Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.

Vad ca inca arde subiectul reintoarcerii la servici.... Eu incep serios sa ma gandesc sa stau pana la un an cu puiul (adica pana la 1 sept). Nu stiu, sunt geloasa pe toata lumea care il ia in brate , cum o sa pot eu sa plec si sa-l las cu o bona careia sa-i spuna "mama" (chiar daca el nu constientizeaza ce zice)?
David a cazut din pat cu mine langa el si imi venea sa-mi dau palme si pumni in cap , dar daca s-ar intampla asta cat sta cu bona, probabil ca i-as arata usa fara nicio discutie. Ce mai, nu pot sa il las pe mana altuia. Nici macar nu pot sa caut o bona , pentru ca persoana potrivita (din mintea mea) inca nu s-a nascut.
E greu, ori revin la sentimente mai bune (si asta f repede), ori stau pana la 1 an cu David (cu toate implicatiile...).

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Buna cafeaua de la Arad.
Nikole deci albastrel e romano-italiano-japonez.Si mai e si brazilian ,nu? Si dac sotul e brazilian de ce nu sunteti la plaja in Brasil?Ca tocmai s-a terminat festivalul parca.

Lia deci in privinta fizicului suntem acceptati la Suceava.Mai ramine sa lucram la profilul moral.

Ieri am fost la scoala si am luat orarul(l-a facut d-nul prof. exact cum are nevoie u bebelus alaptat).
Am 2 zile in care ma duc de 2 ori la scoala cite 3 ore(dimineata si seara), altele 2 cu 3 ore si o zi cu 4 ore.Deci bebe sta max 4 ore jumate fara mine.
Am ramas profund impresionata cind mi-a zis d-nul prof care face orarul (tocmai a iesit la pensie) ca e f. important sa-l alaptez pe bebe si de aceea mi-a pus cite 3 ore de 2 ori pe zi.Sunt mame care nu gindesc asa si un barbat de 65 de ani....soacra s-a descurcat ieri bine cu Andrei si ea va sta 2 zile cu el.Mama va sta in celelalte 3 dar ea e obisnuita.Iar seara e rezervata lui tati.

In rest noi suntem bine,vorbeste puiul din ce in ce mai mult,apuca tot ce prinde in cale.Se mai si rostogoleste,se tiraste in spate ca racul,sta destul de bine in fundulet.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Nonna, eu nu ma mai mir ca barbatii sunt mai intelegatori. Asta e o constatare pe care am facut-o de pe vremea cand eram gravida. Daca se intampla sa fiu undeva unde e rand (sa platesc cablul, de ex) si sunt cu bebe in marsupiu, niciodata nici o femeie nu mi-a zis sa intru in fata, in schimb, barbati m-au impins si mi-au zis sa nu stau la rand. Ba mai mult, la o faza de-asta, am auzit femei "soptind" destul de tare incat sa aud bine, ca si ele au facut copii si ca pe ele nu le-a mai menajat nimeni .

Hai ca azi sunt intoarsa pe dos si pusa pe harta, mai bine iau o pauza sa ma calmez si ma apuc de calcat rufe.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Vivela
Ba mai mult, la o faza de-asta, am auzit femei "soptind" destul de tare incat sa aud bine, ca si ele au facut copii si ca pe ele nu le-a mai menajat nimeni .

Hai ca azi sunt intoarsa pe dos si pusa pe harta, mai bine iau o pauza sa ma calmez si ma apuc de calcat rufe.

_

Chiar ai dreptate! Si eu am observat chestia asta in varii ocazii. Ce-o fi, fetelor, cu atitudinea asta? Niciodata n-am reusit s-o inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Alina, buna cafeaua de la Arad, mmm, am trecut de cateva ori, poate odata ne si oprim la o cadea aburinda pe masa nu pe ecran.

Luna, multumesc pentru aprecieri la adresa fetei ca la adresa patului...nu sunt pentru mine. Eram in cantonament temporar la matusa mea pana s-a eliberat apartamentul unde ne-am mutat acum, asa ca patul cu oglinda ii apartine ei. Desi Alessia era sefa in el. pupilici pentru Adelise si pentru Cosmin.
Jucaria de care spuneai pentru high chair e cumva o invartitoare cu animalute colorata frumos de la Mothercare? Am si eu insa nu prea se prinde ventuza aia bine si cade mereu. Mai insist.

Oana, da, m-am linistit, o sa stau cu soacra 2-3 zile pe saptamana, nu stiu cum va fi, insa dupa 8 ore la birou poate nu chiar asa rau sa am o mancarica si pe cineva care sa stea cu printesa mea daca vreau sa fac un dus sau sau sa mananc. Si prietenii vor veni in celelalte 2-3 zile din saptamana cand nu e la noi, plus in weekend. Sper ca va fi ok.
Mama mea sta f aproape insa lucreaza inca. Si pe ea o voi coopta cand are liber. DAr ma simt mult mai impacata. Si asa e greu ca treaba mea de mama (inclusiv sa ascult tipete) va fi facuta de altcineva. Si eu voi avea treaba de tata, adica merg la birou si vin seara

acum astept sa vina niste oameni care iau masuratori pentru termopan in balcon si sa fiarba legumele pt pitic si plec la mama. Abia astept. Astazi i-am pus ca noutate ardei gras - un pic.

Concediu la vara: sper din toata inima in Corfu in Grecia cu copiii si Andreea(C) si Raducu si sotii aferenti, cu avionul sau mai aproape cu masina, dar tind sa merg in Corfu pt ca nu am mai fost acolo.
Si va fi in august cand copilotii vor avea un an si o luna (sau un an si o luna si o zi in cazul lui Raducu)

Vivela, crezi ca la un an vei merge mai usor la servici? Eu incerc cu inima franta s amerg acum, daca la un an cand va tine minte mult mai bine si va fi mai greu sa o distragi de la plecarea lui mami, mi se va agata de mine sa nu plec...pai chiar c anu mai plec.
Oricand e greu, si intr-adevar cu cat stai mai mult cu bebe e mai greu dar mai bine pentru sufletelele amandurora.

Lunita, si eu vreau la servici si fiu duamna, desi imi va trece cheful in 2 zile probabil, dar sa ma mai aranjez si sa asculte lumea ce am de zis...imi place. Nu ca acasa nu ma asculta, dar ei nu au ce face

Pup tuturor

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Vazut si eu poze de Alessia, frumoasa fooooc, si mi se pare si 'naltuta??o adevarata domnisoara!
Alina.a unde ai poze cu Elisa?am dat o raita rapida prin mailul comun, nu am vazut nimic pe acolo?sau nu am vazut eu bine?
Revazut si pe Andrei, strumfel de Nonna76, si pe cuvant ca nu-mi mai iau ochii de la ecran!
Sper sa nu-l fi deochiat ca prea mi s-a lipit retinutza de asa copil reusit!
Unde mai pui ca are acelasi ingeras ca si fiu-miu?

Alina.a pe Samuras am mai vazut-o pe mess, dar rar am vb cu ea.Din cate stiu e bine, insa f prinsa cu copii.Stai ca acusi ii dau un apel sa o intreb de sanatate:)

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Va rog sa am treceti si pe mine pe listuta cu 78,4. Merge treaba dar cam incet, trebuie sa fac eforturi mai mari si sa renunt la ciocolata. Cred ca o sa incerc cateva zile de disociat, desi mi-e cam teama sa nu se duca din laptic.

De vacanta ma gandeam la Turcia. Am fost acum 2 ani si mi-a placut si vreau sa vb cu alte prietee cu copii sa facem un grup si sa mergem la un resort. Cu sotul inca nu am vorbit si oricum, sansele sunt sa merg fara el. Mai avem in plan o scurta calatorie in Irlanda- sotul e dupa tata irlandez si am merge sa-mi sarbatorim socrul. Si mare vacanta ar fi prin octombrie cand planuiesc luna de miere in Maldive

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alina/anya,

Eu tot la 66 sunt, desi pantalonii stau mult mai larg pe mine. Am mancat mai de regim, asa...sper sa se vada saptamana viitoare.
De fapt, sigur se va vedea pt ca bebe laurentiu a racit cam rau si tuseste si are muci multi si mi se rupe inima de el.
Sper sa se faca bine doar cu eurespalul ala, sa nu fie nevoie nevoie de augmentin (cum mi-au zis 3 dr!!?? pana acum)...

Pup toate fetele si o zi frumoasa, fara batai de cap.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Anya20

iesi odata ca mi-am pus telefonul la incarcat sa am baterie sa te sun ca nu ai mai dat nici un semn de viatza!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput