Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

timi la multi ani pentru sophi!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

voi suteti chiar simpatice cu petzitul bebelushilor si cu aranjamentele voastre de mariaj. hellou! bebe are doar 6 luni, nu e cam devreme? ce vreti acu sa le-o luati inainte lui Cioaba si imparatului Iulian(park asa le zice). ink n-au renuntat la suzete si voi vreti sa le luati prezervative???????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu am avut o relatie super cu tatal meu. Partea cea mai faina, cand vroiam sa fac ceva ce nu i se parea ok,el zicea de ce nu, eu de ce da si care avea argumente mai bune castiga

Asta pana am venit cu arabu acasa dar cand l-a cunoscut l-a apreciat,iar acum il iubeste, pentru ca este un om minunat si, cel mai important pentru tatal meu, imi ofera o viata frumoasa!

Sper sa am intelepciunea lui in relatia cu copiii mei.

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Tizo de mult nu te-am mai vazut.
Timi, e fain la serviciul tau, nu te stresa; gindeste-te cum ar fi fost in ro.

Eu nu pot sa ma gindesc la adolescentza fetelor; cred ca sotul o sa faca foarte urit.

Am pus un N/A ca sa nu ma fac de rusine. Pina la plecarea mamei de la mine sint 'condamnata' la ingrasare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Raportez tot 56 de kg desi eram sigura ca am slabit.

Despre relatia tata-fiica, sper sa reusesc sa aplanez conflictele ce vor urma. Sotul meu este conservator din fire si incerc sa-l pregatesc de pe acum. Eu m-am certat cu tata de la 14 la 21 de ani, dar de atunci si inainte de asta ne intelegem super.

Abia astept diversificarea, sunt bine informata datorita voua, desi cred ca o sa o aman deorece ne mutam si nu vreau sa fie prea multe schimbari. Daca incep cu borcanase de la Hipp va refuza apoi piureul facut in casa?

Mia (asa ii vom spune noi prescurtat de la Maria) are 2 dintisori, se culca seara la 8:30, se trezeste la 1, la 5 si la 7:30 iar ziua nu prea mai doarme decat cate o jumatate de ora dupa ce mananca. Am reusit sa o fac sa adoarma seara cu ajutorul sfaturilor voasre, adica sting lumina la 8 si fac liniste iar ea mananca si adoarme.

Madalina si Mia (12.08.2007)

Mergi la inceput

alina.a sa inteleg ca Elisa e diversificata daca nu mai papa tzitzy? eu sunt cam stresata pe tema asta: bebe nu vrea deloc ....sa se diversifice! scuipa tot ce-i dau. acu mi-a intrat alt morcov in fund, cu tot cu frunze: ca daca nu manca altceva decat lapte atunci nu are suficiente vitamine. si daca nu are vitamine nu e bine! poate sunt paranoik, adik sunt sigur, dar uite asa ma stresez eu!!!! nici nu stiu cum sa-l mai aburesc sa inghita si el ceva. ma refuza cu incapatzanare! sa-i dau fructe? of of mai mai!

*mihaela*

Mergi la inceput

off topic: ref la mesaje de genu "yahoo se inchide" http://rage.gk.ro/anti-idioti/

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Cristina felicitari pentru ridicatul lui Ingrid de-a buselea. Cred ca esti cea mai fericita. Noi lenese rau, nu stam pe burtica deloc, se intoarce pe toate partile insa nu stationeaza pe burtica. Asa ca banuiesc ca se va ridica la 9 luni. Cu mancatul...asa sunt printesele mai mofturoase. Eu la restaurant o tin pe fie-mea in brate si stau asa intr-o parte si mananc cu o mana. Mai am noroc si cu Cosmin ca il adora si el pe ea si o mai pacaleste la ea in scaun.

Nico. Adelise inca mai vomita laptele insa nu asa de mult cantitativ in plus avand in general trei mese nu ma mai stresez asa tare caci stiu ca are ceva in stomacel.

Oana/Ghinetz pe Sarah am petit-o si eu pt al meu baiat. Acum lucrez la averi sa nu zica Valen ca i-o iau asa degeaba. Doamna Valen ce faci lucrezi pe mai multe fronturi? Promiti fata tuturor?

Nico eu la Cosmin nu am putut sta acasa am inceput serviciul la doua luni si mereu m-am simtit in inferioritate fata de mama care statea cu el. Acum mi-am zis ca nu plec de langa ea pana la cel putin un an iar dupa un an poate doar part time pana la 2 ani pentru ca e ultima sansa sa ma bucur cu adevarat de bebe, la Cosmin...mama a vazut primul zambet, primul pas desi cand vedeam si eu ma pacalea ca atunci era prima oara ca sa nu ma supar. La fel ca si tine vreau sa-i fac mancarica cum stiu eu sa vad si sa traiesc cel mai imp an al dezvoltarii ei.

