Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

multi Ralu

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fara cuvinte

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

fara cuvinte

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Principe multi si voua

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ieri ne-am uitat la botezul ei si cand am iesit afara orice bebe vedea se orea si zicea "acea mica am focit si eu la popa"

Azi dimineata ne-am trezit si am cascat da fata imi zice "ce faci ,inghiti patu? Mai bine dute si manca"

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

e tare scumpica ..sa-ti traiasca sanatoasa
... mai nou si stefy gangureste si vorbeste acolo pe limba ei...de numa'numa.... numai vorbe nu scoate, ca de povestit deja e naratoare... nu'mi inchipui cand intr-adevar isi da drumul la gura cred ca ma va durea capul...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

e tare scumpica ..sa-ti traiasca sanatoasa
... mai nou si stefy gangureste si vorbeste acolo pe limba ei...de numa'numa.... numai vorbe nu scoate, ca de povestit deja e naratoare... nu'mi inchipui cand intr-adevar isi da drumul la gura cred ca ma va durea capul...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Pai nui nimic ca o sa ne faci si tu un subiect cu poznele ei, nu?
multi si voua

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Ieri am zis ca o duc pe Teo la o verisoara de a ei dar care are 11 ani si inainte de asta am sunato sa vad daca e acasa si a vorbit si Teo cu ea dar Ana-Maria a intrebato daca merge la ea si teo a zis "da poate fac poci[prosti si nu is cuminte"

Acum cateva zile o vecina de 7 ani a trantito pe Teo de pamant si pentru ca a lovito cam rau si acum i se cunosc urmele pe obraz . Astazi vine bunasa la noi si nepoatasa dupa ea la care bunasa o trimite acasa si teo din usa de la camera mare ii arata obrazul si ii zice "lau ai dat cu mine de pamant" si a plecat vecinuta acasa

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Acum de dimineata a zis ca sa facem schimb de roluri ea sa fie mama si eu bebe la care eu cu mofturi ii spun ca vreau sa imi faca cartofi prajiti ca mi foame la care fata imi zice ca imi face dar eu o intreb daca are voie cu cutitul si fata nu mai zice nimic pe moment dar apoi imi da un raspuns "jiseam ca pana faci mancalea tu eci mama si dupaia eci bebe"

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

scumpica! de-acum ti le-ntoarce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

si tu, tocmai cartofi prajiti ti-ai gasit sa ceri?

ps - Ramy, trimite-mi, te rog, si mie, un PM cu ID-ul tau de Mess...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput