Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
anasia spune:
crissa, mititelul, dar cred ca ati facut bine ca v-ati dus din timp, pt a evita complicatiile; rivanolul nu-l lasa sa se infecteze, daca ti-a spus sa nu umbli deocamdata; mai, la noi a racit, s-a jucat in sufragerie cu Dariuca, unde era clad, foarte cald si tot fuge in hol, unde e mai rece; normal ca a prins-o si nici nu pot s-o imbrac si dezbrac tot timpul; acu iar suntem cu muci garla si tuse;
babee, La multi ani dragului de Philip! sa fie sanatos si sa obtina tot ce-si doreste de la viata! apropo de piersicoi, e
madyn, imi place ideea de poze cat mai haioase;
nicomico, mergi la mesaje private, options, bifezi activare pm;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
doniro spune:
Fetelor, eu cum nu apuc sa citesc decat printre randuri, nu am inteles daca trebuie trimisa alta poza pt blog in afara celei din colaj. Adica eu am trimis pt colaj si suntem acolo; mai trebuie alta?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
nicolica spune:
'neata!
Philip are in continuare febra 38 si puncte roz pe corp, pe fata nu. Noaptea febra a oscilat intre 39 si 38, a plans, gemut si a dormit in reprize ca o broscuta pe mine. Pe la 3 dimineata a baut 200 ml lapte si iar mesteca la biberon. I-am mai pus gel calmant pe suzeta si se mai linistea o perioada. Acum e marait, saliveaza mult si-si tot baga degetele in gura si mesteca din cand in cand la suzeta, uneori urla....
L-am apasat in jurul urechilor, nici o reactie, kk e normal, se pare ca ies molari. Daca nu scade febra mergem la doctor.
Crissa si eu am fost mai mult treaza azi noapte. Sanatate multa si refacere rapida micutului
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Babee spune:
Raport de dimineata:col deschis 3 cm si contractii la 15 minute.Pentru ca am spitalul pe strada mea am venit acasa, ies la plimbare si daca se intetesc sau se rupe apa dau iarasi fuga la spital.Poate vrea bebe sa vina astazi, ar fi ceva
Sanatate tuturor si cand mai am piersicoi mai trimit
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
anasia spune:
babee, sa fie bine, de 3X! asteptam vesti bune!
doniro, da pt prezentare alta poza!
nicolica, n-o fi roseola, daca zici ca sunt punte rosii pe corp? seamana cu o eruptie;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
Babee, PHILLIP
Poate ca emotiile de ieri au declansat contractiile. Ar fi frumos 2 frati nascuti in aceeasi zi. Asta da cadou pentru un frate mai mare. Bafta la o nastere usoara si pupam repede burtica
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
nicolica spune:
anasia, este o eruptie cu puncte roz foarte mici si usor vizibile sa zic asa. Dar mergem la dr, sa ma linistesc oarecum prin o consultatie
norocuta spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetelor, eu cum nu apuc sa citesc decat printre randuri, nu am inteles daca trebuie trimisa alta poza pt blog in afara celei din colaj. Adica eu am trimis pt colaj si suntem acolo; mai trebuie alta?
Deniro trimiti alte poze numai daca vrei sa apara in slideshow-ul care va fi in dreapta sus(Asta poate fi poza ta!), daca ai dintr-alea haioase ar fi mai si mai fain de ex. Daria tarancuta (mie mi-a placut mult, ai fost super originala).
Apoi la nick-ul tau pot face link la albumele tale de exemplu sau la o singura poza, daca ai numai una favorita. De asemenea pot adauga "filme" si sa aiba link la filmele tale (cum ai acum la semntura).
Numai bine !
norocuta spune:
Nicolica febra poate fi de al dinti, dar eruptia ...ai dreptate, unmedic e cel mai bun sa te linisteasca.
Multa sanatate
Babee ce-ar fi sa fie ...eu incalzisem majoretele pentru Emilia asa ca suntem gata
Eu, din viteza, ti-am urat de ieri "La multi ani!" lui Phillip , am fost prima, nu?
MADYN spune:
Babee tinem pumnii! O sa fie bineee! Si La multi ani pt. printzul cel mare!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)