Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele

azi e sarbatoare pe aici La multi ani Miruna - Una si mai avem un puiut de Ashera La multi ani Christian
sa va traiasca puii si sa ne povestiti de nazdravaniile lor

Valen si pentru Ines avem felicitari speciale

felicitari si pentru micii acrobati care au experimentat cazaturi din pat

Lavi la fel face si Medeea cand se instramba si are un botic asa scumpic. Vroiam sa-ti spun ca Lorina e deosebita, nu are mutrita de bebelus ci de domnisoara cu trasaturi fine si bine conturate, e o scumpa

ce idee minunata ai Lia cu albumul facut de tine, spune-mi si mie cum l-ai facut ca as face si eu dar nu ma duce capul, pliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza.

Azi m-am trezit cu sentimentul ca e o zi speciala, avem si noi 6 luni . Parca nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Exact la 11,50 Chris s-a trezit din somn urland, la fel cum a facut si cand a iesit acum 6 luni din burtica. Ne stia toata maternitatea ca suntem mari urlatori .

Bilantul : Chris se rasuceste de pe o parte pe alta, sta catel in 4 labute si se deplaseaza in toate directiile, mai taras, mai de-a buselea (nu-i iese tot timpul sincronizarea cu mainile), mai nou incearca sa se prinda cu manutele de marginea patutului si sa se ridice in genunchi. Nu avem inca dinti si nu spunem mama si tata, dar o sa ajungem si acolo

tuturor strumfitelor ce mai aniverseaza astazi
Daria Maria, Alexia Elena, Anca , Miruna Demetra ,Andreea Ana-Maria

Lia, eu m-asi betivani un pic azi , dar o sa beau o sampanie fara alchool
Ce fumos ca v-ati organizat sa-i faceti Unei chef cu baloane, argila si toate cele. Acum daca ma gandesc, ar fi fost tare frumos sa cumpar si eu argila ptr amprente....

Va pupicesc

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Violeta rama cu amprenta piciorus/manutza am vazut la premaman (intersectia cu strada Polona). Album, asa cum ziceau si fetele gasesti oriunde. Eu am primit si 'primul an din viata fetitei mele' in care i-am desenat piciorusul si manutza si 'cartea bebelusului meu' care are mai multe chestii insa nu si asta cu desenatul amprentei.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna

Sa va arat pe artistii mei :))

Dans a la Petru

Cum canta Stefan

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by liadorian

The birthday girl doarme dusa, D. e inca la munci, asa ca ma sarbatoresc singurica pe aici cu muzica in surdina si un Pepsi rece care fassssssaie asa de ispititor. Atata viciu am si eu pe lumea asta - cafeaua, sticla (de Pepsi) si cartile multe.

Vivela, ! Argila o avem de la un prieten care mestereste mereu fel de fel de chestii din fier forjat, ceramica etc. etc. Din asta traieste. Plus ca are si argila si s-a oferit sa ne faca el din ipsos niste amprente faine. Eu sunt mai degraba fan "amprenta pe hartie, cu acuarele colorate". Parca is mai vesele - nu stiu de ce ipsosul mi se pare sinistru, fara suparare pentru cine nu-i de acord - e o chestie personala. Sa stii ca am salvat pdf-ul acela despre cum se fac papucei si chiar o sa ma apuc sa-i confectionez si eu duduii mele o colectie intreaga. Sa vedem cum ies primii - am niste blugi care mi-au placut mult cand imi veneau si am sa tai din ei o bucata de material. Tu din ce i-ai facut lui Davidush papuceii?

www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra

Lia, asa arata botoseii. Eu i-am facut dintr-o vesta de-a mea, din blanita sintetica, pe care n-am purtat-o niciodata. M-am bucurat ca i-am gasit acum o intrebuintare. Precum se vede i-am facut "multifunctionali", dar la estetica inca mai avem de muncit. Am deja cateva idei in cap, si rascolind sifonierul, am gasit un sacou pe care nu il mai port, dintr-un material mai grosut (parca fetru ii zice). Si chiar vroiam zilele trecute sa-l arunc, dar acum stiu ce orientare sa-i dau.
Si cum m-a apucat harnicia, i-am facut lui David si o lenjerie de patut (cearceaf, fata de perna si cearsaf de plapumioara) de care sunt f incantata (m-a costat f putin materialul, 13 lei) si le-am confectionat intr-o ora! (poze tot acolo).

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Una&Chris! Ce de chefuri tragem acum pe weekend

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Carmen m-au impresionat tare pustii tai. De fiecare data cand ii vad imi vine sa-i pupacesc de numa, sunt asa dulci ca daua ciocolate

Ashera si Dani mi-ati trimis un pm dar eu nu stiu ce am tot facut pe acolo si nu am stiut sa le deschid si le am sters. Azi am vazut ce prostie faceam, daca puteti mai trimiteti-le odata. Si scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani gasca Cris, Daria Maria, Alexia Elena, Anca , Miruna Demetra ,Andreea Ana-Maria!
vivela ai talent nu gluma!
first carmen sunt adorabili!
ashera ai baiat mare-mare,felicitari!
ioana merci!
alina(anya)distractie placuta in continuare!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello!

In primul rand Una sa creasca frumos sa se mandrasca mami si tati cu ea, si sa poarte fustite scurte si tricouri fara buric de sa faca tati atac de panica

si lui Chris de Ashera si felicitari pt progrese

Multumim tuturor fetelor pt aprecieri la adresa Lorinutei
Gabriela sa o vezi cand o imbrac mai... serios, face si o mutrita de aia mai grava, ma topesc dupa ea

Vivela daaa, cura aia de slabire cu cioco si prajituri cred ca e cea mai buna

Ioana neeeh, nu erau bune bobo, erau cam acre, de la aroma de capsuni sau portocale

Alina.a e tare scumpa Eli, parca a mai slabit un pic

First Carmen ce simpatici sunt strumfii tai

Azi e ziua sotului meu, nu garantez ca ma voi tine de regim, asa ca am un feeling ca sapt viitoare cantarul meu va arata mai mult decat as vrea.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Eu am amprenta de argila dar a fost un chin sa o obtin si cred ca o sa trebuiasca sa o pictez ca de abia se vede. Bebe era mic mic si nu am reusit sa apasam intratat de tare incat sa fie urma ca in reclama. Acum insa voi merge pe varianta pictat talpita/palma si pus pe hartie, si mie mi se pare mai vesel si mai eficient.

Premaman e la intersectia Dorobanti cu Stefan cel Mare, Polona e mai incolo- de acolo am luat si eu setul. Dar e scump si nu e asa usor de folosit.

La multi ani UNA!!!!

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput