Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

alina.a, ai idee de unde a cumparat albumul cel care ti l-a facut cadou? Doamne, ce idee grozava!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna eu stau aproape de centru si peste canal de studiourile U2 asa ca va fi usor sa ne intalnim.
Is faini irlandezii si iubesc foarte mult copiii (ca doar au multi copii) o sa-mi lipseasca mult cand ne-om muta de aici. Ryanair si Aerlingus sunt demne de luat in seama pt o vizita la Dublin,Ryanair pt ca-s ieftini.

alina.a si Pandorful e fain pt shopping si e muma bun pt ars calorii dupa ce te-ai rasfatzat cu un gulas unguresc si gomboc la Paprika Csarda. Noi am fost de 2 ori in Croatia si a fost super din toate punctele de vedere, sigur o sa mai mergem.

Ioana la Dublin reducerile incep in jurul lui 25 iunie.

Ines felicitari!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

violeta eu l-am primit de la mama din italia dar sunt si la noi in librarii,cred ca de la Larus

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Noi tot o tinem ca mergem in sudul Frantei la vara da tot nu ne-am hotarat daca sa zburam la Nice sau Toulouse. Mai avem niste prieteni care insista sa megem la ei in Barcelona....mai vedem pana la urma unde mergem,da clar vreau sa fie soare ca de nori mi s-a acrit.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

timi noi mergem de ani buni acolo la cumparaturi.am facut pauza acum ca a fost sarcina si eli mica.traseul asta ar fi pandorf si scs viena,cu buli dupa noi .ce ma bucur cand aud vorbe bune de croatia

maine ma duc la impachetari cu alge

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by violetan

alina.a, ai idee de unde a cumparat albumul cel care ti l-a facut cadou? Doamne, ce idee grozava!

Violeta se gaseste cartea "pe toate rafturile" in CORA, CARREFOUR... imposibil sa n-o fi vazut vreodata! n-ai dat tu atentie, dar e foarte la vedere! Se cheama cred "cartea bebelusului"... am primit-o si eu cadou, dar din ce am vazut si eu de multa vreme (ca i-o cumparasem si eu surorii mele cand a nascut in 2005) costa in jur de 50 ron.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani bebeilor care fac azi 6 luni!

Lia, Ashera, sa va traiasca minunile!
alina, impachetare placuta.
Lavinia, si zi asa, erau bune bobo?

Miine mergem la botezul fetitei unui fost coleg de liceu, si as fi vrut si eu sa arat mai 'omeneste', dar nu s-a putut din cauza sarmalelor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc alina.a si karligutza! Precis le-am vazut, dar vorba voastra, n-am fost atenta ca nu ma interesa la momentul respectiv. Acum am intrat in priza ca maine poimaine face si laurentiu 6 lunishoare.
Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

The birthday girl doarme dusa, D. e inca la munci, asa ca ma sarbatoresc singurica pe aici cu muzica in surdina si un Pepsi rece care fassssssaie asa de ispititor. Atata viciu am si eu pe lumea asta - cafeaua, sticla (de Pepsi) si cartile multe.

Vivela, ! Argila o avem de la un prieten care mestereste mereu fel de fel de chestii din fier forjat, ceramica etc. etc. Din asta traieste. Plus ca are si argila si s-a oferit sa ne faca el din ipsos niste amprente faine. Eu sunt mai degraba fan "amprenta pe hartie, cu acuarele colorate". Parca is mai vesele - nu stiu de ce ipsosul mi se pare sinistru, fara suparare pentru cine nu-i de acord - e o chestie personala. Sa stii ca am salvat pdf-ul acela despre cum se fac papucei si chiar o sa ma apuc sa-i confectionez si eu duduii mele o colectie intreaga. Sa vedem cum ies primii - am niste blugi care mi-au placut mult cand imi veneau si am sa tai din ei o bucata de material. Tu din ce i-ai facut lui Davidush papuceii?

Dana, Violeta, Alina, Ioana, ! Am sa copiez toate urarile voastre si-am sa le printez frumusel, sa i le pun Unei in jurnal. Noi n-am cumparat cartea bebelusului despre care vorbiti (chiar e faina, dar mi s-a parut tare scumpa), insa am furat ideea si am confectionat noi una asa, mai artizanala. Avantajul e ca poti s-o faci cat de mare/mica vrei - la noi s-au adunat deja ceva pagini. Ii scriu Unei tot felul de chestii acolo cand mai face cate-o chestie noua, lipesc pozici, frunze de prin plimbarile ei etc. Plus ca ma emotionez eu singura de fiecare data cand o rasfoiesc.

Vacante... Mie imi e un dor de mare-munte de nu va pot explica. Fiindca Una trebuie sa stea la soare cred ca o sa facem doua mari anul asta - o data in Vama Veche, ca ne-am obicnuit acolo, cred ca-i singura plaja de pe la noi unde ma relaxez cu adevarat - eu sunt cam in priza de felul meu, acolo mi se topesc oasele, si creierasul mi se destinde, nu ma mai uit toata ziua la ceas etc. A doua mare as vrea eu sa fie sudul Frantei sau Cuba lui Valen dar cred ca va fi ceva mai prin zona. Depinde ce hotaram in gasca, plecam mai multi si va trebui sa ne punem de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna tuturor!

intru repede sa va salut, ca ieri am lasat-o "in coada de peste". sunt inca la brasov cu fetele si ne simtim taaare bine...intru rar pe net, ca nici nu am cum. anya si arina sunt calare pe mine toata ziua si abia am timp sa respir.

in rest suntem f bine, arina creste bine, dar vrea numai la mine in brate. e f lipicioasa, dar e din ce in ce mai grea si imi rupe mainile.

la cura nu am renuntat, ca abia am timp sa mananc. dar va zic saptamana viitoare ce si cum arata cantarul.

va pup si mai vorbim.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput