Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Gabriela si noi am inceput ceva mai devreme de 6 luni tocmai pentru ca manca mixt si inca destul lapte praf.

Vorbeati iar de cat dorm copiii, de exemplu azi domnisoara printesa a binevoit sa doarma jumatate de ora dimineata si abia acum am culcat-o din nou. Sunt beata de somn

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La raport cu kilogramele, din pacate eu nu am slabit de loc saptamana asta, m-am ingrasat un pic cam .1kg dar asta nu cred ca se pune.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

! Noi am stat mult pe afara azi, a fost o zi prea frumoasa ca s-o ratam (deci n-am citit inca din urma, dar promit sa ma achit de sarcina). Beleaua e ca inca o port pe Una in marsupiu - nu ne-am luat inca un carucior sport usurel cu care sa pot cobori/urca 4 etaje, cu tot cu copil. Asa incat vai de spinarea mea - dar ce silueta o sa am la urmatoarea cantarire!

Deocamdata raportez 57.5 kg la cantarirea de dimineata - stagnez, ceea ce e aproape prea frumos ca sa fie adevarat, la cat am mancat in ultima vreme. Si cu gimnastica am lasat-o cam moale, deci va trebui sa recuperez serios saptamana asta.

Va pup si... revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

SE pare ca saptamana asta am cam dat-o in bara in grup. Suntem unite la bine si la greu, la slabit si la ingrasat . Eu nu numai ca nu am mai dat jos nimic ci chiar am pus juma de kil. Asa ca am 61,5 Kg.
M-am destrabalat rau in weekend, de la friptura mareeeeee la papanasi si alte alea.

Vreau sa ma dau si eu mare ca azi am gatit mai multe feluri de mancare:
- ciorba de pipote acrita cu zeama de varza
- varza calita cu muschiulet afumat
- ficaciori cu ciuperci si smantana.

I-am facut si Dariei (de fapt e acum pe foc) un ficacior fiert in lapte. Vreau sa vad daca ii place. E prima oara cand ii dau ficat. Nu vreau sa exagerez cu ficatul - o data pe saptamana. Sunt pareri controversate. Din acest motiv l-am fiert in lapte, sa i se duca amareala si din toxine.
Va pup, ma duc ca da in foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

78.6 kg - Ma declar multumita

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

alina.a te rog cand ai timp sa pui si pozele cu andra in albumul comun.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia nu poti sa lasi caruciorul sub scara? vecinele mele asa faceau. eu il pun in uscatorie caci intre timp am impartit-o si avem toti cheie

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

53,5 kg, cu o jumatate de kg mai putin. Ma asteptam sa ma ingras, la cat am mancat ... (cu Venus asta, bata-l vina !). Acum ma gandesc ca ori e cantarul defect, ori nu mai vad eu bine, ori in curand va dau reteta de slabit cu cremsnit si ciocolata .
Ma simt tare mandra de mine azi: i-am facut lui David niste botosei, dupa un tipar pe care l-am gasit pe net . N-au iesit ei chiar ca in www.heatherbaileydesign.com/BittyBooties.pdf" target="_blank"> poza , mai ales ca am mai si improvizat si am mai pus si de la mine, dar eu am sentimentul acela placut al lucrului facut de mana mea .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Mai e cineva la peste 6 luni nediversificat?

Noi azi am fost la vaccinul de 6 luni care a fost ok, matei a plans numai un pic. Maica-mea mai avea putin si plangea si ea, zau daca inteleg! Parca ar fi la primul copil! se vaita de mama focului la doctor ca ea nu poate sa se uite cum inteapa copilul ca il doare. Si eu nu am nici o astfel de problema! Sunt eu mama nesimtita ca nu sufar? Anyway....

Am discutat putin de diversificare cu doctorul si a zis sa mai venim saptamana viitoare, sa vada cum ia in greutate, daca arata bine ca nu e nevoie sa-l diversificam inca. Asa ca mai astept. Eu oricum nu aveam nici o graba asa ca stau linistita acum. Doar sa-i dau o lingurita-doua de suc de mere sa-l ajute cu kkutza, ca face cam rar.

N-am reusit sa citesc nimic din urma insa

azi am uitat sa ma cantaresc dar va zic maine. Eu sper sa se vada ceva, ca fac foamea seara.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare fetelor vreau si eu sa fac ceva sa mai slabesc si cred ca daca am sa vad kg. voastre, pe langa cele ale mele o sa-mi fie tare rusine si o sa fac ceva sa slabesc eu am acum 81 kg

Mergi la inceput