Strumfi de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai fetelor, Daria doarme de la 6. M-am dus de n-spe ori sa vad daca are temperatura, ceva. Nu a dormit niciodata atata ziua.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

hai ca am mai ascultat o data ce v-am trimis si pana la urma: daca am avut noi abonament la cutezatorii nu e trebuie sa aibe si Daria. Mai evoluam si noi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana si al meu sotz vine tarziu si acu e plecat in deplasare 2 zile. eu nu-l "compatimesc" prea tare ca inafara de servici n-are alte "obligatiuni". eu spalat, calcat, curatenie, spalat copil, hranit copil, etc etc etc.......pe mine cine ma compatimeste????????????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna seara!
Iaca si noi pe aici, cam greu ca nu ma lasa strumfita mea. De trei nopti nu-mi doarme cum o facea altadata, a se intelege ca se trezeste cam din ora in ora (na, daca tot ma plangeam ca se trezeste plangand, si-a zis ea, Lorinuta, sa imi dea motiv macar, nu? ) si in timpul zilei e maraita si nu prea doarme. Deci e amatoare de companie materna de rade tot la mine si cand e la tat'su in brate.

Valen felicitari pt progresul lui Ines

Fetelor sa stiti ca nu am apucat sa citesc tot, mai am vreo 3 pagini, dar recuperez eu candva.

Ioana eu raportez aceeasi greutate, adica 58 de kg si pt ca m-am simtit slabita si molesita de la nesomn, am bagat ieri o ciocolata alba ca fulgerul si azi inca doua, somebody stop me A, si mai erau si niste bombonele de la Bucuria pe care le-am rontait cat ai clipi. Sunt ciudata tare cand ma apuca astfel de stari Deci imi atasez frumusel o pe figura sa nu mai fac.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si sa ma laud si eu: Lorinush a inceput sa se instrambe, adica face mutrita de aia cu nasucul si buzisoarele stranse si pufneste pe nari, hihi.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

dana super treaba aia cu copilaria! zau daca nu e adevarul exprimat intr-un fel mai ...altfel !cool!

*mihaela*

Mergi la inceput

pt cine e interesat de produse fara gluten, am gasit la INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE. am si oferta de preturi daca va intereseaza. au si biscuiti................

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Iuhuuuuu am gatat prima saptamana de lucruuuuuu.
Am inceput usurel cu program doar de la 9 la 3 si vinerea sper sa fiu libera pt tot restul anului. Programul part time pe mine ma ajuta sa ma reacomodez la servici si sa rezist fara Sophie, chiar si pt ea e mai lina trecerea la 9 ore/zi fara mama.
Sptamana asta a fost cu tata acasa si a gacut progrese la baut laptic cu sticluta, a ajunas la performanta de 40ml (la pranz am fugit eu acasa sa o alaptez)
Azi a avut prima zi de para, a mancat un pic si gata.Cand a vrut sotul sa manance ce-a ramas s-a razgandit fata si a halit tot.

Nu doar sefu (sefu mai are zile cand e ciufut rau da-i dau ignore cat pot)si colegii sunt faini ci si fetele de pe DC sunt minunate, le pup si le multumesc la toate ca s-au gandit la mine. Sunteti tare dragute. Somnic usor, sper sa reusesc maine sa citesc ce-ati mai facut zilele astea.

Aaaaaa am uitat sa-ti spun Ashera ca ai un fishior tare fain.
Am vazut poze si cu Alessia, dulcica foc si foarte eleganta fata.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

lorina001 si Alexia mea se stranba la fel din nasuc si e tare nostima incerc sa o prind intr-o poza,dar nu reusesc cad vede aparatul devine dornica sa puna ea mana pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sunt pe fuga, ca mi-e cam somn. Am intrat sa-i urez Liei bafta la diversificare maine.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput