Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by claucia
[Lunita, si eu vreau la servici si fiu duamna, desi imi va trece cheful in 2 zile probabil, dar sa ma mai aranjez si sa asculte lumea ce am de zis...imi place. Nu ca acasa nu ma asculta, dar ei nu au ce face

Pup tuturor

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Sa stii ca am realizat si eu ca incep din ce in ce mai des sa ma uit la fie-mea sa o vad aranjata si superba si eu zici ca ma adun dupa drumuri, nepensata nemachiata, asa ca stiu daca ma intorc la serviciu voi avea mai mare grija de mine. Insa am zis mai mult de 4-5 ore 3 zile pe sapt nu pot inca.

Jucaria nu e din mothercare e din Tesco dar e asemanatoare, e o maimuta care se invarte in toate directiile cu bilute etc, dar si ventuza la a mea a cam cedat. Trebuie sa o ling sa stea lipita. Nu va ganditi la prostii.

Frumoasa vacanta mai ales ca e si cu AndreeaC. Alexi noi nu mergem nicaieri impreuna cu fetele?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75

Eu vreau sa slabesc ca sa merg la vara in august prin europa la shopping (germania, elvetia, spania, nu conteaza, important e sa fie perioada de reduceri). Daca nu slabesc nu mai merg, ca sa nu ma enervez in cabinele de proba. Poate reusim sa mergem si cu avionul cu copiii la mare la un all inclusive (m-am saturat de mers cu masina) - o saptamina prin iunie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

La reduceri hai aici prin iulie august, iti iei la haine p[e bani putini de nu iti vine sa crezi. Eu tot sunt socata. In plus ne si vedem.

All inclusive noi planuim anul asta Mallorca iar, a fost super cu Cosmin si acum cred ca e ideal cu copil mic. Cred ca prin sept ne ducem.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valen
Din ciclul "doamnelor si domnilor, copilul meu e cel mai cel" anunt ca ieri, la fix opt luni, Ines s-a ridicat singurica in picioare pe marginea patutului. Am facut repede o poza si m-am si pus pe bocit pt. ca mi-am dat seama ca este unul din momentele importante ale dezvoltarii ei si ca de acest moment imi voi aminti cu mare drag toata viata. astept acum primii pasi...

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

S-o pup eu pe Ines frumoasa si desteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineatza, mamici si strumfei! Haideti la o cafea mamicile si la un laptik strumfii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Violeta, super ! Mie sa-mi dati voie sa va alcoolizez de la orele mici ale diminetii , fiindca azi Una implineste 6 luni. Implicit, implinim, eu si D., 6 luni cand ne jucam pe bune de-a mama si de-a tata, asa ca suntem tare emotionati. Si ca sa facem bilantul: Una e minunea mea de fiecare zi - are deja 2 dintisori, sta picior peste picior cand mananca sau cand are chef de taifas, isi rontaie profesionist degetele de la picioare si pune intrebari serioase. Ce i-ati raspunde voi unui pruncusor care va priveste serios in ochi si va intreaba cu cea mai grava mutrita posibila: Oa de ie de? Eu m-am blocat... Sper ca la varsta de de-urilor sa fiu mai pe faza.

Ashera, lui Chris! Ne diversificam cu tort de ciocolata? Noi, evident, nu bebeii!

Acum va pup si fug! Avem baloane de umflat, morcovi de fiert, argila de modelat pentru amprentele Unei, cadouri de impachetat etc. etc.

Oana, multumim pentru gandul bun! Aveam asa mare nevoie de el!!! Zici ca ca pregatesc elixirul vietii vesnice, nu morcovi fierti!

Petra, Dana, ma mai asteptati un picut cu raspunsurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lia, pentru mandretea de Miruna . Sa creasca mare si frumoasa si desteapta.
Mult succes cu diversificarea.
Si daca vrei sa ne diversifici si pe noi cu niste tort, eu nu zic nu .
De unde ai luat argila pentru amprente?
Eu cand a implinit David 5 luni l-am pictat pe talpici si i-am pus amprenta pe o foaie de hartie (dar l-a cam deranjat, ca il gadila cand dadeam eu cu pensula ). Acum mi-e ciuda ca nu mi-a venit ideea mai demult... Sa vada si el, cand o purta 43 ca tac-su ce piciorute mici avea .

quote:

pt cine e interesat de produse fara gluten, am gasit la INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE. am si oferta de preturi daca va intereseaza. au si biscuiti................

*mihaela*

Pe mine ma intereseaza, mychy. Pune si tu lista pe mailul comun, pls.

Felicitari pentru Ines, e fetita mare de acum...

si pentru Chris (Ashera] .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bineinteles Lia ca te asteptam, doar ai atatea de facut astazi.
LA MULTI ANI MINUNE MIRUNA

Noi i-am desenat cu creienul piciorusul si manutza. Eu o tineam si Adi trasa. Initial am vrut sa cumparat rama cu argila dar era in jur de un milion juma si mi s-a parut cam mult.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by liadorian
Una e minunea mea de fiecare zi - are deja 2 dintisori, sta picior peste picior cand mananca sau cand are chef de taifas, isi rontaie profesionist degetele de la picioare si pune intrebari serioase. Ce i-ati raspunde voi unui pruncusor care va priveste serios in ochi si va intreaba cu cea mai grava mutrita posibila: Oa de ie de? Eu m-am blocat... Sper ca la varsta de de-urilor sa fiu mai pe faza.

La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Lia, sa-ti traisca Una, sa fie sanatoasa, inteleapta, norocoasa, fericita si sa aiba o viata frumoasa, sa nu duca lipsa de nimic si sa fie iubita de cel mai tare barbat care poate exista! (Poate laurentiu al meu?)

Esti savuroasa cum povestesti! Esti intr-o verva nemaipomenita azi, in mod special si ai si motive!! Sa fiti si voi sanatosi sa va bucurati de toate momentele cu puiul vostru!!

Si acum sa trecem la lucruri serioase, la fel de serioase precum intrebarea Unei. Deci da-mi voie sa-ti traduc: "oa de ie de?" este o intrebare pe cat de serioasa, pe atat de pertinenta. Vine din englezescul: "what do you do?" Deci....sa-ti traisca fetitza bilingva!

Lia,

O sa ma uit pe listutza sa vad daca mai am de urat cuiva astazi! Ar trebui sa-mi fac un obicei din asta, ca sa nu omit nici un puishor strumfuletz. Oricum, sa ne traisca toti sa fie sanatosi si noi pe langa ei!
O zi frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ddanagh
Initial am vrut sa cumparat rama cu argila dar era in jur de un milion juma si mi s-a parut cam mult.

Ddanagh, unde ai gasit rama cu argila? Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani una-minunea!lia stiu cum te simti.spor la diversificarea lia!
eu am un album bb primit cadou unde trebuie sa scri de la cand a aparut primul dinte pana la atasat poze cu bunicii si alte neamuri,primul craciun,primul concediu,etc...acolo e o pagina unde te pune sa pui amprenta cu piciorusul si manuta lui bb,inca nu am facut asta...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput