Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 7
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by maria_bunica
Inteligenta foc,am vazut si inregistrarile cu ea!
Deja te cam lasa fara cuvinte!Sa creasca mare si desteapta si nu in ultimul rand sa isi asculte parintii!!pt o printesa mica si frumoasa si pt mamica ei
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Multumim mult si noi iti oferim multe si multi
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by ramyteo
Ficamea cu tacsu in pat imi zice "mami mai faci un bebe?" la care ii zic ca nu dar tacsu complota acolo cu ea si o invata sa ma roage sa mai fac un bebe si eu de la calc. ii zic "da, mai fac din plastelina " da fata imi zice "da eu cum pup plastelina?"
Aha....
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
Aha ce ? Ralu? Hai? Faci haz de nacazu omului? Hai? Iara ti cu fata, ha? Hmmmm....lasa ca o sa vezi tu ce o sa te astepte Doamne ajuta si cat mai repede
Am sa ma rog pentru tine
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ramyteo spune:
Ieri am iesit afara si mergeam spre parculet si ii spun sa vina din zona verde ca sa merga pe trotoar frumos si fata imi zice "mi lene" pai bine am si intrebato daca stie ce inseamna asta si a zis ca nu stie. In maxi-taxi ii face draga-draga la o tanti pe mana si femeia o intreaba cum o cheama si fata nu zice si o intreb eu daca ii e rusine si fata imi zice "nu, da mi lene sa zic"
Cand ajungem in parculet acolo era un iepuras cam cat mine de inalt si fata merge direct la el da mana cu el si zice "sanatate"
saracul iepuras cred ca ii cam trebuie sanatate ca il cam dor genunchiiadica pe mine ma doare un genunche
Tot ieri am certato si iam dat peste manute ca daca sar putea sa fie tot la apa, sa se joace cu apa si sa dus dincolo dupa o portie de plans si dupa doua minute am strigato si am zis sa vina la mine si fata imi zice "nu vin sunt supalata" no iaca asa de tare sa suparat ca a trecut mult timp si nu a vrut sa vina si mam dus eu la ea si am intrebato daca e frumos ce face si mia zis ca nu dar....a zis "acuma pot sa fac baie?"
Am fost la Mirela si acolo noi ne-am luat la povesti , fata cuminte foc. Stam ce stam vad ca merge in bucatarie si ca arunca ceva la gunoi, fata cuminte foc, mai stam noi da....parca nu i se mai aude gurita , fata mea zicem noi cuminte foc, hm.....nici nu stiti ce face.....era plina de cafea din cap pana in picioare , a deschis cutia cu cafea a lu Mire si se juca ca la nisip si a luat si din filtru de cafea de parca nu era de ajuns aia si zau ca nu am mai stiu pe ce sa punem mana prima data sa strangem cafeaua dupa astea toatene trezim cu fata in putza goala si fuge de noi in bucatarie si se pune pe un scaun pe care nu la sters nimeni, era plin de cafea no ia fata si fugi si spala ca avea curu cafea
Mai nou daca vreau sa o ajut sa se imbrace imi zice "pot si cingala" "pot" si nu am ce face tre sa o las sa se imbrace , sa manance, si uite asa...daca nu poate sa faca singura numai rade mijeste si imi zice "ma ajuti numai un pic"
Daca cade cumva nu am voie sa ma apropii de ea ca numai intinde mana si zice "lasama" si se ridica si daca rad se pune pe un ras....atunci normal rad mai tare cand o vad si o data tot asa a alunecat si a zis ca poate si sa o las si am ras si am zis ca e bleaga si a ras si ea si radea si se tinea de genunche si apoi a Zis "numai un pic mam lovit, ma cam doale"
LA discutia ca daca mai vrem un bebe, dicut cu ficamea ca tot dadea din gurita ca si ea vrea un bebe si atunci am intrebato daca vrea un bebe o surioara sau un frate , la care fata zice pai un bebe, da dar iam zis ca asa o sa fie, o sa aibe o sora sau un frate si ii dau ex, pe nepoatele mele ca sunt surori si fata zice "aaa pai nu vlea o sola asa ca Ada si Deea" a dato la intors
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
maria_bunica spune:
faza cu cafeaua e tare rau de tot!!!!!!!!!!!11
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
Pentru toate cititoarele nostre care ne sunt alaturi ......noi ne-am intalnit cu iepurasul...va trimis cate o cate o
Maria asa e ca noah bine ca nu a terminat toata cafeaua
Ieri noapte se trezeste ficamea si casca gurita si cu degetelul imi arata gura si apoi imi zice "mi foame, hai faci o sticla?" va dati seama ce ma distrat ca mam trezit cu ea deasupra mea si imi arata gurita
Azinoapte se ridica in fund mai da si din picioare si o simt cand ma uit la ea ...fata mea cu ochii inchisi si imi zice "fac piciu" si eu iau repede olita si cand dau sa ma intorc sa o iau fata mea dormea in fund dar tot am puso pe olita si a facut asa dormind
Teo
Perlute
maria_bunica spune:
Multumesc mult iepurasului!Multa sanatate va doresc!(nu pot fi mai prejos decat voi)
acum reactia la perlute:
ramyteo spune:
Poate am sa reusesc sa va mai pun cate un filmulet desii nu depinde de mine ca eu nu am aparat , Mire ni le pune pe calc si o sa ni le trimita, dar vreau sa ii faca si niste pozici si o sa va anunt cand am sa le pun
Maria de la Teo
Ieri am puso in pat la nanita si cum sta la desene pana adoarme ca asa am invatato de mica sa doarma la zgomot, isi scoate sticla din gurita si imi zice ca nu stiu ce personaj din desene "mami , macimi nu a putut sa isi deschida ochii, Doamne feli" si radea si se amuza de numai no atat am inteles cat ati inteles si voi ca mai multe explicatii nu mia mai dat
Ieri daca i sau dat cadourile in mana fata a zis ca la ea nu a venit iepurasul, chiar daca iam zis ca iepurasul le-a lasat, degeaba nu ai avut cui sa ii explici si acum de dimineata i le-am aranjat frumos pe masa si am zis ca iepurasul le-a lasat si zambea a fericire si apoi ma intreaba nu mai stiu de ce anume dar de ceva de mancare ca cine la adus si eu ii spun "iepurasul" iar fata imi zice hotarata "NU noi l-am cumpalat"
Sotul meu daca bea un pahar de vin si unul de tuica sau de bere ii este rau de numai si da la rate nu trebuie sa se imbete ca sa dea la rate si aseara al meu sot a baut cu nasu asa ca atunci cand am ajuns acasa a inceput a da la rate dar eu cu Teo eram deja dincolo in pat si cand la auzit a zis "cine face asa?" eu ii spun "broasca" si fata "nu...uite tati face asa"no iaca babutza stiu si pe asta ioi da ce ciuda ia fost la tacsu ca sia dat fata seama ca el da la rate
Pentru ca toata lumea stie ca Teo a mea manaca la masline daca ar avea in continuu acum la cine mergem si are masline o serveste pe ficamea si binenteles ca fata nu refuza mai bine mananca maslinele in locul dulciurilor
Ieri pe strada aveam amndoua o discutie , a vazut un copil poate ca mai mic ca ea nu mi-am dat seama si imi zic e"uite bebe" la care eu "vai da tu esti tare mare" da ea imi zice "pai da am 2"
Am fost la Mire si zice Mire catre fata daca vrea sa o invete germana si fata da, gata se pun ele la numarat si numara amndoua in germana la care Mire o intreaba "no acuma sti singura?" da fata "da" si Mire" no pai zi" nu stiu cum se scrie unu pe germana dar scriu cum pot , sa nu radeti si zice fata "aintz" unu si cand ajunge la doi ridica degetul al doilea si zice "doitz" de fapt era tzvai doar ca ficamea lea combina ca stia ca e doi si a zis doitz
Pentru ca ieri m-am dus ca sa ii cumpar adidasi si pantofi pentru ca nu mai aveam la fata, cand a trebuit sa probeze adidasii cand ia vazut [roz] si-a dat sosetele jos si a zis ca o manaacatalpa si apoi a zis ca nu mai sunt buni ia aruncat pe jos ca sa ii cumpar altii noi asa ca vrut nevrut a trebuit sa isi incalte adidasii noi cu sosete noi
Intr-un magazin eu vb cu vanzatoarea ca nu stiam ce sa fac ca vroiam sa ii iau si o palariuta si pentru ca nu erau nu stiu ce si erau si scumpe mam mai uitat iar ficamea si-a facut de lucru , sa asezat pe scaun si sa descaltat, a inceput sa probeze pantofiori si papucii ei si ia pus pe raft fata vroia probabil sa-si scoata banii noroc ca era patroana acolo si nu ia zis nimic ca sa amuzat si ea de ce stie ficamea sa faca si apoi ce sa o mai pot incalta, aio, ca cica papucii ei nu mai sunt buni
Va mai povestesc dupa Sfintele sarbatori de Pasti.
Sfintele Sarbatori de Pasti sa va lumineze casile iar Bunul Dumnezeu sa va ajute!!!!
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Azi Teo a mea a vrut un ou pe care la pus Tibi in vitrina , ca la noi e un obicei sa ti un ou de la un an la altul, ei si de nervi chiar a plans ficamea . Trece vremea , vreo 3 ore si Tibi se pune sa curete niste cartofi , dar ii spun la Teo sa vina la mine si sa il lase sa lucre linistit dar Teo a mea nu si nu. Bine, o intreb de ce atunci cand am curatat eu cartofi a stat cuminte si acum e rea? Atunci fata mia zis "acia, ca si tati nu a vlut sa imi dea oul"
Azi din cauza ca a fost rea am certato si a plecat de lanag mine plangand si mi-a zis "nici nu mai vobec cu tine"
Hai ca imediat descarc un filmulet sa vedeti cum danseaza
Teo
Perlute
maria_bunica spune:
fata desteapta!
Ai pus filmuletul?Ca abia astept sa il vad
ramyteo spune:
MAria esti foarte frumoasa
Acum mai incerc o data sa montez filmuletul dar aseara nu am reusit nicicum. Imi pare rau , anunt cand e gata.
Teolina mea ieri la luat la intrebari pe unchisu Marius. Au fost la noi si pentru ca atunci cand am fost la iarba verde Marius sa descultat si sa bagat cu picioarele in apa si ieri cand a venit la noi Teo la intrebat "nu te-ai lacit la puta?"MArius sa uitat la ea si binenteles ca la bufnit rasul si a zis "aa , ba da, asa un pic , daca mam bagat in apa..."ce sa ii mai zica fetei
Aseara vb la telefon cu bunamea adica strabunicasa si ii explica "Malius sa descultat si so bagat in apa si mie imi venea sa fac o baie"
Ieri ia zis la Tibi "hai tu nu te duci la lucru?" Tibi se uita la ea si o intreaba de ce sa merga la lucru la care fata "asa, sa imi aduci bani ca sa imi cumpar lapte si neskuik"
Teo
Perlute