gradinite in cartierul militari
Va rog din suflet ma poate ajuta cineva cu orice informatie despre gradi din militari?Stie cineva ce program are gradinita de pe moinesti?
Raspunsuri
elizachichi spune:
Dragi parinti din militari,azi m-am invoit de la serviciu pentru cautarea unei gradinite in zona.Am ajuns la doua,cea de pe Moinesti,unde nu se fac inscrieri(inca) si cea de la Apaca,unde am primit acelas raspuns(nu se fac inscrieri inca).Sunt dezamagita si ingrijorata,fetita mea merge acum la cresa Militari,are 3 ani si 3 luni,deja am probleme in sensul ca nu o va mai primi aici.
monaraus spune:
Inscrierile la gradinitele de stat se fac in iunie cu incepere din toamna. Daca nu o mai primesc la cresa, o poti da oricand la o gradinita particulara... Te primesc imediat.
Liliann spune:
quote:
Originally posted by elizachichi
Dragi parinti din militari,azi m-am invoit de la serviciu pentru cautarea unei gradinite in zona.Am ajuns la doua,cea de pe Moinesti,unde nu se fac inscrieri(inca) si cea de la Apaca,unde am primit acelas raspuns(nu se fac inscrieri inca).Sunt dezamagita si ingrijorata,fetita mea merge acum la cresa Militari,are 3 ani si 3 luni,deja am probleme in sensul ca nu o va mai primi aici.
omul modest e superior
intradevar, nu se fac inca inscrieri, prin aprilie, cam asa, si eu urmeaza sa-mi inscriu baiatul la cea de la apaca.poti sa-mi spui te rog la ce cresa ai avut fetita si daca ai fost multumita?
elizachichi spune:
Da,e f. adevarat ca la o gradinita particulara o primeste imediat,insa la tarifele practicate nici nu putem visa la aceasta varianta.Din pacate nu toti ne permitem acest lux,asta e viata,nu?
elizachichi spune:
Liliann,am fetita la cresa Militari,strada Estacadei,am fost foarte multumita de conditiile de aici.Fetita mea a mers la cresa de la un an si zece luni si trebuie sa-ti spun ca am facut o alegere foarte buna in sensul ca socializeaza si se dezvolta foarte frumos,iar in aceasta toamna conditiile s-au imbunatatit si mai mult.Cresa a fost integral renovata,cadrele s-au suplimentat,mincarea este foarte buna.Pacat ca trebuie sa mergem la gradinita,dar deja aici nu prea mai avem ce face...Acum am crescut si vrem jocuri mai elaborate,alte activitati...
Liliann spune:
quote:
Originally posted by elizachichi
Liliann,am fetita la cresa Militari,strada Estacadei,am fost foarte multumita de conditiile de aici.Fetita mea a mers la cresa de la un an si zece luni si trebuie sa-ti spun ca am facut o alegere foarte buna in sensul ca socializeaza si se dezvolta foarte frumos,iar in aceasta toamna conditiile s-au imbunatatit si mai mult.Cresa a fost integral renovata,cadrele s-au suplimentat,mincarea este foarte buna.Pacat ca trebuie sa mergem la gradinita,dar deja aici nu prea mai avem ce face...Acum am crescut si vrem jocuri mai elaborate,alte activitati...
omul modest e superior
multumesc pt raspuns
cresa asta cam pe unde este? are vreo denumire?
si cu cat timp inainte se fac inscrierile? eu as vrea s-o duc pe fetita la anu pe vremea asta cand o sa aiba 1 an si 10 luni
baiatul merge din toamna asta la gradi la apaca, asa ca s-arputea sa fie coleg cu fetita ta
Liliann spune:
a, nu
prin aprilie-mai cred ca se fac inscrierile
am vb anul trecut cu cineva de acolo si parca asa mi-a spus
oricum, de prin martie incep si eu sa ma agit
elizachichi spune:
Se numeste Cresa Militari,strada estacadei,depinde de unde vii tu...e printre blocuri,de la scoala 310 cea albastra de pe strada dezrobirii...in spatele acestei scoli e o staduta cernisoara
Am incercat sa-ti trimit un mesaj privat..dar nu am reusit
As vrea sa luam cumva legatura Liliann.
ionela spune:
buna fetelor,ma poate ajuta cineva cu cres din militari?
fetita mea de 1,5luni raluca se va duce acolo din 15 sept.
poate sa-mi dea cineva mai multe detalii?
mai este cineva care are copilul acolo?va rog din suflet sa-mi raspundeti caci am o gramada de intrebari.
multumesc