Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
ddanagh spune:
Mai fetelor, Daria doarme de la 6. M-am dus de n-spe ori sa vad daca are temperatura, ceva. Nu a dormit niciodata atata ziua.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
hai ca am mai ascultat o data ce v-am trimis si pana la urma: daca am avut noi abonament la cutezatorii nu e trebuie sa aibe si Daria. Mai evoluam si noi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
mychydutza spune:
dana si al meu sotz vine tarziu si acu e plecat in deplasare 2 zile. eu nu-l "compatimesc" prea tare ca inafara de servici n-are alte "obligatiuni". eu spalat, calcat, curatenie, spalat copil, hranit copil, etc etc etc.......pe mine cine ma compatimeste????????????????
*mihaela*
lorinaoo1 spune:
Buna seara!
Iaca si noi pe aici, cam greu ca nu ma lasa strumfita mea. De trei nopti nu-mi doarme cum o facea altadata, a se intelege ca se trezeste cam din ora in ora (na, daca tot ma plangeam ca se trezeste plangand, si-a zis ea, Lorinuta, sa imi dea motiv macar, nu? ) si in timpul zilei e maraita si nu prea doarme. Deci e amatoare de companie materna de rade tot la mine si cand e la tat'su in brate.
Valen felicitari pt progresul lui Ines
Fetelor sa stiti ca nu am apucat sa citesc tot, mai am vreo 3 pagini, dar recuperez eu candva.
Ioana eu raportez aceeasi greutate, adica 58 de kg si pt ca m-am simtit slabita si molesita de la nesomn, am bagat ieri o ciocolata alba ca fulgerul si azi inca doua, somebody stop me A, si mai erau si niste bombonele de la Bucuria pe care le-am rontait cat ai clipi. Sunt ciudata tare cand ma apuca astfel de stari Deci imi atasez frumusel o pe figura sa nu mai fac.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Si sa ma laud si eu: Lorinush a inceput sa se instrambe, adica face mutrita de aia cu nasucul si buzisoarele stranse si pufneste pe nari, hihi.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
mychydutza spune:
dana super treaba aia cu copilaria! zau daca nu e adevarul exprimat intr-un fel mai ...altfel !cool!
*mihaela*
mychydutza spune:
pt cine e interesat de produse fara gluten, am gasit la INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE. am si oferta de preturi daca va intereseaza. au si biscuiti................
*mihaela*
Timi07 spune:
Iuhuuuuu am gatat prima saptamana de lucruuuuuu.
Am inceput usurel cu program doar de la 9 la 3 si vinerea sper sa fiu libera pt tot restul anului. Programul part time pe mine ma ajuta sa ma reacomodez la servici si sa rezist fara Sophie, chiar si pt ea e mai lina trecerea la 9 ore/zi fara mama.
Sptamana asta a fost cu tata acasa si a gacut progrese la baut laptic cu sticluta, a ajunas la performanta de 40ml (la pranz am fugit eu acasa sa o alaptez)
Azi a avut prima zi de para, a mancat un pic si gata.Cand a vrut sotul sa manance ce-a ramas s-a razgandit fata si a halit tot.
Nu doar sefu (sefu mai are zile cand e ciufut rau da-i dau ignore cat pot)si colegii sunt faini ci si fetele de pe DC sunt minunate, le pup si le multumesc la toate ca s-au gandit la mine. Sunteti tare dragute. Somnic usor, sper sa reusesc maine sa citesc ce-ati mai facut zilele astea.
Aaaaaa am uitat sa-ti spun Ashera ca ai un fishior tare fain.
Am vazut poze si cu Alessia, dulcica foc si foarte eleganta fata.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
ALEXIA2007 spune:
lorina001 si Alexia mea se stranba la fel din nasuc si e tare nostima incerc sa o prind intr-o poza,dar nu reusesc cad vede aparatul devine dornica sa puna ea mana pe el.
ghinetz spune:
Sunt pe fuga, ca mi-e cam somn. Am intrat sa-i urez Liei bafta la diversificare maine.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"