cu el.Mama va sta in celelalte 3 dar ea e obisnuita.Iar seara e rezervata lui tati.
In rest noi suntem bine,vorbeste puiul din ce in ce mai mult,apuca tot ce prinde in cale.Se mai si rostogoleste,se tiraste in spate ca racul,sta destul de bine in fundulet.