Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
am revenit
a fost frumos de tot: a nins 3 zile in continuu si pe urma soare a fost super, rares a fost foarte incantat..i-am luat sanie si a impins/tras la ea din greu...o sa pun si poze maine
am citit si eu ce ati mai scris
nico, map, mada, crissa, zuzunaki,cristina-ioana
merci de urare
babee am albit bine nu gluma
julax super felicitariiiii!!!
nicolica am vazut piticul happy...e mortal...si alba ca zapada la fel...sunteti niste frumosi
norocuta e superb ce ai facut...multumim mult...esti o dulce
martta
emilia merg si eu la galerie
si acu vestile mai putin bune: rares are infectie urinara si piciorul drept stramb ...am fost azi la dr ca incepuse sa planga cand facea pipi si l-a vazut si dr ortoped ...trebuie sa poarte pantofi invers pana la 2 ani cand ii vom face ghte ortopedice , trebuie sa incepem iar gimastica etc
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
eugcem spune:
quote:
Originally posted by nicomico
le-ati dat piersicutelor pixuri, creioane colorate???
eu i-am dat si sta ffff atenta si strica agendele , dar este foarte haioasa
acum vrem sa ii luam masuta rotunda ca avem un scaunel mic si e foarte incantata cu el.
copilasii vostri cu ce se mai joaca?
Deja mi-a desenat un perete calumea, si altii sunt pe drum. Cum prinde un pix fuge cu el la perete sa scrie, cand nu ma uit. A mazgalit si un caiet in care zice ca deseneaza diverse, dar apar aceleasi mingi I place foarte mult insa sa ii desenam noi in caiet: animale, flori, case, mai nou nu tre sa lipseasca bebe din nici un desen.
Relativ la mancare, Nicolae nu a mancat niciodata zilnic iaurt sau branza :(((((((((( Doar lapte bea zilnic, in rest tre sa variez tare mult mancarea. Asa ca ii dam ce mancam si noi, mai putin carne de porc, ciocolata...
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
zuzunaki spune:
Bulinuta,
multa sanatate lui bulinel!Mai,dar ce incercati ati mai fost si voi!
norocuta,
am vrut demult sa scriu ca e super blogulCinste tie ca gasesti timp sa te ocupi de el!
Pupici
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
norocuta spune:
quote:
Originally posted by nicolica
norocuta, cum care? cele care sunt deja in blog. Chiar mi-am notat reteta de papanasi si ma apuc de treaba cat mai doarme piticul meu.
Eu intrebam care poza? Ai zis ceva de "poza frumoasa" si eram si curioasa care.
Azi am pus unele mai "trasnite"(fiind pentru un blog de pitici am zis ca ar merge ceva nonconformist ), de poze ziceam si...nu stiu daca sunt pe gustul tuturor sau sa merg mai pe "clasic".
Cat despre retete sunt incantata ca "inspira" . Asteptam impresii .
Chiar mai astept mamicile din livada sa mai posteze ce gatesc ele rapid, bun si sanatos pentru pitici si le voi adauga.
Numai bine tuturor!
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
am revenit
a fost frumos de tot: a nins 3 zile in continuu si pe urma soare a fost super, rares a fost foarte incantat..i-am luat sanie si a impins/tras la ea din greu...o sa pun si poze maine
am citit si eu ce ati mai scris
nico, map, mada, crissa, zuzunaki,cristina-ioana
merci de urare
babee am albit bine nu gluma
julax super felicitariiiii!!!
nicolica am vazut piticul happy...e mortal...si alba ca zapada la fel...sunteti niste frumosi
norocuta e superb ce ai facut...multumim mult...esti o dulce
martta
emilia merg si eu la galerie
si acu vestile mai putin bune: rares are infectie urinara si piciorul drept stramb ...am fost azi la dr ca incepuse sa planga cand facea pipi si l-a vazut si dr ortoped ...trebuie sa poarte pantofi invers pana la 2 ani cand ii vom face ghte ortopedice , trebuie sa incepem iar gimastica etc
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Bulinutza, imi pare rau pt Rares. Vroiam sa te intreb de ce trebuie sa asteptati pana la 2 ani pt ghetute ortopedice? Daria poarta de la 1 an ghete ortopedice, e deja la a doua pereche si mai purtam pana la 2 ani. Ea calca in interior cu laba piciorului.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
norocuta spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
[norocuta,
am vrut demult sa scriu ca e super blogulCinste tie ca gasesti timp sa te ocupi de el!
Si noi multumim de info legat de necesarul nutritional .
Ma voi stradui sa fie o paginuta cel putin la fel de speciala pe cat sunt piersicutele noastre .
Mai am saptamana asta de vacanta, sper sa fie pusa la punct cat de cat si apoi voi mai aduce noutati pe masura ce pot.
Asadar Rog Toata Livada Sa Trimita Poze cu Piersicutele si nu numai...la mamiciiulaug2006@yahoo.com
In dreapta sus, unde-i "Asta poate fi poza ta!" vor fi pozele livezii pe care le astept si care vor apare gen slideshow (voi scrie cate doua vorbe de prezentare pe ele sa sti omul ce vede.
Astept de asemenea ca toate mamicile care vor sa aiba link la nick sa trimita in contul comun linkiul dorit.
norocuta spune:
bulinuta of, of multa sanatate lui bulinel . Multumesc de aprecieri .
Babee am vazut piersicul din contul comun, da' nu spun la sot ca tre' sa ma pregatesc de program artistic .
Genie spune:
Bulinuta, imi pare rau pentru Rares ca e bolnavior. Si fii-mea a avut infectie urinara pe la 8 luni si a trecut cu Augmentin. Sanatate multa. Si chiar, de ce nu poate sa poarte de acum ghetute ortopedice? Intreb si eu, nu stiu...
Nico, fii-mea nu mai mananca branza de vaci de la 1 an. La fel cum nu pune gura pe cascaval, iaurt sau orice alt fel de branza. O mai pacalesc rar cu taitei cu lapte sau orez cu lapte dar cam atat. Laptele de dimineata si seara (ea inca e pe lapte praf) si in rest ma chinuiesc zilnic sa inventez meniuri cat mai diversificate pentru printesa mea. Ea mananca carne in fiecare zi, o zi pe saptamana peste si in rest vita pui, mai mult pui. Oare gresesc ca ii dau carne in fiecare zi? E tare greu pentru ca ea nu mananca mamaliguta sau macaroane cu branza sau orice altceva ar putea inlocui o masa de pranz.
PS Norocuta arata super pagina piersicutelor multumim pentru efortul tau.
julax spune:
Norocuta,mii de pentru blog.E super!
Bulinuta,multumesc de felicitariimi pare rau pentru bulinel,sper sa se insanatoseasca cat mai curand
Nici Alex nu mai papa branza,ce-i drept i-am dat aproape in fiecare seara ,il inteleg.oricum mi se pare tare greu cu papa.Nici pentru noi nu prea stiu ce sa fac,dar mai ales pentru el...
Genie,nu cred ca-i bai ca papa zilnic carne,mai ales daca nu-i dai cantitati industriale,ceea ce nu cred ca faci.
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
nicolica spune:
norocuta, cred ca-s un pic . Eu ma refeream la poza din "spatele" lui Philip, pe care ai ales-o pentru blog. Imi place mult aceasta poza. Voi trimite un link pentru nick
bulinutza, pupam bulinelul...of doamne prin cate tot treceti. Sanatate multa.
Azi Philipica al meu a facut febra 39 cu o eruptie de puncte roz pe trunchi si picioare fara nici un alt simptom. I-am pus supozitor cu paracetamol si stau de veghe la noapte... Seara a refuzat sa manance, a baut doar lapte si in timp ce bea, mesteca la biberon, cand pe-o parte cand pe cealalta. I-am pus un pic de gel pe suzeta si a adormit. Continua episodul durerilor de dinti? Are 16 in prezent. Ies molari deja? Nu am putut sa ma uit la gingii ca nu m-a lasat.
Sa vedem cum se simte dimineata si cum evolueza eruptia....sper sa fie bine, sa scada febra
Va pup si doresc o noapte linistita si odihnitoare tuturor
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006