gradinite in cartierul militari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Citat:
citat din mesajul lui elizachichi

Se numeste Cresa Militari,strada estacadei,depinde de unde vii tu...e printre blocuri,de la scoala 310 cea albastra de pe strada dezrobirii...in spatele acestei scoli e o staduta cernisoara
Am incercat sa-ti trimit un mesaj privat..dar nu am reusit
As vrea sa luam cumva legatura Liliann.

omul modest e superior

buna
deabia acum vazut mesajul

da, baiatul meu merge la gradinita de la apaca, e la grupa mica, tu ai reusit cu fetita??
si tu monaraus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catyn spune:

Bbuna. Eu am fetita inscrisa la grupa mica din 15 sept la gradinita 309 de pe moinesti de care sunt foarte nemultumita si as vrea sa o mut la gradinita de la apusului, cred ca e 195.Ce stiti de aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catyn

Bbuna. Eu am fetita inscrisa la grupa mica din 15 sept la gradinita 309 de pe moinesti de care sunt foarte nemultumita si as vrea sa o mut la gradinita de la apusului, cred ca e 195.Ce stiti de aceasta gradinita?

Caty, de ce esti nemultumita de gradi d p Moinesti?
Eu am o fetita de 2 ani si 7 luni si ma gandeam sa o inscriu acolo din toamna.
Pana acum nu a fost la gradi acci eu am stat acasa, mai am un bb mic de 9 luni, dar din toamna trebuie caci voi incepe serviciul.
Te rog, daca ai timp, spune-mi ce te-a deranjat ca sa imi fac si eu o idee.
Merci mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Eliza, chiar ti-a placut cresa din Estacadei?

Eu am un bb de 9 luni, dar ma gandesc cu groaza ca voi incepe serviciul si va trebui sa-l dau la cresa asta, si pe fetita la gradi.
Pana acum am avut noroc ca am stat acasa, am nascut unul dupa celalalt, asa ca de aproape 3 ani stau acasa, insa va trebui sa-i duc la gradi si cresa.
Eu stau pe Dezrobirii, asa ca Estacadei e aproape de mine.
Zici ca e bine acolo? Ufff, mor de ingrijorare ce fac cu copiii, eu nu am stat fara ei pana acum.

Merci de raspuns, te rog daca poti sa dai cateva detalii despre cresa, gen orar, pret, educatoare si ce-o mai fi pe acolo caci nu am cea mai vaga idee cum e la cresa sau la gradi, eu nu am fost cand eram mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu sunt interesata de raspunsul lui Catyn.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Si eu am fetita la cresa de pe Estacadei, intr-adevar sunt conditii bune. Sunt multumita pentru faptul ca la cresa mananca si doarme la pranz mai bine decat acasa, fiind intr-o colectivitate se adapteaza la programul general. Doamnele care se ocupa de copii sunt amabile, este curatenie, caldura. Singura problema ar fi imbolnavirile, inevitabile intr-un grup...
Acum insa urmeaza sa ma interesez de gradinita pentru ca la toamna va avea trei ani. Din punct de vedere al apropierii de casa as prefera gradinita 250, de langa teatrul Masca. Asa ca astept si eu informatii in legatura cu aceasta.
Camelia

Mergi la inceput