Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
danis spune:
raportez azi tot 67 kg, sper ca saptamana viitoare sa vin cu vesti mai bune :)
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
X-ray spune:
michy elisa mananca doua mese de fructe (in care pun dimineatza un biscuite fara gluten sau o lingura de cereale si seara branazica sau iaurt si tot asa o lingura de cereale) si la prnaz legume cu carnitza cu branzica sau smantana asa un talmes-balmes pe care-l mananca numai putin cartof dulce sa fie(daca nu e asta nu mananca).acum incerc sa-ti povestesc din propria experienta si poate ajuta si la tine:de fiecare data,fara exceptie la primele doua linguritze s-a strambat si daca ar fi dupa orice fel de spectator nu i-as mai da ca nu-i place sau nu vrea.dar dupa primele doua linguritze urmatoarele le mananca repede.las cel putin 3 ore intre mese ca sa-i fie foame si deja scoate zgomote de nerabdare cand vede castronelul.cand incepe sa se plictiseasca atunci intervine "avionul" adica linguritza se face avion si aterizeaza in portavion=gura ei.si ne tot jucam asa ,ii cant ma maimutzaresc. portavionul si cantatul urmeaza deobicei dupa ce mananca cam jumatate din cat mi-am propus sa-i dau.nu o fortez,cand incepe sa stranga buzele rau si sa "faca podul" in scaun gata am terminat,o iau in brate mergem la baie si ne spalam pe fata si manutze.tot timpul dupa 5-10 linguritze de papa ii dau cateva lingurite(sau mai nou cu canuta) de apa.ea stie care e lingurita de apa care e de papa si daca ar fi dupa ea ar bea numai apa,dar tot pana se plictiseste sa deschida gura.elisa are o problema cu statul in acelasi loc,detesta! cam asa decurge masa la noi.ea mananca cam 3/4 dintr-un mar sau o para rasa dimineata si dupa-amiaza si la pranz 100-120 ml de piure cu de toate in el.
elisa are doi dinti sus care au reusit sa sparga gingia,incisivul lateral stg si centralul dreapta.se lupta si ceilalti doi sa apara
in alta ordine de idei azi mi-a venit cm-ul si il urasc.presimteam ca de 2-3 zile ma doare burta de mor...e inca timid dar presimt ca se "dezlantuie" mai incolo
azi cantarul a aratat 66,700.nesemnificativ as zice dar hainele mele zic altceva,adica nu mai am burtica asa rai si mijlocul incepe sa se contureze.in schimb de la sport am niste coapse de hanbalista.pana scade clisa acolo dureaza.azi sunt si ff umflata probabil de la CM .caut salon unde vreau sa fac niste impachetari ca am o celulita groaznica.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina merci de sfaturi. biscuiti fara gluten unde pot gasi? ce fel de carne ii dai? pui? piept? vita? o sa incerc si eu cu fructe, poate devine mai cooperant.
*mihaela*
oaana spune:
Fetelor ,in privinta bebeilor care nu vor sa pape,poate va ajuta cum fac eu,mai nou...am umflat un balon mare colorat,il tin de ata la el in brate,se joaca cu el si eu ii dau papa...la noi functioneaza bine
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
X-ray spune:
michy biscuitii fara gluten eu i-am luat din ungaria,in arad nu am gasit.dar ii pun asa de gust si sa fie para mai groasa.dar poti pune linistita si cereale.eu am incercat sa nu exagerez cu cerelalele ca ea era grasuta dar acum nu mai e,i se vede si ei gatul si luna trecuta a luat normal in greutate 500g.dimineatza ii dau numai para dupa-amiaza mar sau pepene galben,piersica,madarina ce gasesc. carnita i-am dat dupa 7 luni.am luat de la tara 3 gaini de anul trecut ca varsta,am fiert piptul fff bine si apoi l-am maruntit in robotul de bucatarie.am facut portii de cate 1-2 lingurite si le-am pus in congelator.la fel am congelat si ficatul in portii fff mici.la mine congelatorul parca e de pitici.elisa primeste 4 zile pe saptamana carne o zi ficatel si doua zile numai legume.ficatelul l-am introdus acum o saptamana.saptamana asta vreau sa cumpar si carne de vita sa incerc si cu aia si spanac daca gasesc.
povestea noastra...
nikole spune:
Alina.a in ce congelezi mancarea puiului?Ai recipiente speciale ptr congelarea mancarii lui bb?Stiu ca aici asa se recomnada, insa eu una nu am vazut prin zona in acre locuiesc sa fie asa ceva, si ma gandeam ca pe viitor sa congelez in folii de plastic.
Mychydutza, nici Albastrel nu mananca nimic...el "face podul" (vb Alinei) de cum vede linguritza, nici nu apuca sa puna guritza pe ea.Incepe sa clipeasca din ochi de parca i-ar bate vantu in fata si sa scuipe,da sa se ridice, intoarce capul in tiate directiile, nu-s ce sa-i mai fac.
Azi i-am luat borcanel, nici asa nu a vrut.Apoi am amestecat continutul cu suc facut in casa, nici asa nu ii place.
Maine ii dau avocado cu lapte de la mine poate mananca si el o lingurita macar.
Incep sa ma ingrijorez, daca refuza mancarea atat de vehement ce ma fac?ca vb ta laptele de mama nu-i mai sigura necesarul zilnic de acum incolo...
maine il las flamand vreo 4 ore sa vad, poate asa inghite si el ceva.
Nikole,mami lui albastrel
andreea c spune:
Buna la toata lumea!
Michy am auzit ca se gasesc biscuiti fara gluten la Institutul de Bioresurse Alimentare. Cica ar fi mult mai ieftini aici. Este pe langa circ...au si site, bioresurse.ro
Am vazut o multime de strumfi frumosi: Alessia (nora mea ), Matei cu bubite -o scumpete de baiat, Olguta, Ines, Lorina, sper sa nu fi uitat pe nimeni. Ma duc acum si pe mail-ul comun sa mai vad poze.
Cafera vreau si eu jocul acela.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Gabrielabv spune:
servus fetele
Medeea a avut iar o noapte plina de somn. A dormit pana la 7 dimineata de la 20,30. Problema e ca de la 6 a inceput sa-mi curga laptele si ma dureau sani de nu mai puteam sta pe nici o parte. Fetelor care aveti copii asa cuminti de dorm toata noaptea, voi cum procedati cu tztzile? Ziua nu prea am lapte si ii mai dau completare formula. Voi ce ziceti, daca e hranita mixt oare nu ar trebui sa-i introduc pireul de legume la modul serios? Eu ii mai dau din cand in cand mar si cate putin morcovel fiert din supica dar tare imi faceti pofta cand vad pe aici ce bunataturi primesc copii diversificati.
Medeea se uita la noi cu niste ochi cand ne vede la masa, de imi sta mancarea in gat
Mychy eu zic sa-l mai lasi un pic si sa revi iar, ai sa vezi ca se schimba situatia
la raport am iesit ieri, azi lucrurile stau la fel de naspa
ma duc sa pap, ca am un gol in stomac si mi-e mila de mine sa stau flamanda
X-ray spune:
nikole eu in pungutze de plastic ii pun carnitza la congelat.am si recipiente de la avent dar sunt de 160 ml si sa pun doar o lingra de carne in ele ocupa prea mult loc in congelator...
povestea noastra...
X-ray spune:
gabriela elisa are aproape 8 luni deaia amananca "atatea" eu zic sa nu te grabesti.ai timp sa-i tot faci mancarica dupa ce face 6 luni,dar toate incet ca asa am inceput si noi
povestea noastra...