Perlutele Teodorei

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Musai sa ne spui cum a fost la gradi...!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Andruskandu
Ieri a fost prima zi de gradinita si am intrebato "cum a fost azi la gradinita?" si ficamea "plictisito" si apoi cu chiu cu vai am vorbit cu ea sa imi zica ce au facut la gradinita ...de plans nu a plans dar a zis doamana educatoare ca a fost foarte cuminte. Dar a mai zis ca restul copiilor au fost tare rai..au tipat...Teo mi-a zis ca un copil a plans ca il durea capul de la galagie si mi-a zis ca a strans jucariile si ca a puso doamna la colt si am zis ca nu imi vine sa cred si ea a zis ca ba da a puso..si am zis "bine mami daca tu zici...eu maine o intreb pe doamna" si ficamea mi-a pus mana pe gura si a zis "taci nu ii zi ca am glumit"
Azi dimineata am mers la gradi si zice educatoarea...ca nu are Teo probleme ca a fost prea linistita si la baie mergea nu stiu cum...si i-am zis ca din cauza ca nu cunoaste copiii dar i-am zis ca nu e chiar asa cum a vazuto ea si la 12 cand m-am dus dupa ea a zis doaman educatoare ca nu a mai fost asa ca ieri desii a fost cuminte dar a fost mult mai activa s-a jucat si ea cu restul copiilor...
Teo zice ca ii place la gradinita dar mi-a zis asa "mami eu am bebelusi in clasa" si am zis ca nu are bebelusi in clasa ca doar sunt copii cam de aceasi varsta...e grupa mica si e de la 3 la 4 anisori si ea mi-a zis "da tu mami da eu nu ii inteleg ce zic , ca nu stiu sa vorbeasca" asa e sunt copii care nu vorbesc clar da nu sunt bebelusi
Prea multe nu imi povesteste azi mi-a zis ca un copil are ochelari si e ca un capitan pai are ochelari si pe o lentila are pus ceva probabil ca sa ii corecteze vederea...nu stiu...si Teo zice ca e ca un capitan

Am perlutele scoase pana la trei anisori si am zis ca sa i le duc si la doamna educatoare sa le citeasca

Ce sa mai zic...e o terorista mica...eu incerc sa o santajez pe ea daca ii zic asa "daca mananci te las la calculator" si nu tine nici cum...dar ea cand ma santajeaza tine ca imi zice "daca nu ma lasi la calculator nu mananc " si iote cum pierd
Bine macar ca nu e obraznica dar are o tarie de caracter de ne omoara...cineva ne-a zis ca o sa ao ajute in viata da pana acolo ...ma papa pe mine

la toate!!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am facut acum...am inchis repede forumul ca ficamea era in baie la apa si s-a incuiat cu inchizatoarea...si si-a luat scaun normal....ca sa ajunga....si am zis sa descuie usa si a zis "da descuie tu...ce nu vezi cuiu?" si am zis ca nu normal cum sa deschid eu din afara? ca doar nu ajung si a zis "pai atunci ia-ti un scaun"

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Ii zic la Teo ca sa vad ce zice..." maine si poimaine mai mergi la gradi si gata" si fata suparata cumva imi zice "cum...si atunci unde ma duci? la scoala?"

Ieri cica a facut de mancare la gradi si a facut budinca si a servito pe doamna educatoare si i-a zis ca numa de capsuni mai avea si doamna a zis ca e foarte gustoasa

Cum are pielea mai creola asa imi vine sa o pup toata si ii mai zic "ciocolata lu mama" si ea imi zice "eu nu sunt facuta din ciocolata, eu sunt facuta din banana si din mar" zice asa ca ii place mult banana facut cu mar si biscuite dar noi radem de numa cum zice

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Aseara ma intreaba ficamea "mami tie iti place sa gatesti pentru tati?" binenteles ca Tibi numa radea...si i-am zis ca daca am tot ce imi trebuie normal ca imi place sa gatesc

Azi dimineata o intreb "unde iti place mai mult acasa sau la gradi?" si imi zice "la gradi"

Deja a invatat o poezie frumoasa la gradi de doua strofe mi-a dat doamna educatoare poezia acasa dar ea o stie...vi-o scriu si voua :
Pisica trista

Azi pisica mea e trista

Ca nu are o batista

Sa-si stearga cu ea mustata

Ca I-a murdarito rata.

Pisicuta stai nitel

Ca-ti dau eu un prosopel

Dar pana ma-ntorc cu el

Ai grija de soricel.

12.02.2009 prima poezie invatata la gradinita

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Mi-am facut fata sa planga...sa va zic cum...soramea a primit niste hainute de la o prietena pentru Teo si am zis ca nu are decat sa mearga Teo dupa ele ziceam si eu si Tibi la care Teo zice "da vin cainii dupa mine" la care Tibi zice "nu sunt caini da tu sti sa mergi singura la Mirela?" la care fata da din cap ca nu si eu rad si zic "acum nu mai stie" dar fata stie ca de multe ori o lasam in fata noastra si ii zicem sa ne duca la Mirela sau la bunasa ca sa o invatam sa mearga singura...e bine de stiut pe unde sa mearga ...in fine...si zice iara fata "daca vin caini dupa mine?" si ii zic "eee lasa c anu vin cainii te duci iei plasele ca sunt mari si le tragi dupa tine pana acasa" si numa vad ca face buza in jos si se pune pe plans ca ea nu poate manceo mama ca am si luato in brate sa o linistesc ca doar noi glumeam cu ea ce si-o fi imaginat fata...ce parinti dusi mai are

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

A ajuns si Tibi acasa si i-am zis la fata ca daca nu se incalta il bat pe tatasu si el zice mai incet "imi tremura chilotii pe mine" la care fata imi zice "i-am zis eu ca are putza"

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyteo

Aseara ma intreaba ficamea "mami tie iti place sa gatesti pentru tati?" binenteles ca Tibi numa radea...si i-am zis ca daca am tot ce imi trebuie normal ca imi place sa gatesc

Azi dimineata o intreb "unde iti place mai mult acasa sau la gradi?" si imi zice "la gradi"

Deja a invatat o poezie frumoasa la gradi de doua strofe mi-a dat doamna educatoare poezia acasa dar ea o stie...vi-o scriu si voua :
Pisica trista

Azi pisica mea e trista

Ca nu are o batista

Sa-si stearga cu ea mustata

Ca I-a murdarito rata.

Pisicuta stai nitel

Ca-ti dau eu un prosopel

Dar pana ma-ntorc cu el

Ai grija de soricel.

12.02.2009 prima poezie invatata la gradinita

Teo
Perlute
Suntem mari

Ma bucur ca-i place la gradi Si lui Andrei ii place la cresa, dar acolo numa' se joaca... adica nu invata nimica. Dar poezia asta o stie de la mamy a lui de vara trecuta...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Andra multumim.
Eu nu am stiuto dar in schimb sti cum fac eu cand sunt in pana de idei? Ma bag pe net si acolo incep sa caut poezii pentru copii pana la 4 ani si acolo gasesc si o invat...binenteles ca le invat o data cu ea
Azi ficamea la gradi a zis educatoarea ca a fost cuminte doar...ca ea statea comoda si o fetita o desculta...de vreo 3 sau 4 ori le-a prins asa... ce sa le mai zici...sunt copii...bine ca nu face alte prostii...si e ascultatoare
De abia astept prima ei serbare si pe bune ca o sa rog pe cineva sa filmeze si pun filmul sa il vedeti si voi

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Buna fetelor....
Am intrat sa va scriu cate-va perlute de acum recent
Avem deja 4 ani si 4 lunite

Am fost la vecinii mei mai in varsta si vecinamea ne-a povestit ca facand paine de casa... vecinu s-a obisnuit cu ea si a zis "cum o sa mai mananc paine cumparata?" la care ficamea calma de la mine din brate zice "no...mai face si pe nebunul"

Se juca cu o papusa, bebe, si imi zice "mami bebele meu are viracela la puta" mamici din tara intreaga oare cum se trateaza?

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput