Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Valen i-am aratat si eu acum mesajul tau sotului si s-a multumit sa incline din cap si sa zica doar atat ' s-a intors lumea cu susul in jos'. I-a picat fatza, s-a dus sa fumeze sa mediteze. Pai la 13 ani, de-a dreptul, eu ma jucam cu putza in tzarana. Insa tu ai dreptate in ce zici. Acum e altfel.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
O sa vezi ca o sa le dam un prezervativ la pachet nu doar sandwich,iar noi de mai stam in Irlanda o sa-i punem si o aspirina pt mahmureala.
Lasa sa nu-si faca griji ca doar o sa crestem fetele sa fie adolescente si mai apoi femei responsabile, cu capul pe umeri, care sa gandeasca sa faca totul in cunostinta de cauza. Acuma....n-or sa fie usa de biserica da nici n-o sa se compare cu niste gasculite prostute.
Bravez si eu acuma da peste cativa ani ....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Noi mergem la sfarsitul lui mai inceputul lui iunie www.camping-giens.com/" target="_blank">aici Ar fi fost frumos daca veneati in aceasi perioada poate ne vedeam. lasa ca poate trecem balta vreuna dintre noi si ne cunoastem atunci.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Multam pt link! La Nice ne-am gandit sa zburam, te anunt daca se nimereste sa fim prin zona in aceeasi perioada. Daca stam sa ne cunoastem cand om trece careva balta parca vad ca ne vedem la sweet sixteen-ul fetelor
Somn usor.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
valen spune:
quote:doamnelor, cuscrelor: cum adica "o sa i-o iau pe sarah, mai?...ce, voi daca aveti baieti credeti ca automat ne luati fetele? Voi chiar excludeti varianta in care noi mamele de fete va putem lua baietii? hm...TIMI, mare noroc ai cu asa colectiv. Mi-a placut mult faza cu aspirina.DDANAGH, zic si eu ca sotul tau (ca s-a intors lumea cu susu'-n jos) si ca la 13 ani eu ma mai jucam cu papusile. Si mama imi zicea mie pe cand aveam 16-17 ani ca ea, la varsta mea, nici nu concepea sa aiba un iubit. (de bunica nu mai zic, ca e chiar amuzant). Dar ce sa facem, trebuie sa facem fata schimbarilor, ca altfel vom avea eterne conflicte cu copiii. (sa nu uitati sa ma trageti de urechi peste 10 ani,da?)www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Originally posted by Luna1
Oana/Ghinetz pe Sarah am petit-o si eu pt al meu baiat. Acum lucrez la averi sa nu zica Valen ca i-o iau asa degeaba. Doamna Valen ce faci lucrezi pe mai multe fronturi? Promiti fata tuturor?Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Diana2007 spune:
Lia (imi place mult numele tau, asta pentru ca asa o cheama si pe mama, la ea vine de la Liliana si cand eram mici o intrebam cum de l-a prescurtat asa si-mi spunea ca de la cantecul acela "Lie, lie Ciocarlie) mi-am adus aminte ca am citit printre randuri ca mai primesti sugestii privind tendinta de rahitism a Unei. Ce scriu eu nu sunt sugestii, incerc doar sa-ti dau o pista de cercetare. Fratele meu s-a nascut asa, la el era destul de pronuntat din cate imi aduc aminte, ii spunea tata "bucatarul" ca cica avea burta dar lui ii numarai saracul coastele. Mama a fost foarte afectata si a incercat in fel si chip sa corecteze ce se putea si ce tin foarte bine minte (in afara de controalele periodice la Bucuresti) in fiecare an mergeam la mare, si asta la recomandarea medicilor. Nu stiu daca se recomanda in continuare, si de la ce varsta (stiu ca ai scris o data ca dupa 1 an) dar ai putea sa intrebi pediatrul sau sa cauti pe net ceva informatii.
Gata cu scrisul, am vrut totusi sa nu uit, poate te ajuta informatia !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
.Vreti?
Vad ca planificati viata amoroasa a fetelor vostre. Sa aiba grija tatii ca daca sunt asa exigenti ar putea ca fatele sa le ascunda ca sunt indragostite(zice o mama de baieti).
Si e pacat sa nu traim alaturi de copii nostri aceste sentimente si sa nu le fim aproape.
Eu inca nu m-am gindit la asa ceva.Faza cu asprina mi se pare mai dificila.La asta as vrea sa nu se ajunga deloc daca s-ar putea dar sigur tre sa am in vedere.Tinerii sunt teribilisti(si parca in asta sta intr-o oarecare masura si frumusetea lor).
Lucrez cu adolescenti (la un liceu) si-mi place sa-i vad indragostiti,sa-i vad ca se distreaza impreuna,sa-i vad imbracati "ciudat".
Lia deci lui D. nu-i plac baietii rasi in cap.Inseamna ca nu-i vade pe baietii mei cu ochi buni(sunt tunsi f. scurt).
Azi dimineata aveam 60,2kg.
Antoanela23 spune:
Neata,
Nu stiu daca a dat deja cineva , dar inca una nu strica .
O zi buna, pupaturi apasate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Hi-hi, Nona, pazeam ibricul in acelasi timp .
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
X-ray spune:
'neatza!
si cam atat ca trebuie sa potolesc copilu'....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
luna fff faina destinatia aleasa!
elisa nu se mai trezeste noaptea ,nu am vrut sa "anunt" dar deja e a treia saptamana in care s-a mai trezit doar odata.pe mine totusi nu ma mai incanta ideea ca nu se mai trezeste pt ca nu mai mananaca lapte de tzitzi,nu stiu ce sa fac sa mai manance.ii place trage de doua ori si gata,noaptea mai baga zdravan acum...dar se trezeste la 6 dimineataza o mai mint sa stam in pat pana la 7 si aleluia somn....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Amethyst spune:
Buna dimineata,
Luna sigur ca nu am intentionat sa va rog sa va povestiti un vis oribil ci ceva absurd, haios poate, sigur ai sa-l uiti pe acela care nu-ti face placere. Frumos loc in care va duceti... noi chiar ne gandeam daca sa mergem la mare in tara sau in alta parte, ma gandeam ca va fi destul de complicat cu mancarea pentru bebe la hotel.
valen si eu m-am gandit la ideea de-a dori sa se casatoreasca cu cineva de o alta rasa dar nu voi putea interveni in aceasta alegere, chiar daca mie nu mi-ar conveni- de exemplu nu m-ar deranja ba chiar mi-ar face placere sa se casatoreasca cu un negru insa nu pot sa spun ca m-as bucura nespus daca ar alege un indian, nu sunt rasista, nu m-as baga dar... nu as fi foarte incantata. Sigur ca poate fi un om deosebit
lia ai dreptate, tatal trebuie sa fie un model deosebit pentru fetitele noastre ca sa aiba un standard foarte inalt.
Eu am un tata nemaipomenit, cu care am avut o relatie buna, m-a ajutat foarte mult sa devin independenta si sigura pe mine si am ales un sot la fel iar ei doi sunt pe aceeasi lungime de unda. Deci sper ca fetita mea se va bucura nu numai un tatic bun ci si un bunic asemenea.
Cand ma uit cat e de fericita Jasmi cand ajunge sotul meu acasa, sper sa aiba aceeasi bucurie tot timpul.
Timi vad ca ai un sef de treaba si colegi faini, e mare lucru, sa stii
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”