Piersicutze de iulie-august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Felicitari Emilia, refacere rapida tie si bun venit bebelusei!!!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

bulinutza imi pare rau pentru pitic.
e chiar asa vizibil sau doar ortopedul si-a dat seama????

genie in fiecare zi trebuie sa manance carne la pranz, in rest fructe, cereale, lactate
oricum fiecare adapteaza dupa cum manaca copilul, de ex eu nu ii pot da sandwichuri sau mic dejun normal. inca nu e rpegatita
nici a mea nu mananca paste si orez...ce bine ar fi fost, dar cred ca tot din obisnuinta....
tot noi trebuie sa insistam

quote:
Originally posted by Genie

Bulinuta, imi pare rau pentru Rares ca e bolnavior. Si fii-mea a avut infectie urinara pe la 8 luni si a trecut cu Augmentin. Sanatate multa. Si chiar, de ce nu poate sa poarte de acum ghetute ortopedice? Intreb si eu, nu stiu...
Nico, fii-mea nu mai mananca branza de vaci de la 1 an. La fel cum nu pune gura pe cascaval, iaurt sau orice alt fel de branza. O mai pacalesc rar cu taitei cu lapte sau orez cu lapte dar cam atat. Laptele de dimineata si seara (ea inca e pe lapte praf) si in rest ma chinuiesc zilnic sa inventez meniuri cat mai diversificate pentru printesa mea. Ea mananca carne in fiecare zi, o zi pe saptamana peste si in rest vita pui, mai mult pui. Oare gresesc ca ii dau carne in fiecare zi? E tare greu pentru ca ea nu mananca mamaliguta sau macaroane cu branza sau orice altceva ar putea inlocui o masa de pranz.

Genie si Antonia

PS Norocuta arata super pagina piersicutelor multumim pentru efortul tau.

Mergi la inceput

eu branzica de vaci ii pun in fructe...atat, in rest simpla sau cu mamaligutza nu vrea
voi cum le dati fructele? l;e tin in mana sau tot mixate cu fructe si cereale??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

emilia Felicitari! sa va traiasca printzesa,sa fiti sanatosi !
babee La multi ani ptr Philip si nastere usoara !
norocutza multumim ptr blog si multumiri si ptr fetele care au mai contribuit la prima paginutza Madyn,Anasia
buli sanatate lu bulinel!
fetelor io va citesc,am vazut si poze ,sunt pe aici cu voi si va pup pe toate Andreea & Ariana

Mergi la inceput

nicolica multa sanatate puiului mic

babeee daca nu e azi , oricum e pe-aproape

quote:
Originally posted by Babee

Raport de dimineata:col deschis 3 cm si contractii la 15 minute.Pentru ca am spitalul pe strada mea am venit acasa, ies la plimbare si daca se intetesc sau se rupe apa dau iarasi fuga la spital.Poate vrea bebe sa vina astazi, ar fi ceva

Sanatate tuturor si cand mai am piersicoi mai trimit

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

nicolica multa sanatate puiului mic

babeee daca nu e azi , oricum e pe-aproape
nastere usoara si te asteptam cu noutati

anasia e posibil sa fie doar o perioada, sau e posibil sa ii iasa ceva dintisori, sau sa aiba rosu in gat
suna totusi dr si intreab-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Nico al meu nu mai maninca pasat de pe la un an. Fructele i le dau taiate bucati dar el se mai serveste direct din fructiera cu mere intregi . Doar cind ii dau cu brinzica ii pasez fructele.

Emilia felicitari! Refacere rapida si bebe mincacios!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

crisa bine ca ati rezolvat cu cipic...

babee felciitari pentru philipp, sa-ti traiasca , la multi ani si un cadou pe masura

Mergi la inceput

emilia

quote:
Originally posted by anagia

vesti bune!

emilia a nascut aseara la 19.50 o fetita frumoasa si sanatoasa de 3150 g, scor apgar 9.
mamica este sanatoasa si foarte fericita.
sa le traiasca fetita si sa le aduca numai bucurii!

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Fetelor m-ati bagat in priza.

Am facut curat in living cu o vitezaaaaaaa, doar doar sa revin la DC, la voi.

Babee spunand ca face plimbarile de "protocol"...contractii din 15 in 15 min...parca sunt la TV in direct , astept rezultatul: kg?, scor apgar?

Emilia felicitari, o fetita cuminte, norocoasa si frumoasa sa-ti dea Dumnezeu si refacere rapida.
Pupici lui Alex !

Am apucat sa pun poza lui mada_mxm, link la Julax si am mai si editat un pic la retete ca erau cam varza (am pus unele noi aseara).

Mergi la inceput