Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ddanagh este o placere sa o scoti pe Daria la restaurant daca stie sa se comporte asa civilizat. Ingrid nu prea intelege sensul cuvantului civilizat inca, cred ca trebuie sa ii explic.
Luna1 este bine ca Adelisa Cezara este asa un copil bun in public si faptul ca Cosmin este asa un fratior asa de bun este extraoridinar. De mers de-a buselea nu iti fa griji ca o sa mearga fara probleme (e o placere sa ii vezi asa fericiti si mici deplasandu-se singuri).
Timi07 multumesc mult pentru complemetele aduse lui Ingrid.
Fug ca plange fata

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a multumesc frumos de sfaturi. imi pare rau ca te tot stresez da incerc si eu sa ma documentez ca poate poate il "diversific" si eu pe dumnealui. azi cand incercam sa-i dau cu linguritza isi sugea buza de jos , asa ca babele fara dintzi, dupa care ma scuipa, si imi tragea cate o privire de aia strengareasca pe sub sprancene de-mi venea sa-l mamanc. deci si azi o zi nediversificata ;)
ii dai suc de mandarine? e ok? fructele (piersik si ce mai ziceai tu), le iei din piata? saru mana ink odata!
andreea merci de pontu cu biscuitzii

gabriela si eu ma gandeam sa-l mai las o zi doua, poate se da pe brazda
nikole deci suntem in aceiasi oala .......nediversificata! hehe. eu ma gandesc ca sunt ei asa mai caposi, ca doar n-o sa refuze mancarea la infinit. andrei e asa fan tzatzik k zau nu stiu cum o sa o dea pe o bucata de morcov fiert! azi incercam sa-i dau papa si au inceput sa ma "stranga" tzayzele asa tare, si ma gandeam, uite fiimiu cu gandu tot la tzatzik! of of mai mai

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

hi,hi chiar ca suntem la bine si la rau imreuna toate, vad ca stagnam la cura de slabire, oare ce e de facut?Cine ne da niste vointa. Al meu numai se gandeste ca trebuie sa slabeasca si a si dat jos 2 kg, iar eu numai ma gandesc si pun 2 kg de suparare

Eu vad ca Medeea a inceput sa accepte cu placere marul ras si morcovul fiert. Nu ii dau mult doar cateva lingurite dar pentru inceput e bine

Alina.a eu m-am gandit sa-i dau cate ceva pentru ca nu facea kk cum trebuie. Acum e bine

Amethyst ce ii dai lui Jasmine, ce program i-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michy sucul de citrice se da dupa 7 luni e alergen.incearca sa lasi 4 ore intre mese,sa-i fie foame.fructele eu le iau din piata sau din supermarket.piersica eu i-am dat la borcanel ca nu am gasit piersici sa fie cat de cat ok.dar in prima luna i-am dat mar,para si pepene galben.stai linistita va manca,deocamdata inca il mai satura lapticul tau.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Mychydutza, nici Albastrel nu mananca nimic...el "face podul" (vb Alinei) de cum vede linguritza, nici nu apuca sa puna guritza pe ea.Incepe sa clipeasca din ochi de parca i-ar bate vantu in fata si sa scuipe,da sa se ridice, intoarce capul in tiate directiile, nu-s ce sa-i mai fac.
Azi i-am luat borcanel, nici asa nu a vrut.Apoi am amestecat continutul cu suc facut in casa, nici asa nu ii place.
Maine ii dau avocado cu lapte de la mine poate mananca si el o lingurita macar.
Incep sa ma ingrijorez, daca refuza mancarea atat de vehement ce ma fac?ca vb ta laptele de mama nu-i mai sigura necesarul zilnic de acum incolo...
maine il las flamand vreo 4 ore sa vad, poate asa inghite si el ceva.

Nikole,mami lui albastrel

Nikole, la noi de abia dupa 3 saptamani de incercari nereusite (gurita stransa cand vedea lingurita sau strecurat 1-2 lingurite cu pacaleli si plansete), i-am dat o data sa pape cat era la tati pe umar (piure de morcov amestecat cu lapte de san) si asa a inceput si ea sa deschida gura si sa accepte lingurile cu mancare, ba chiar sa isi bage degetele in mancare si apoi in gurita. Acum mananaca cateva lingurite de bebe (max 10) la o masa pe zi, restul lapte. Incearca in continuare, o sa invete bb pana la urma sa deschida gurita, dar probabil ca dureaza mult la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Ayliiiiinnn ce mai faci? Unde ai disparut sau iar e maraita Alma?
Mai vino pe la noi ca-mi lipsesti

pup fetele d noapte buna si sper sa doarma mult strumfii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara!
Sunt cheauna..azi am avut cursuri toata ziua si ma paste o migrena...

Raportul!!! 73.5! Sunt super fericita am -500g saptamana asta si aproape -3 per total !! Mai am 7!

