Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 8
ramyteo spune:
Nu stiu ce sa intamplat ca nici cum nu reusesc sa bag filmuletul, firar sa fie de treaba
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Aha ce ? Ralu? Hai? Faci haz de nacazu omului? Hai? Iara ti cu fata, ha? Hmmmm....lasa ca o sa vezi tu ce o sa te astepte Doamne ajuta si cat mai repede
Am sa ma rog pentru tine
hmmm
acum am vazut... ce planuri marete de viitor ai pentru mine
maria_bunica spune:
Ramyteo- iti multumesc de compliment dar ma faci sa rosesc
Lasa ca reusesti tu pana la urma sa pui fimuletul,nu te mai necaji!Iar despre TEO ..............nu mai am cuvinte!Citesc si ma minunez cat de inteligenta si promta poate sa fie!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
Ralu, pai da meipana la urma trebuie sa o faci si pe asta hi hi hi
MAria , nu glumesc , intradevar esti frumoasa.
Teo e o bandita, aseara am fost la nasasa si zau ca nu a vrut nicicum sa o pupe, atat o poate necajii pe nasasa si cand vede ca se supara nasasa mai rau nu o pupa numai in ciuda, daca primeste ceva....aiooooo ce sare cu pupa asa....mai greu. Cand era mica ca sa castige o pupa de la Teo trebuia sa ii arate banii daca nu......nici cum nu reusea sa ii dea cate o pupa asa si acum nicicum nu vrea sa o pupe eu ce sa ii fac? Am dus munca de lamurire cu ficamea si am tinuto sa o pupe si apoi sa sters mai si nasasa a zis catre ea ca nu are buca si teo se intoarce cu fundu intro parte si ii arata buca si face "pr pr pr" si radea, no iaca ia aratat la nasasa ca are buca
Ieri ne-am dus la cimitir cu surorile mele si pana la cimitir ficamea ia povestit la moasasa botezul eiii explica cum a bagato popa in apa si nimeni nu mai putea vorbi de ea cu explicatiile ei Daca moasasa nu a fost la botezul eieu ce sa ii fac?
Acum imi beau cafeaua la care ficamea isi bea laptele si imi zice ca nu ii mai trebuie si mia zis ca pot sa imi pun si eu lapte in cafea, iupiii da, dar iam zis ca miam pus deja si fata a ramaas asa cumva pe ganduri si am intrebato ca are ceva? Si fata a zis ca "da, ca dupaia pang" deci acum direct din sticla ei e bun sa imi pun dar de ce am furatfara sa stie ea
Ieri topaila mica atat a sarit in pat pana cand sa rostogolit peste cap si striga catre mine ca eram acolo "ai vajut mami...ai vajut?" vai io vai da am vazut numai ca mi cam frica sa nu se intoarca gresit ei da apoi cand a vazut ce poate ea in continuu se dadea peste cap, hm....de abia am oprito, ea radea asa cu pofta....
Dupa ce iam terminat curatenia in camera iam spus sa nu deranjeze covertura de pe pat ca e frumos asa , ma aprobat fata "da, nu ma pun in pat" bine ....am plec de acolo si am venit in camera mare cu gandul sa strang de pe aici si aud "mami....mami..." ma duc sa vad ce vrea si cand ma uit era invaluita in covertura de pe pat si a zis "uite unde sunt" ha...."nici nu trebuia sa ma chemi"si am plecat de acolo ca ea radea ca o ..."amputita"cum zice ea.
Aseara din maxi-taxi a vazut iepurele din parc, ca trecem pe langa el si ciocanea in geam si striga "mai vi la mine?" "cand mai vi?" eu radeam cu Tibi cat de serioasa era da ....o prinde Tibi ca atunci cand zicea "mai vi la mine" se uita pe geam cum reflecta si ne vedea pe noi, se uita la noi
Faza tare e ca acum intr-o zi mi-a spus "mami tu esti fetita si eu mama si eram iepurasul si iti aduceam cadou"
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
maria_bunica spune:
multumesc inco o data!
Intru negresit aici sa va citesc pt ca ma binedispun!Va multumesc mult!
Ce sa zic acum .......sa aiba grija nasasa sa nu mai lipseasca de la botez!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
scz amvrut sa zic "moasasa"acum m-am contagiat si eu de perlute!
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by maria_bunica
scz amvrut sa zic "moasasa"acum m-am contagiat si eu de perlute!
se molpseste de la Teo?
o sa revenim cu poze de ieri cat mai curand sper
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Inca mai trebuie sa pun pozici dar acu e tarziu
MAi toata ziua rad de bubulina da zau ca mai si uit sa scriu
Astazi am plecat cu maxi-taxi si coborase o mamica cu un baietel la care ii spun la Teo sa ii faca cu mana dupa ce a plecat masina si fata mea ridica mana la care ii zic"pai mai mami acum degeaba ridici mana" la care fata "da i-am facut cu degetu" si soferul a auzito si zice "pai da , da asa e mai bine cu degetul decat cu mana"
Am fost la iarba verde si astia mari jucau volei si ficamea incepe sa strige dupa moasasa "domnu pulic" la care Mire sta asculta ate nta si nui venea sa creada ce a auzit ca doar ficamea nu prea vb prostii , ficamea iar striga , Mire asculata , la Mire la ureche numai "pulic" sau "pulicut" ajungea si se gandea la prostii de fapt ficamea striga "domul buric"
Cica ne explica fata ca "ochii mei sunt mici, mici si nu se inchid sa pot dolmi, ca sunt mici acia mici, mici" de asta nu poate fata adormi cand o punem in pat
Ne striga Teo cand eram la iarba verde in loc de fetelor "fucelor"
CAnd am venit acasa de la iarba verde ficamea avea o capusa dupa cap si a fost muscata de purice si eu am zis ca e de la catelul cu care sa jucat , cainele fiind a socrului lu Mire , dar Tibi mi-a spus ca nu are ca e curat. Ehei da ne intalnim cu Alexu lu Mire si incepe fata"Alex" da el zice "da" si fata serioasa ii zice si hotarata "sa ci ca ma mucicat pulic de la catelu tau"
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Am ras de ficamea ca ii ziceam "puta goala baga'n oala fierbe bine da la caine" si ficamea serioasa imi zice "nu puta mea" da eu iar ii zic si ii mai zic "stai sa te dezbrac sa ii dau puta la catel" la care ficamea pune mana repede la puta si face asa ca si cand ar luao in mana si duce mana la gura cascata si zice "hap , na ca am mancato eu" a facut asta intr-o viteza de numasi foarte serioasa
A tras mai tare de un telefon si i-a iesit firul de la telefon si pe mine ma bufnit rasul la care fata "stai ca il pun la loc , ce lazi asa..."
Nu imi plange cand se loveste nici cum si sa pus in maini , adica in patru labe doar cu fundul in sus nu in genunchi si nu stiu ce face ca se scapa in cap eu am vazuto si o intreb "te-ai lovit?" la care fata "he , he nu mam lovit" cand ma uit la ea avea ditamai pata rosie in frunteda ea nu sa lovit
Imi zice "cand clec mica ma duc la scoala si dupaia la gladinita"
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Am fost la Mire si are cd cu lectii in limba germana si binenteles ca ne-am amuzat pe cinste ca ficamea si-a pus castile la urechi si repeta ce zicea tantii aia avem si inregistrare da ori nu mai stiu eu sa pun filmulet ori nu se poate , pisici, am sa o rog pe Mire poate reuseste ea
Acum sa pus Tibi langa ea in pat si a luato in brate si a zis "mie imi place de balba ta si de mustata ta" la care ii zic "ce faci acolo declaratie de dragoste ?" la care fata "da cu al tau"
Il vede pe Dan Diaconescu la tv si pe Becali si incepe "uitel pe nenea Becali si pe Dan Diaconcciu"
Teo
Perlute