Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 6
maria_bunica spune:
Ramyteo-sa iti traiascaca tare scumpa e!!
Sa creasca mare si sa isi bucure parintii1
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
Fetelor va Adianna, Ralnied, Maria_bunica , va multumim.
Aseara ficamea a avut o bomboana pe bat si era albastra si pentru ca s-a prins pite de ea i-a zis la tacsu sa o spele iar tacsu i-a dat un paharel cu apa in care dupa ce nu mai vrea bomboana sa o puna acolo asa si facut dar la un momentdat i s-a facut apa albastra si s-a dus inapoi la tacsu si i-a zis "chimba apa" iar tacsu "vai ce culoare are...pai mamata o vazut?" si fata cumva mirata ii zice "pai am vajut eu" pai ce ii trebuie sa mai vada si mama ca doar a vazut fata
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lacrabaciu spune:
Se pare ca avem fetite de aceeasi varsta si o recunosc tare mult pe Diana mea in "ocupatiile" si "dialectul" Teodorei.
A mea simte nevoia sa fie in centrul atentiei si, daca nu reuseste ne pacaleste ca vrea la baie ... dupa ce ajungem si sta 1 min pe buda exclama fericita ..."te-am pacaliiiiit". Azi eram chiar ocupata si o rog frumos sa faca o exceptie si sa foloseasca olita iar ea ... se aseaza ... sta putin si zice ..."mami, m-am pacalit singura!"
Daca ma duc la bucatarie si inchid usa, se apuca de plans in sufragerie ... "eu m-am pierdut de mama meaaaaaaaaaaa" - si e sotul in sufragerie, nu o las singura;
In schimb daca este ea preocupata de vre-o ceva si o intrerup, zice ... n-am timp, acum trebuie sa ma duc cu printul la castel pe calul alb (ea e Alba ca Zapada).
Cand aude cuvinte noi ... "oooouuuu, eu nu cunoc asa ..."
Nu mai spun cum pronunta componentele sistemului de calcul .... Intr-o zi, mesterea sotul la un calculator si ea se amesteca pe acolo ... pune mana pe diverse componente, intraba ce-s si-si aminteste: da' procsoru unde-i? ii arata sotul ca e sub cooler dar nu are cum sa puna mana ... dezastru ... 2 saptamani a spus in continuu ca tati nu a lasat-o sa puna mana pe procesor si e suparata ...
Intr-o seara ma intreaba in timpul povestii pentru culcare: mami? dar tata lui Alba ca zapada nu o iubea? (ba, da, mami?) Si atunci de ce nu o apara de mama vitrega?
A trebuit sa renunt la cosuletul pentru cleme de prins rufe si sa-mi cumpar altul caci fata mea e zilnic Scufita Rosie si se duce la bunica ... si le da papusilor toate sfaturile pe care i le dam noi ei insa la dansa nu le aplica intotdeauna ...
ramyteo spune:
Multi Lacrabaciu la printesa
Am iesit afara cu ficamea si cum moasasa vroia sa se joace cu Teo ne-am dus la ea in fata blocului ca e mai placut, nu prea vin masini si are loc de joaca si de alergat. Acolo Mire a adus o minge la care ne-am luat la joaca si fugeam una de alta cu mingea la care ficamea fiind si cu creta , ea desena linistita si se ridica si se uita la noi cum ne luptam si in acelasi timp si radeam ca cine castiga mingea si zice ficamea asa linistita "cled ca sunteti naloade"
Acolo erau carabusi si Mire a luat unul sa il arate si la Teo si la pus pe mana , eu am vrut sa il iau sa il pun la Teo pe manuta si carabusul sa prins cu piciorusele de pielea Mirelei si mire a tipat si ne-am pus pe un ras de numa si cum tot vroiam sa iau carabusul ...Mire ii zice la Teo ca a muscato da radea, eu ma chinuiam sa il iau de pe jos si ficamea cand m-am ridicat numai ne trezim cu un picior pe carabus si noi "nuuuuuu" da fata "na asa" si noi catre fata "de ce lai omorat?" da fata "ca ma musca" da eu incep sa ii explic ca carabusii nu musca si ca sunt mici si frumosi...la cafe fata tacticoasa imi zice "lasa ca vine altu"
Era pe dincolo si eu o strig "Teo nu sti unde mi telefonul?" la care fata strga "la mata in cul"
Era in baie si se juca la apa , eu in bucatarie spalam vase , stiam ce face dar vroiam sa ii atrag atentia sa vina din baie si o strig "teo ce faci?" fata "nimica" iar eu "atunci hai pana la mine " fata "am tleaba" si eu iara "da ce faci?" fata "nimica" eu "pai atunci hai pana la mine " fata "tu nu intelegi ca am tleaba" nici cum nu am reusit sa o fac ca sa vina la mine
De regula ii era frica de politie si acum mai ii este frica dar...eram in maxi-taxi si in dreptul nostru era un politist si fata nu stiu ce a carait in brate la Tibi si Tibi ia zis ca e nenea politai lanaga noi si ca ne da amenda si politaiul zambind ii spune "da, asai daca nu esti cuminte" da fata asa linistita zice "da undei amenda?" pai ce sa mai zica saracu politist ii arata buzunarul si de abia se abtinea sa nu rada si zice "aici in buzunar" da fata se uita mirata ca nu vede amenda...la o statie coboara politaiul si fata in gura mare "a plecat policia"
Ne-am dus la soacramea si nepoatele si nasul erau raciti asa ca noi am stat in bucatarie si nu am lasato pe Teo cu fetele dar soacramea inchisese usa ca venise asistenta sa ii faca la nasu injectia a stat Teo cum a stat dar pe cand a plecat asistenta o aude razand pe colidor si Teo ne zice in gura mare "auzi cum lade aia"
Ficamea "dolm ca sa clec male, mananc ca sa clec male, uite asa" si se ridica pe farfuri si intinde mainile in sus ca sa imi arate cat creste si zice "ca sa polt papucii tai"
MAi nou daca nu ii convine ceva imi zice "ma lasi?"
Ne-a luat Mire cu Alex pana la Reaul ca vroiau sa faca niste cumparaturi si acolo era un tip imbracat in pui fata ii spune "punguin" si de abia am tinuto pe acolo ca ea in continuu striga ca merge la punguin si dupa ce si-au terminat cumparaturile am plecat la "punguin" da cine sa se apropie de el? Fata mea in nici un caz am tot incercat sa o conving sa faca o poza cu el si degeaba nici cum asa ca a trebuit sa stau si eu cu ea dar iam dus mana la cioc si a facut draga draga la ciocul puiului si se uita la burta si zice "si eu vleau o bulta asa male" mai cum acel tip nu vb ....va dati seama ca radea pe infundate de fata . Am lasato singura si eu cu Mire tot faceam pasi incet inapoi si cand sia dat seama ca e singura ca nu isi lua ochii de la el ...cu ochii se uita la el si cu piciorusele merea pe napoi sa ajunga la noi si vine si imi zice "mami iama in blate ca mi fica" si o intreb ca de ce ii e frica si m-am apropiat cu fata de pui si fata zice "aaa am clejut ca ma mananci puiule"
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
leliutza spune:
Rami ai o fetita dulce foc si foarte desteapta, mi-ai inseninat ziua cu poznele ei, ,
va pupam si va dorim multa sanatate si multe idei traznite.
lelia si maria
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by leliutza
Rami ai o fetita dulce foc si foarte desteapta, mi-ai inseninat ziua cu poznele ei, ,
va pupam si va dorim multa sanatate si multe idei traznite.
lelia si maria
http://bd.lilypie.com/LzMAp3.png
Multumim sanatate multa si voua
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ramyteo spune:
A nascut o cumnata de a mea si la spital nu am reusit sa ajungem dar in schimb am mers acasa la ei . Teo cand a vazut bebelina a zis "mami dami si mie in blate pe bebelina ca e mica, mica " si arata cu manutele aduse la piept cat e de mica , fata a vazut ca e mica bebelina si ceo zis ca daca e asa mica poate si ea sa o tina in brate
Ieri mi se trezeste la amiaza si eu eram in baie si aud "mami, eu daca chec male si sunt papusa ma ia mos Claciun la el"si eu o intreb "papusa? sa te faci papusa?" si fata zice "da" la care eu "da te ia sigur" dar fata entuziasmata imi zice "mosu ale multe jucalii" si eu o intreb "da tu sti mami? ai fost la el?" da fata "da am fost si are mult jucalii oho " cine stie ce mia visat fata
Ficamea cu tacsu in pat imi zice "mami mai faci un bebe?" la care ii zic ca nu dar tacsu complota acolo cu ea si o invata sa ma roage sa mai fac un bebe si eu de la calc. ii zic "da, mai fac din plastelina " da fata imi zice "da eu cum pup plastelina?"
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
maria_bunica spune:
Inteligenta foc,am vazut si inregistrarile cu ea!
Deja te cam lasa fara cuvinte!Sa creasca mare si desteapta si nu in ultimul rand sa isi asculte parintii!!pt o printesa mica si frumoasa si pt mamica ei
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Ieri mi se trezeste la amiaza si eu eram in baie si aud "mami, eu daca chec male si sunt papusa ma ia mos Claciun la el"si eu o intreb "papusa? sa te faci papusa?" si fata zice "da" la care eu "da te ia sigur" dar fata entuziasmata imi zice "mosu ale multe jucalii" si eu o intreb "da tu sti mami? ai fost la el?" da fata "da am fost si are mult jucalii oho " cine stie ce mia visat fata
cine stie la ce "Mos Craciun" se gandea ea...
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Ficamea cu tacsu in pat imi zice "mami mai faci un bebe?" la care ii zic ca nu dar tacsu complota acolo cu ea si o invata sa ma roage sa mai fac un bebe si eu de la calc. ii zic "da, mai fac din plastelina " da fata imi zice "da eu cum pup plastelina?"
Aha....
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu