Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Imi zice ficamea "mami eu cand incep scoala tu o sa mori " si am intrebato de ce zice asa....asa vrea ea? si a zis ca nu doar ca ea cand incepe scoala o sa fiu batrana ca vecinamea si toate ca toate da ca sa fie tacamul complet imi zice "bate cineva la usa" si eu ii zic ca nu bate , ea repete, eu nervoasa ma duc sa ma uit pe vizor si il vad pe al meu sot ca urca pe scari dupaia la fel o facut faza cu nasii si i-am zis ca sa termine cu prostiile sa nu mai faca asa cu mine, ce pisicii lu tacsu .... are senzori?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Ficamea ca a zis catre tacsu dupa ce a mancat "sa-ti fie de pomana" in loc sa zica "sa-ti fie de bine" si acum zicea Tibi de un actor mare ca a murit si fata de langa el zice "mai bine taci"

Ia scris prima scrisoare la mos Nicolae cu manuta ei eu am ajutato sa ii arat literele si sa ii dictez. A scris ca vrea o multime de dulciuri si apoi s-a certat cu tacsu ca el a zis ca nu ii trimite bani la mosu sa ii aduca dulciuri si ea a zis "ho ho ca eu am vorbit prima cu el si a zis ca imi aduce"

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Se juca cu perinile si a zis "vaiii de cate ori sa fac curatenie in casa asta bantuita?" poate stie ea ce stie

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Ieri cand urcam scarile spre casa Tibi ii zice fetii "cand ajungem acasa iti dau o surpriza" si eu ma fac suparata si zic "ce numa ei? da eu ce sunt aici?" si Tibi intreaba fata "ce ii aici?" si fata zice "ce sa fie? papagal"

Cica se pune ficamea sa citeasca "la eciclopodie..."

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Salutare....

Ficamea azi maine face 5 ani dar...e din ce in ce mai fitoasa adica sa va explic de ce...
Azi ii puneam la soramea prin telefon o melodie ca sa auda daca trupa respectiva o interesa si nervoasa ficamea imi zice "chiar ca esti stresanta ca nu mai aud nimic la televizor!"

La gradinita are un baietel pe nume Denis si imi zice "mami sa vezi ca Andreea de la gradi e numai dupa Denis si Denis...dupa mine"

Azi mergem cu Denis si cu maicasa in parc si cand ne intoarcem Denis se ruga de maicasa sa vina la noi eu am zis ca il primesc daca vrea maicasa numai ca era deja amiazaul si el intruna repeta ca vrea la noi la care Teo ii zice "da dar noi plecam in oras" si se intoarce repede si imi face semn sa tac mincinoasa mica.

Doarme cu sora mea si peste noapte se trezeste si zice "ai uitat sa ma acoperi asai? da nu-i nimic da ai uitat asai? " si zambea catre soramea si zice "da te iert da mie mi frig" soramea s-a distrat pe chestia asta de numa

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Vorbeam pe web cu nepotul meu care are 17 ani si ii zic la Teo sa vina sa vorbeasca cu Andrei si o iau in brate si ea imi zice "tz da trebuia sa ma iei in brate ca pe un bebelus?"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Vaiii ce mi-a facut ficamea si-a rasucit parul in piaptan si nu am mai putut scoate piaptanul a trebuit sa rup dintii de la piaptan adica sa ii tai ca de rupt nu am reusit soramea numa radea ca am zis ca o tund la chelie si imi zice "taci tu Mona ca a vrut si fata sa isi faca freze"

Azi nu a vrut sa manance a zis ca sa ii dau eu in gura si am zis ca poate are o problema si sun pe doamna dr. si a pus mana si s-a si apucat de mancat repede si cu plansu in gut imi zice "sti de ce plang? ca mi ciuda pe tati" avea o treaba cu tacsu nici acum nu stiu ce treaba da bine ca nu cu mine

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Ieri cand mi-a zis ca sa ii dau eu in gurita mancarea ii zic ca sa imi dea pace sa vedem cine gata prima din farfurie si dupaia imi zice "sa sti ca nu ma pacalesti tu pe mine asa"

Cand am venit de la gradinita am venit impreuna cu doua mame si o fetita care e cu doi ani mai mare ca Teo e mai rasfatata si Teo ii zice "eu am ajuns prima pe trotuar" la care fetita chiraie si zice ca ea a ajuns prima, ficamea numa radea si zice "eu cu Denis am ajuns primii" si copilul era in spate de mana cu maicasa cand o vazut cum face fetita aia de ciuda mai tare o atzatzato

Ii zic ca trebuie sa se culce de amiaza si ea imi da replica "da tu nu vezi ca nu e noapte?" sau "da nu dorm destul noaptea? mai trebuie sa dorm si ziua?"

Am vrut sa o pup si imi zice ca doar ea se juca si se trage la o parte si zice "da chiar ca esti stresanta "

Mai nou isi face tatuaje pe ea adica ia carioci si isi deseneaza flori...televizoare ... iepurasi... sambata trecuta a fost plina de tatuaje pe maini si pe picioare si acum are pe un genunche o floare

Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari

Mergi la inceput

Imi zice azi "mami tu cu cine ai votat?" si pe mine m-a bufnit rasul si ea continua " eu am votat cu Basescu, cu Geoana si cu Vlad Tepes"

Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari

Mergi la inceput

Cum apartamentul in care stau nu e numai al meu e si al surorii mele, s-a mutat aici si fiindca camera mica pana acum a fost a lu TEo acum a trebuit sa o lasam pe Mire acolo, buuun...ieri ii zice la Mire "faci curat aici?" Mire zice nu fata repeta " atunci facem curat aici?" Mire din nou refuza da Teo ii zice mai suparata " da de ce?" la care Mire "ca nu vreau, nu am chef" la care TEo suparata ii zice "atunci nu iti mai dau camera!"

Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari

Mergi la inceput