Simo ce scump e Matei cu bubite peste tot. Stiu ca a fost cosmar dar e tare dulce.

In legatura cu dieta nu am slabit deloc in prima sapt desi nu am mai mancat dulciuri deloc, nimic gresti si totusi nimic. Am decis sa nu ma cantaresc obsesiv caci va fi mai rau asa ca va anunt la prima realizare.

Mychyduta nici noi nu avem dinti. Si ii curg balele de la 3-4 luni iar in ultima luna la greu. Plus ca musca tot si plange cateodata dar...nimic. Nici nu se taraste nici nu se ridica in patru labe nici nu leaga silabe (numai eeeeee si aaaaa zice) dar mie nici ca-mi pasa. E sigur normala asa ca nu am de ce sa ma stresez.

Ame nici fie-mea nu plange de foame. De vis nu-ti raspund caci l-am avut de curand si e oribil si stupid. Vreau sa il uit.

Lia poti sa mai pui linkul cu poze? Nu le gasesc si vreu si eu sa o vad pe Una.

Mi revin maine ca mi-e somnic

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Luna, lasa femeia in pace, ca nu a promis nimic. M-am bagat eu singura, ca atunci cand vazui asa frumusete, zau de-am putut sa ma abtin. asa ca...in ce preferi sa nu luptam?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Valen, eu, de-as avea o fata asa frumoasa, pe bune ca nu m-as agita. I-as lasa, asa, ca in povesti, sa faca rand si sa-l aleaga ea pe cel mai cel (fie el si negru sau chinez; sau moldovean; sau londonez) (Oare nu trebuia sa bolduiesc moldoveanu? Ca nu e rau daca norocului astuia ii mai dai si o mana de ajutor, sa nu treaca, asa, neobservat pe langa)

Mychy, Victor mananaca acum (ptiu, ptiu, sa nu-i fie de deochi) L-am lasat 3 zile numai la san, fara nimic. Si cand am revenit...a fost bine. Am revenit cu para - ca stiam ca i-a placut cel mai mult. Dar la pranz a mancat si piureul de legume.

Nu vorbiti de adolescenti...ca eu abia astept sa-i am pe ai mei la varsta aia. Sa intre cu bicicleta pana in mijlocul sufrageriei, sa se imbrace fistichiu... De un lucru mi-e teama: de droguri. Nu am inca o strategie in privinta asta. Doar o idee, destul de vaga: sa-i cunosc cat mai bine prietenii, sa-l incurajez sa-i aduca acasa. Cand eram adolescenta asa procedam. La mine era meru casa plina de prieteni. Ai mei ii stiau pe toti. Si tocmai de aceea nu se crizau si stiau ca daca ei nu sunt acasa se lasa cu chef. (shocul a fost, insa, cand a aparut un el care nu era din gashca si care nu se incadra in standarde: montaniard, bocanci, jambiere, plete) Si mai ales ca era cam serioasa treaba si nici nu mai eram la varsta iubirilor trecatoare. (desi, pana la urma, a trecut si asta)

Simo, mi-a placut faza cu "i-am adus arabul acasa".

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
cu surle si trambite anunt ca am terminat sesiunea. sper sa am un program mai lever acum. si nu am nici o restanta. nota de ieri nu o stiu dar sigur e peste 6 (asta e nota de trecere).

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care azi aniverseaza un anumit nr de luni. sa creasca mari si frumosi si sa fie sanatosi!

eu am mai slabit putintel desi mananc ciocolata zilnic (si acum am mancat doua bomboane cu cioco). acum am 57.9kg. la 56 vreau sa ma opresc. din pacate burtica inca mai este, dar lucrez la ea.

am vazut multe pozici frumoase foc. olguttza vad ca strumfita ta are aceleasi preferinte ca si andra.
simo e dulce tare matei cu bubite cu tot. bine ca a scapat.
am remarcat si fustita strumfitei una, frumoase haine, frumos model.
fustita frumoasa am vazut si aici. clau sa-ti traiasca minunea. daca nu ai incredere in bona mai bine apelezi la bunici.
ines si lorina au niste ochii superbi.

quote:
Originally posted by cristina26

nma o sa mearga si Andra de-a buselea, inca nu are 6 luni si se taraste, este extraoridinar zic eu. Pe cand o avea 7 luni ca Ingrid acum eu cred ca nu te vei putea tine dupa ea

sper sa fie cum spui tu. tare imi doresc sa o vad asa si eu si sotul. din cate stiu eu mersul de-a busilea e foarte sanatos. si sunt si tare simpatici copilasii.
timi asa incepi tu munca? cu un concediu? sper sa ai parte in continuare de colegi draguti si cat mai putin stres.
luna multumesc pt raspuns. si andra inca vomita desi e drept ca ea primeste doar o masa de cereale.

mai am de citit din urma dar face scandal anda. toata noaptea s-a trezit saraca. nu stiu ce are

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput