Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Celia, o scriu azi dupa ce termin PAG-ul. Acu sunt in pauza, astept sa se usuce gresia.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
danielle02 spune:
la cat mai multe lunici papanashului RARES-FABIAN de alina m
la cat mai multe lunici dulcetelelor delicioase
MIRUNA de laviniaN
MARIA-DEODORA de bikmaria
ANA-MARIA de magdaz
MARIA-DIANA de oanacris28
ANTONIA-THEODORA de loredanaG
pozici
Ebonee(02/10/`07)
isabeluta spune:
Piciulika da eram tareeee interesata si stressata...acu sunt si mai si...ca se apropie marea despartire, iar bebe nu o sa fie sigur diversificat pana la inceputul lui martie. Asta e!
Am vazut pe frumoasa Eliza si glumetul Andreiut! Mai, mai!!!
Maria nici eu nu stiu de vreun bazin in Targoviste...noi trebuie sa asteptam vara din pacate sau sa plecam in vacantza la Oradea.
Si cum spuneam al meu bebe a inceput sa faca figuri la papica: pap cu mult drag supica, yami-yami, dar marul ce sa zic e strepezit rau.
O sa incerc cu para si daca nu o dam pe cereale. Macar sa aiba ceva de papa dimi din martie...sunt cam jos cu moralul!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Piciulika spune:
Ufff, greu mai vin din urma - asta mic e f demanding astazi.
Gabriela, multzumim. Teddybearul se bucura mult ca-l place mama soacra!
Gema, cum mai e cu gatul... Se poate opera, SPER?! Doamne-ajuta. ... sper sa nu fie ce cred eu.
Rox, imi pare rau pt pasa ta proasta. Nu te mai culpabiliza, ca "ar trebui sa fii multzumita, fericita..." - esti, dar mai vin si nori, ca la oricine!
Teo, bine ai revenit cu bine! , de 3 ori, ca-n cashkavalia
Adimercedes, asa seamana Lisa cu tine in pozele alea!!
Sim, tzi-am vazut ursuletzul! Vezi ce dulce e si ce bine creste daca-i dau si eu tzitzi?
Sabino, te-am vazut cum il impingi pe Gheo spre Maria de Tomasa. Pai se poate... Io plec in exil cu cuscra, voinicul se uita-n poze si suspina si tu...?!
Maria, asa de funny comentai la incuscreala
La multzi ani printzesei cu bentitze... sau sunt coronitze, si nu m-am prins?!
Dulce si activ Andrei de Papanash
Diwana, probabil la vara venim la Cluj - asa, cu ursuletz bronzat si divesificat. Dau eu Buzz in tzara. Ne vedem si sper sa ne placa si Sara...
Lavinia, la multzi ani Mirunicai - vezi ca ea creste, e doar fff sportiva! Si tzie bafta multa cu toate examenele alea.
Si multe lunutze cu sanatate si voiosie Anei-Maria de magdaz
Devylla, ia-tzi si tu o filipineza sa te ajute - avetzi destule acolo... si lasa-i pe ei sa dea din cap.
Ce fain filmuletzul cu Eliza frumoasa si zambareatza de Gabitz si fratziorul ei.
Hait, ca am ajuns la zi! Maaare minune.
Fug la o tzitzi-session si la 5 duc vitzelusul la primarie la cantarit! Revenim cu date tehnice.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
devylla spune:
Betty daca gasesti vreo filipineza daia,sa-mi zici si mie...o cazez pe terasa
Gata am facut blogul.Am muncit azi la el...de vad dublu...bine ca am reusit cea mai mare parte la munca.
Jos la semnatura gasiti,detalii mail.
Jurnal de mogalneata-detalii mail comun
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
devylla spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
fetelor va multumim pentru urari ,primiti cate un din partea TEODOREI,iar din partea mea :
http://good-times.webshots.com/photo/2663572930102550981jLLMrb
http://good-times.webshots.com/photo/2954410070102550981xFioGm
LUY sper ca esti multumita cu ce vezi ,daca dai o fuguta pana la Targoviste poti sa si gusti cate ceva ,iar din omleta sigur va iesi mult abur
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Vai vai,vezi ca te chem sa-mi faci tort
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
danielle02 spune:
sim,roxana multi pupici
la noi a fost capcauna (dupa cum ma asteptam) in sfarsit toate bune si frumoase nu mi-a mai facut testul ca cica nu mai are rost,ma vede ok,bebelusha ok si restul...
a cantarit-o si a masurat-o,e o lunganaaaaaaaaaaa are 66 cm. si doar 6,080 kg,lunga si slaba dar perfecta (a zis) o sa fie fotomodel,dar mii ciuda ca baga in ea pana nu mai poate,mananca mereu si tot schiloada e,dar nici de era grasana nu imi placea.
sub nici o forma solids pana la 6 luni fiindca nimeni nu vrea bebelushi obezi,dupa 6 luni abia pot incepe usor usor cu mancare solida,deocamdata pot sa ii dau doar suculetz dar nu prea mult,
acu trebe sa ma duc la alte sedinte unde ma invatza cum sa ii fac mancare micutzei,cum sa io pregatesc,din ce si tot tacamul,cica sa fiu pregatita pana cand face ea 6 luni,nu-i problema,nu ma grabesc sa ii bag mancare inca.
va pup,trebe sa merg in oras ca raman fara lapte si "chilotzi" la domnisoara
sa aveti o zi superba
pozici
Ebonee(02/10/`07)
devylla spune:
piciulika majoritatea filipinezelor venite pe aici sunt hostese.Nu cred ca as gasi vreo una sa vina sa-mi lucreze mie de doua ori pe saptamana,cat as avea eu nevoie.
In fine,am sa mai fac ceva sapaturi...ca japonezele astea prea si-au invatat consortii sa faca tot.De aici si mentalitatea tampa ca femeia trebuie sa faca,si barbatu' eventual sa stea la televizor cu o bere in fatza ragaind fericit.Vai ce nervi m-au luat.
isabeluta spune:
Bravo Danielle tot raul spre bine!!! Foarte buna ideea cursurilor de gatit pentru bebei. Cu asta sunt de acord la englezi.[D:]
Sabina Y. foarte frumos blog. O asa dulceata merita din plin asemenea vorbe frumoase. Esti o mamica talentata!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
daniela76 spune:
Sabina m-a emotionat pana la lacrimi blog-ul tau.Super , bravo....
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)