De mancat eu am reusit de weekendul asta (nu stiu daca v-am mai spus?) sa ii dau sa manance cu lingurita! Si bona a reusit si ea! La mine mananca destul de bine, nu a refuzat pana acum din pireurile mele numai din borcanele nu i_a placut caisa si brocoli.. In rest a mai mancat: morcov, cartof, cartof dulce, dovlecel, dovleac, fasole verde, mazare si praz! Nu toate o data ci incombinatii de 2 max 3 + 1 lingurita ulei colza/masline/flarea soarelui! Emily mananca numai la masa de la 12 diversificat cam 130 g piureu de legume si 50-70g piure fructe! In rest 240 ml de lapte la 8-16-20! Pana pe 27 cand mergem la pediatru continuam asa! Adica o sa incep sa ii dau si carne poate de weekendul asta!

Eu zic sa aveti rabdare cu bebeii vostri ca sigur or sa manance! Nu a ramas nimeni band lapte pana la 18 ani!

Valen probleme d'astea cu iubiti la 13 ani ne punem si noi!..Acu' ce_o fii o fi, noi o sa ne facem datoria sa le dam cea mai buna educatie dupa sistemul nostru de valori ...si ele or sa faca ce cred ca e mai bine pentru ele!

Va pup pe toate, ma culc ca maine iar am o zi luuuunga!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu tot balena cum ma stiti, deci nu m-am mai urcat pe cantar azi ca mai rau ma deprimam. Sper sa revin pe baricade de maine, ca am facut aprovizionarea cu mere.

Ma bucur ca bebeii au inceput sa pape, exact asta intram si eu sa va spun, ca Deni are de cateva zile o pofta de mancare de nici nu imi vine sa cred. Si cel mai tare ii place spanacul si e o dulce verde toata la botic. Azi i-am dat prima oara borcanel, piure de caise de la Hipp si daca o lasam papa tot borcanul. Nu am vrut sa o las din prima si i-am dat doar vreo 30-40gr. Maine papa restul.

De somnic nu pot sa zic ca s-a reglat mai mult, pentru ca doarme cu mine in pat de cateva zile, si asa doarme cam toata noaptea legata. Si inca un mare motiv de multumire pentru mine (mai ales pentru sfarcurile mele) e ca a luat iar suzeta. Deci am scapat de suzetit la tzitzi toata noaptea.

Si eu am observat la Deni ca ziua dupa 2-3 ore oboseste si devine maraita de nu ii mai intri in voie, asa ca o adorm si uneori doarme si 2 ore la pranz, alte ori doar jumatate de ora. Oricum la trezire e fresh si e foarte vesela si jucausa.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara buna seara,

Am pus si eu printesa la somnic acum vreo jumatate de ora si vad ca m-a inteles ca vreau sa merg si eu la un dus si sa mai butonez un pic.

Da, am lasat bona sa plece ca sa fiu eleganta, nu o mai vreau ca sa nu fiu. Eram atat de indoita in privinta ei, nici 10% nu aveam incredere si pana la 100% mai e!. Asa ca am cooptat mamele, adica mama si soacra, cate 2-3 zile pe saptamana, alternam, numai ca soacra nu sta in Bucuresti (nici departe de Bucuresti) asa ca daca vine va sta la noi peste noapte iar mama inca lucreaza.

Asta este, cu mult mai multa incredere o las cu ele decat cu o bona fara pic de experienta, in bratele careia plangea copilul acel plans de spaima pe care mi-a fost dat s ail aud si s ami se umple ochii de lacrimi. Nu merita nici un servici din lume.

In fine, mai caut, si de indata ce gasesc pe cineva care sa mai fi lucrat macar la un copil si care sa imi inspire incredere, mai vedem.

Va multumesc mult pentru aprecierile la adresa copilotului meu, mai am si eu cateva zile fericite cu ea, pana ma duc la birou si voi sta numai cu gandul la ea... Macar e pe maini bune.

Un pupic special pentru Raducu de Andreea care cumintel cum e incearca sa nu o streseze pe mami a lui suplimentar cand incearca sa se reintegreze intre oamenii muncii.

Felicitari dintosilor si exploratorilor de-a busilea, noi avem doar dinti, la gimnastica suntem corijente. Adica se intoarce si ea de pe o parte pe alta, si mai ales dimineata daca e luata la noi in pat, se taraste cumva pe spate, intr-o parte pana la tati si cu ambele maini il apuca de par si trage cu putere si rade. si-i mai da si cate o palma bonus, asa...

Oana (Ghinez)

Noapte buna again

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara si de la noi,

Am intrat sa ma laud ca am slabit 1,5 kg. Sunt mandra de reusita. Nu fac cine stie ce cura dar fara dulciuri, paine si prajeli.

Catarina a cazut de pe sofa. Am o sofa pat si o lasasem in miljocul ei, e destul de mare, si am gasit-o pe covor in fata canapelei.

Sotul e plecat o saptamana si suntem singurele. A plecat azi dar deja mi-e un dor nebun de el.

O seara buna fetelor,

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput