Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 20
ramyteo spune:
Aseara venim de la socrii si aveam o bucata de tort din care ne ajungea la toti si ii zic la Teo sa o cheme si pe Mire la care ea " nu ii dau nimic serios acum e al meu!" si nu a vrut nici cum sa ii dea
De dimineata a avut cate-va capsunici si se duce la Mire in camera cu ele si zice " ia care e mai mare" la care eu in ras ii zic " nu asa se face mami cel mai mic se alege cu bucata mai mare " ca doar eu asa facem cu Mire...buuunnn mergem la soacramea si cum acolo sta si nasasa fetele au scos trei morcovi cruzi ca aia au vrut sa manance asa ca Teo zice ca ei ii trebuia pe cel mai mare si ii zic ca ii e de ajuns ca si asa nus tiu daca il mananca si fata zice " mami da nu tu ai spus ca cel mai mic se alege cu bacata cea mai mare?" pai intradevar ea era cea mai mica numa ca no...
Andrei
Perlute Teodorei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Aseara ne punem in pat , eu cu Tibi in pat la noi si Teo in pat la ea si zice serioasa de acolo "tati sa mai tragi un ochi la mine, cand adorm sa ma pui langa mami"
E de rasu plansu vorba aia... azinoapte dormeam toti si aud buf scurt si la obiect si strig catre al meu da mai in soapta , "Tibi fata" ca el e la margine si se duce al meu culege fata de pe jos, fata dormea...si o pune langa mine si ii zic incet la al meu "oare s-a lovit?" la care fata deschide ochii si zice "cine sa se loveasca?" si zic "tu mami" si inchide ochii si zice "nu" da ii batea inima ca la un puricel
Andrei
Perlute Teodorei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Azi am venit cu maxi-taxi si Teo nu avea stare nicicum in maxi si i-am zis ca a vazut-o soferul si ca o duce la politie la care imi zice "nu are cum" si cand ne-am dat jos cunoscandu-l pe sofer mi-am permis si ii zic "asai ca ati vazut-o in oglinda ce a facut? si ca o retineti aici?" #351;a care soferul zice ca da si ca o duce la gara si Teo tzusti la mine in brate la care noi am ras si ii zic "no asa ca daca nu mergi frumos pe strada te vede si opreste masina si o sa te ia si te leaga acolo in gara in tren..." la care fata zice " poate... sa imi cumpere un sendwich" fata stie ca o data i-am luat sendwich din gara super bune si si-a adus aminte
Plecam de la socrii si fata imi zice ca ii curge nasul si tacsu ii da servetel si ea mai cere unu desii nu i se mai vedea nimic asa ca ii zic ca ii ajunge la care ea insista si zice "vrei sa vezi ca mai am?" si isi sufla nasul fara servetel nu era mult da ne-a demonstrat ca mai avea nevoie de unul
Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Imi zice ieri ca sa ii mai fac o sora sau un frate nu conteaza ce numa sa fie eu ca sa o linistesc ii zic "daca iti mai fac inca un bebe va trebui sa ii dai toate jucariile si toate hainele tale" la care fata "jucariile toate i le dau, hainele nu! n-ai decat sa-i cumperi!"
Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Teo si cu Mire se ciondranesc la care Teo de ciuda ca nu vrea Mire sa vina cu noi la plimbare ii ia posetutele cu rujuri si creioane si i le rastoarna pe pat si ii zice na asa iti trebuie , Mire ii zice "oricum nu vin cu voi si ma pun sa ma culc" la care Teo ii zice ca nu o lasa si Mire tage plapuma pe ea in pat asa cu rujurile prin pat la care zice " no asa ma culc" da Teo se da jos din pat si da sa iasa afara pe usa si zice catre mine "eu cred ca Mirela asta nu e normala"
Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Ieri ficamea era tare concentrata la degete si o vedem ca se chinuie sa faca ceva si la un moment dat ii arata la tacsu degetul mijlociu la care ii zice "uite arata ca un M"
Duminica a fost la biserica cu Mire si cand au iesit au ramas in parculet si era si un baietel acolo care s-a pus pe jos si ficamea a inceput "ridicate mai de pe jos, ridicate nu vezi ca te murdaresti? esti ca un porc" dupaiceea a zis ca atunci cand radea ii sareau mucii din nas si ficamea a inceput " mai mucosule du-te si suflati nasul"
Vaiiii am intrebato pe soramea daca nu o auzito mama copilului si a zis soramea ca maicasa nu statea in interiorul parcului era in afara garduletului apai no...soramea o lasato sa faca ce vrea da eu daca eram acolo ii atrageam atentia sa nu vb asa cu baiatul of of mica asta a mea nu are nici o taina
Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Teo e teroare au venit oamenii sa masoare teava de gaz ca ne punem centrala si in timp ce vorbeam cu un domn cam la 50 de ani...ficamea s-a gandit ca e numai buna pozitia sa se joace cu tzatze ...adica m-a prins cu amandoua mainile de tztze si i-am dar peste maini si am trimiso dincolo si am simtiti cum ma ard obrajii parca stateau sa crape
IN prima zi in care au dat gauri, termina oamenii treaba si sa plece acasa si incepe ficamea "unde credeti ca plecati?" da unu dintre ei..."acasa" la care ficamea "si imi lasati mie mizeria asta? puneti mana si faceti curat!" nu mai stiam cum sa o fac sa taca ca noah poate zic oamenii aia ca eu o invat...aio...
Aseara stau si vorbesc cu varamea la telefon la care ficamea zice sa ii incalzesc lapte asa ca ma duc vorbind la telefon in bucatarie si nu am bagat de seama prea multe ce se intampla in jurul meu si ma trezesc cu ficamea cu par in hartie si imi zice "mami asta a cui e suvita de par?" da eu cu toata nebuneala din casa am zis ca o fi dat de motul de la un an si ii zic sa mearga sa il puna sa nu il pierdem pleaca fata mea si vine iara cand ma uit mai bine era cam lunga suvita de par...hm...oare ce o fi???? aioooo cand ma uit mai bine ficamea si-a facut breton chestia e ca e bine tuns si nu mult , e de recuperat ... dar ii zic la varamea "ficamea si-a facut breton" rade si ea la care o intreb pe Teo "de ce te-ai tuns?" la care fata..." nu eu m-am tuns" si intreb "atunci cine?" "am scapat foarfeca pe jos si nu mai stiu ce s-a intamplat cand m-am aplecat dupa ea"
Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Pentru ca tati e plecat in delegatie...eu si ficamea acasa...de doua nopti ea doarme la ea in patut si eu in patul meu, se trezeste noaptea se pune la olita se pune inapoi si doarme cand se face dimineata pentru ca deja se vede lumina afara ma trezesc cu ficamea langa mine "mamiiii eu nu pot sa dorm fara tine"
Plecam la bunasa si isi ia ariciul luminos cu ea si imi zice cand iesim pe usa "tinel" si ii zic "pai daca nu il vrei hai ca il bag in casa ca doar ce facem...tu iei jucariile si eu le car? e bine asa?" la care imi raspunde "pai nu" si ii zic "e bine ca intelegi" la care ea "da dar totusi bagal in poseta ta daca nu vrei sa il ti in mana"
Andrei-avem PAYPAL
Perlute Teodorei
Suntem mari
ramyteo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caliopia E o dulcica. sa iti traiasca! |
Multumim
Andrei-avem PAYPAL
Perlute Teodorei
Suntem mari