Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
fetelor va multumim pentru urari ,primiti cate un din partea TEODOREI,iar din partea mea :
http://good-times.webshots.com/photo/2663572930102550981jLLMrb
http://good-times.webshots.com/photo/2954410070102550981xFioGm
LUY sper ca esti multumita cu ce vezi ,daca dai o fuguta pana la Targoviste poti sa si gusti cate ceva ,iar din omleta sigur va iesi mult abur
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Mai Maria.. da' nu s-a stricat dom'le omleta aia .. ca a trecut ceva timp de cand ai facut-o!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Bravo, Dani! Vezi ce inseamna un moral mai ridicat Si mie mi se pare super ideea sa te duci la cursuri sa inveti ce si cum sa pregatesti pt bebelusi. Sa ne spui si noua ce inveti acolo, daaaaa?
Piciulika, .
Sabina Y, dupa curatenia de azi, vreau si eu o menajera...Eu as zice sa ii lasi pe japo sa vorbeasca, iar tu sa iti cauti o femeie sa te ajute la curatenie. Nu cred ca nu gasesti ceva pana la urma. Pai tu cu Erika, tu la servici, tu la bucatarie, tu la curatenie??? Da-o in ma-sa de treaba...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
Salut!
Putin cam buimaca.. parca un facut, Ioana mea care nu se trezea noaptea sa manance, azi-noapte s-a trezit si la 1 si la 5.. si pe la 3 a sunat - din greseala - sora-mea. Asa ca, la 7 cand a sunat ceasul pentru mine habar nu aveam incotro trebuie sa ma duc.
Una din partile bune ale intoarcerii mele la serviciu este ca mai dau cu nasul de lume.. incep sa ma interesez de crese/scoli - asta incepe la 2 ani juma'. Io ma gandeam ca ma gandesc departe pentru fata mea - cu cautatl de scoala adica -, dar vad ca voi mai aveti un pic si le duceti la shopping ptr. rochii de mireasa
Teodora, ma bucur tare ca esti bine!
Nana, oare cum va mai este voua?
Mai cuscra Tomasei - oricare dintre voi, cuscrelor - s-a mutat dom'le sau nu?
Gata, capul la cutie... pupaturi nenumarate!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
isabeluta spune:
Uite un articol interesant www.babycenter.com/0_big-story-how-love-blossoms-between-you-and-your-child_1417762.bc?articleId=1417762&page=6#articlesection0" target="_blank">aici despre iubire!!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Teo esti o mamica de toata isprava. Bravos ca ti-ai revenit!!!!
Carpatina un special si pentru mamica obosita.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
hello...
eu am avut fata cuminte pana acum asa ca i-am facut un filmulet...daca vreti sa vedeti!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4f061a2a2991471a5784ad&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Merge, si e foarte frumos filmul. Copiii tai sunt minunati. Elizei mele i-a placut melodia la nebunie
Eliza (06.09.07)
devylla spune:
Nici eu n-am reusit sa vad filmuletul.Mai incerc inca o data acuma.
Sim io sa zic ca am avut noroc cu al meu.Ca a mai stat printre straini si a stiut cel asteapta cand ne-am luat.Mai pune mana si el si mai face...ca altfel nu stateam eu asa...Si referitor la menajera intelege ideea,il mai pun si pe el sa caute.Daca nu...aveam o matusa care ii lua lui barbasu' bani pe menaj,pentru ca avusese curajul sa ii ceara socoteala pe ce cheltuieste venitul...de atunci au trait separat financiar si ii cerea bani pe fiecare chestie facuta in casa...un spalat pe jos,o mancare,o camasa calcata...si tot asa...asa ca daca face nazuri ii cer lovelepai ce is pe gratis?
Merci pentru aprecieri...sper sa urmatiri blogul in continuare...urmeaza chestii interesante:D
Jurnal de mogalneata-detalii mail comun
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
sim_stoian spune:
Sabina Y, am citit si eu blogul, mi-a placut tare mult si m-a emotionat. Erika e asa de frumusica si e o norocoasa sa aiba o mama ca tine
Eu am terminat curatenia, sunt franta (mai mult din cauza maraielilor lui Stefan decat a efortului propriu-zis). Ma duc sa fac o baie si revin cu reteta pt Celia.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
gabitz78 spune:
devylla - ce frumos....ai o scumpete de fata, cred ca esti foarte mandra de ea!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
melaniatud spune:
Cum as putea sa introduc si eu datele ingerasului meu
Tudor Paraschiv, nascut in 5 octombrie 2007, 3.100 gr, Apgar8, cezariana