Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana5255 spune:
Gabrieloa la multi ani ptr Philip si sunt si eu alaturi de tine. Nastere usoara. Si pentru Emilia la fel. Uf ma ia cu calduri. Am emotii.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
crissa71 spune:
Babee:oau....tinem pumnii..sa fie de bine si cu ochi...sa fie cum vrei tu si cum vrea Dumnezeu!Am si eu emotii...auzi se plimba...se vede ca esti la a treia nastere!
Doi in aceeasi zi!!Super....
Eu tocmai am vazut in reluare o emisiune de pe tvr1...si m-am ingrozit..a cata oara!!!Romania....
zuzunaki spune:
Babee,sa-ti traiasca Philip!La multi ani si o viata senina si plina de fericire ii doresc!Iar tie iti tinem pumnii si iti dorim o nastere usoara!Cum a zis si Nicolica,ce frumos ar fi sa fie nascuti in aceeasi zi!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Nicolica,si eeu as da fuga la pediatru.
Zi faina tuturor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
bulinuta27 spune:
neata fetele pe la pranz
La Multi Ani Philip! sa fii sanatos si fericit si multe multe bucurii!!!
babee oau...hai ca tin pumni sa fie totul bine pupici multi
zuzunaki si mie mi se par multe dar asta e...le ducem pe toate
doniro asa mi-a recomandat dr...pana la 2 ani incaltarile invers in picioruse...voi unde ati facut incaltari ortopedice pentru ca am inteles ca sunt mai multe locuri...
norocuta multumesc frumos de urare
julax, nicolica
nicolica sa nu fie roseola infantis...sanatate multa...vezi ca in albumul poze noi gasesti un folder cum "arata" boala asta...
anasia
madyn mercic de sfat
va pup revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
she_wolf spune:
Babee, la multi ani lui Phillip, sa creasca mare, sanatos si fericit alaturi de parinti si fratiori!
Vad ca se apropie si bb3 (chiar ca ar fi ceva sa se nasca astazi :-)), asa ca-ti urez nastere usoara, refacere rapida si bb sanatos si mancacios. Revin mai tarziu sa vad cum sunteti. :-)
Bulinuta, multa sanatate! Ce are exact micutul la piciorus? Eu speram sa-i pot face lui Radu ghetute ortopedice de indata ce ajung in Ro...se fac si pentru copii mai mici de doi ani, nu?
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
crissa71 spune:
Anasia:uite vezi tocmai de aia la mine stau tot timpul usile deschise insre hol sa fie tot timpul aceeasi temperatura constanta peste tot pe unde umbla Cipi.
Am circ tot timpul cu ceilalti sa nu mai inchida usile la camere pt. ca noi n-avem calorifer in hol!
pupici la toata livada!
Si sanatate multa la toata lumea!
anagia spune:
vesti bune!
emilia a nascut aseara la 19.50 o fetita frumoasa si sanatoasa de 3150 g, scor apgar 9.
mamica este sanatoasa si foarte fericita.
sa le traiasca fetita si sa le aduca numai bucurii!
anagia si amalia (06 august 2006)
crissa71 spune:
Emilia:bravo..super..sa fie intr-un ceas bun!!
Sa fiti sanatoase si sa ne auzim cu bine acasa!
La multi ani!
anasia spune:
emilia, bravoooosa traiasca Anastasia Eveline!!!!sa fiti sanatoase !
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
Doamne, ce-mi vine sa plang de bucurie;
hai babee!!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica