Strumfi de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
apropos de zgomotu la contactu lui bebe cu podeaua, eram odata in parcul cu veveritze de la vatra dornei. la un moment dat am vazut o "mariana" ca asa le zice la veverite la noi, care facea niste salturi spectaculoase din creanga in creanga, si cum facea ea asea spectacol,la un moment dat a ratat o aterizare pe o crenguta si a cazut pe iarba. saraca nu si-a dat seama ce i se intampla si a picat ca bolovanu. exact acelasi zgomot l-a facut si fiimiu. acu imi vine sa rad, atunci mi-a venit sa mor!
*mihaela*
ddanagh spune:
BRRRRRRR, ce frica mi-ar fi fost. Doamne fereste.
Aylin vroiam sa-ti zic si eu ceva, fara sa te superi. Tu faci cum crezi, eu zic ca nu e bine sa o inveti sa umble, sa puna mana, la masina de spalat, la aragaz, la electrice in general.... Cand va fi mai mare si va constientiza pericolul, e altceva.
Uite, la noi maine vine un electrician sa ne schimbe contuarul si sa mai umble pe la niste prize pentru ca, in casa noua fiind, ne-am 'refacut' instalatia electrica, si se pare ca nu asa bine. Ni s-au ars doua radiatoare intr-o luna, cica de la fluctuatiile de curent existene in retea. A venit unul de la electrica si ne-a zis ca trebuie sa modificam priza la masina de spalat si frigider ca, la anumite fluctuatii de tensiune, rar, dar e posibil, te poti corenta.
La Daria in camera am avut un mare stres ca toate prizele sa fie ascunse
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Chiar ma intrebam Cafera daca nu ti s-a intamplat ceva.
Stiti cine nu a mai dat de mult (dinainte de Craciun) un semn de viata? Samadhi. II multumesc inca o data aici pentru cartile trimise.
Anya a zis CUCU si pe BAU l-a uitat.
poze cu Dariuta mea
mychydutza spune:
vad k apar poze la "CLIPE DE VIATA 2007".........poate ar trebui sa facem ink o poza de grup...........apropos fetelor castigatoare , v-ati luat premiul???????????
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
dana, ai dreptate
lia, ti-am timis PM
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ddanagh spune:
Nu stiu ce a fost cu Daria astazi dar vad ca doarme.... si eu nu am ce face. Asa ma enerveaza vremea asta, nu am iesit deloc din casa saptamana asta. Deja ma duc cu capul.
Vroiam sa va intreb si eu ceva. am tot citit ca e bine sa te joci cu cuburile cu bebe insa eu nu am gasit pe nicaieri cuburi. Ati vazut pe undeva?
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Inca un mesaj si gata, ma car. Cica eu tin cura. Soacra-mea, dulcea de ea, nu a mai trecut pe la noi de vreo 10 zile (sta la 5 blocuri) si, ca sa isi spele pacatele mi-a trimis acum o prajitura cu branza si lamaie (buna rau) prin tata socru, si, de plictiseala, am infulecat-o aproape pe toata. Pana vine Adi (pe la 9,30) cred ca o halesc pe toata.
Ai vostri tot asa tarziu vin? mi-e mila de al meu sot saracu. De dimineata si pana noaptea.
poze cu Dariuta mea
X-ray spune:
dana al meu nu sta pana asa tarziu dar pleaca cate doua zile si e tare naspa....
am scris acest mesaj ca sa fim asa aliniate cu fetele alma 20.08 daria 20.07 elisa 20.06
somn usor mamici si strumfi!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
liadorian spune:
Buuun - copilu' slapat, hranit, adormit, eu is numa buna de dat o raita de forum! Asa, rapid, ca apoi ma duc si eu iute in pat sa-mi fac siesta.
Ioana, am inspectat atent cartile si am vazut ca ai dreptate. Solutii inca n-am, dar sper sa-mi vina iute in minte vreo solutie, ca-i pacat de cartile alea frumoase sa tot zboare randuri-randuri.
Valen, felicitari lui Ines!
Lia, noi abia de maine ne diversificam (sau de poimaine, ca am un morcooov!!) dar ma gandesc asa:
- pe langa morcov si cartof poti sa introduci cate o leguma noua (dovlecel, albitura etc.) si eventual sa faci combinatii cat mai creative intre legumele astea, ca sa-ti iasa arome noi;
- branzica poti sa i-o dai cu mar sau cu piersica sau cu ceva caise (sau cu cateva lingurite dintr-un borcanel cu fructe - daca esti de acord sa-i dai si borcanele, evident);
- cerealele merg si simple, cu fructe, cu legume.
Eu atat stiu, ca mi-am facut temele numai pentru prima luna de diversificare!
Alina, i-am aratat Unei fotografiile voastre noi si a ras copila mea de nu-mi venea sa cred! Cum se schimba fotografia, cum incepea sa rada, sa gagureasca si sa intinda manutzele spre monitor. E prima oara cand reactioneaza asa!
Gata, tre sa fug, s-a trezit!!!
Dana, Petra, raspund imediat ce adoarme la loc gaza!
ddanagh spune:
Hai ca tot pe aici sunt.
Vroiam sa va arat si voua ceva legat de mesajul trimis de Alina mai demult cu copilaria noastra.
De multe ori ma intreb daca vom fi capabili sa o crestem pe DAria increzatoare, avand simtul binelui, si, mai ales - fericita
http://www.220.ro/Copilaria_veche_vs_copilaria_de_azi-51098.html
poze cu Dariuta mea