Piersicutze de iulie-august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, of, imi pare tare rau ca aveti febre, noi ne-am chinuit in week cu 39, n-am avut de ales si i-am dat novocalmin supozitoare ca nu scadea cu nimic si nici metoda cu sosete+otet, dezbracare n-au mers;
nico, branza de vaci ...., mananca mai rar fagaras, sau branzica de la covalact, almette, iaurt ;
genie, si noi suntem pe lapte praf dimineata si seara si ii dau aproape in fiecare zi carnita, oricum nu-i place nici asta, o pacalesc sa manance numai putin;
mai, ma dispera fiica-mea cu mancatul; striga neam neam ca ii este foame si scuipa mancarea (absolut tot ce ii placea inainte); era innebunita dupa cartofii fierti, din supa, mancarici, acum ii scuipa;
am lasat-o si flamanda, sa vad daca seara face la fel...e fenomenala; nu stiu ce sa-i dau de mancare, carnea refuza, mancarica la fel, orice leguma scuipa; spuneti-mi si mie ce sa fac?
bulinuta, of, mititelul, e greu; sper sa rezolvati cat mai repede;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

emiliapop, facem galerie?
babee, cum va simtiti?

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hihi,anasia,cred ca e o faza ca si la mine mai nou Sofi face fitze la mancare.Ea care inainte halea si pietreTot strange mancare in gurita,apoi o scuipa,imi zice"nu vreau",dar asa,cu tupeu.Eu ma gandesc ca -l imita si nitel pe frate-su care e campionul figurilor la masa.SPer sa treaca repede faza ca-ti toaca nervii si disper ca "domne,nu mananca ccc cupilu"Dar trebuie sa fim calme,cand i-o fi foame va manca sigurexpermenteaza si ei si ne incearca noua nervii

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

zuzunaki si eu sper sa fie o faza cat mai scurta, ca altfel o iau razna;am terminat cu somnul, acu mancarea si urmeaza.... tot somn?

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

A fost superb, suntem rupti de oboseala, tot programul obisnuit a fost dat peste cap.Dar la ce zi a avut a meritat!
Revin maine odihnita.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

cum imi activez PM??? am tot cautat si nu ma lamuresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Nicolica:imi pare tare rau!Oare ce sa aiba piersicoiul?!Saracutul..va doresc insanatosire grabnica si poate ar trebui sa-l vada un medic..Pupici
Anasia:nu te speria si la noi e la fel cu mancarea ..si pe mine ma dispera!Sper sa fie o faza trecatoare.Si cu febra voastra ce-o fi fost?Ati ajuns la medic?Sanatate, aveti grija de voi!
Babee:asteptam poze sau filmulete!La multi ani lui Phillip!Sa fie sanatos, norocos si la punga gros!
Revin ca parca mai trebuia sa mai scriu cuiva.
A..da...
Buli:Doamne..imi pare tare rau!Dragul de Rares...dar ca si fetele te-ntreb de ce nu poate sa poarte de-acum ghetute!?Sanatate multa aveti grija de voi!pupici multi!

Sa va povestesc de noi..ieri dimi cand l-am splalat la fundulet pe Cipic..am vazut pe putulica o umflatura sub piele...Asa ca dupa masa ne-am luat inima-n dinti si am fost la chirurgie, unde i-a dezlipit pielicica de pe puta!!A urlat saracutul si a plans dar a meritat sa se chinuie acum decat mai tarziu cu complicatii!
Umflatura aia era mizerie adunata..probabil ca ajungea sa se infecteze!
Asa ca indiferent decat il ustura acum si-l doare, si nu doarme, ca azi noapte a urlat saracutul..merita tot efortul!
Incerca sa faca pipi si-l ustura si se oprea nu mai facea..si tot asa a tinut-o..nu-i da drumul de frica c-o sa-l doara!
Eu sunt zombi..mi-a rupt sufletul si timpanele(ca vroia doar in brate cand urla)..dar mai avem putin si o sa fie bine.
Acum pt. fetele care au facut chestia asta..cum ati procedat..cu spalatul..cu umblatul acolo?Ca sunt cam in ceata?Sa-i umblu..sau nu?
Cum ati procedat?
Am inteles ca trebuie sa nu se lipeasca la loc si ca exista pericolul infectiei,si totusi aia de la chirurgie mi-au zis sa nu umblu decat sa-i pun comprese cu rivanol asa deasupra!!Pai cu ce-l ajuta asta?
Cu cine am mai vorbit au zis ca trebuie umblat destul de des, spalat, tamponat cu rivanol si cu neopreol..
Deci daca ma puteti sfatui v-as multumi mult!
Sa aveti o zi buna!
P.s:sotul meu e tare fericit ca a scapat asa de repede Cipic(noi ne imaginam o intreaga tragedie..cu sange si alte chestii super nasoale..!)si ca acum o sa-i creacsa puta mare!!Ha..ha...distractiv!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic...striga saracutul prin casa "cucu-cucu"...e asa de haios!Te bufneste plansul printre lacrimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Norocuta eu votez pt. a pune poze mai non-conformiste .

Fetelor eu nu ii dau brinzica de casa simpla, o combin fie cu mar fie cu cereale si iaurt, cu mamaliga sau cu ce-mi mai trece prin cap la momentul respectiv. Puiul meu nu face fize la masa decit atunci cind ii mai dau intre mese diverse questii cum ar fi biscuitei, pufuleti. De aceea nu prea "pupa" d-astea.

Babee e super "piersicoiul" pe care ni l-ai trimis !

Bulinuta si eu l-am incaltat pe al meu cu pantofiorii invers, citeva luni, pt ca mi se parea ca ccc calca in interior. Acum si-a revenit, calca bine. Dar eu il tineam si in casa cu pantofiorii pe invers (i-am luat pantofiori de casa) nu numai afara.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Rasul am vrut sa zic!!!

Mergi la inceput