*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

emiliapop! ce surpriza! adica eu una asteptam sa se petreaca venirea pe lume a Evelinei mai incolo nitel! e bine si azi, ca fu o zi frumoasa! ca orishicare zi in care se nashte cate un clopotsel delikat! sa fie o zi cu ursitoare generoase si sa revii cat de curand cu forte noi!

ralukm, nu fu sa fie natural, dar nu e capat de lume! bebe e bine, asta e tot ce conteaza! sa aveti parte de un inceput ushor si de o continuare pe masura! si felicitari!

godzila, esharfa am luat-o de la un magazin de chestii naturiste, dar cauta pe net babylonia, precis gasesti puncte de desfacere sau de comanda pe net.

miutza, in primele saptamani e normal sa ai o jena cand suge bebe pana se obisnuieste mamelonul cu frecarea cu limbutsa. daca o tii bine, si n-ai rani de la care sa te cateri pe pereti, e in regula. pt usturimile superficiale care le ai, da-te cu o picatura de lapte pe sfarcuri dupa fiecare alaptat. e un foarte bun regenerant.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Vad ca avem clopotei noi, multe felicitari noilor mamici. Ramanem din ce in ce mai putine cele care nu am nascut inca. Eu mai am doar 5 zile pana la due date, dar nu e nici un semn ca s-ar intampla.
Am vazut multe poze frumoase cu bebici grasuti si cuminti, multa bafta fetelor care inca asteapta ca si mine.

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !

Felicitari noilor mamici Camelia , Laura Dimitris , Monica Matz , Emilia si Raluk ! Clopotzeilor le urez sa creasca mari , sanatosi si frumosi !

Am vazut o gramada de poze cu bebei frumosi , toti unul si unul !Mariuca Ilona , Sacha , Iris , Biencutzele de Adryana si Monica , Stefan Daniel , Stefan de Anca.b , Serban ...sunt superbi toti , nu ma mai satur sa ma uit la poze !

Gina - felicitari pt locul 3 la Miss Odiseea Sarcinii !

Acum am si eu o intrebare... cat pot tine la frigider laptele pe care il mulg? Eu stiam ca 24 ore , insa pediatra mi-a zis ca maxim 12. Am muls acum vreo 80 ml care nu i-a mancat pitika si i-as lasa maine in biberon sa-i dea maica-mea , ca eu tb sa plec mai multe ore ...ma duc la spital la controlul de 6 saptamani . Asta inseamna ca pitika va manca lapticul asta maine pe la ora 15 , deci la mai mult de 12 ore de cand l-am muls. Mi-e frica sa nu se altereze si apoi sa-i fie rau buburuzei...
Lapticul il tin pe raftul de jos al frigiderului unde este cel mai rece.
Nu stiu ce sa fac maine...sunt nevoita sa plec de-acasa si sa lipsesc mai mult si mi-e frica s-o iau pe Sara cu mine la spital ca bantuie virusii...pe de alta parte , trebuie sa-i asigur lapticul , ca stiu ca daca intarzii cu masa tipa rau. Mai ar fi varianta cu lapte praf insa este o solutie de ultima instanta , nu i-am dat deloc pana acum , doar ce a primit in spital cand nu-mi venise mie lapticul...si ar fi pacat sa-i dau acum.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EMILA, RALUK, SA VA TRAIASCA CLOPOTEII SI SA FIE SANATOSI! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! REFACERE RAPIDA DUPA NASTERE!!

eu iar am fost azi fara net ... sper s-o rezolvam in curand!

va pupik!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gatta, laptele ramane 24 de ore in conditii ok in frigi. la reincalzire sa nu-l pui la microunde. la bain-marie ok. poti maine sa-i dai lapticul linistita.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetelor,

Azi am avut o zi agitata, mi-a fost dor de voi! Acum va in graba, ma duc sa dorm cu cele mai duioase ganduri fata de voi. Am citit ce s-a postat azi, am ras si am plans - maine o sa revin si incerc sa fiu mai precis ain aprcieri.

Sunt cam suparata - in lipsa mea la serviciu s-au luat niste decizii care imi distrug echipa alcatuita cu grija, cu greu si cu drag. Mi-e imposibil sa nu ma implic emotional, si tot imposibil sa ma implic efectiv in proces. Incerc sa-mi scot din sistem problemele astea, stiu ca nu am voie sa ma supar ca sa nu raman fara lapte.

Va urez o noapte linistita, say a little prayer pentru pastrarea laptelui la Stancutza suparata,

Va multumesc inca o data ca existati,

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562357316GVMraR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

Gabittza cel mai bine pentru bebe este sa nu iti faci griji sa nu le transmiti si lui bebe. Echografia nu este sigura 100% deci incearca sa nu te gandesti prea mult. Bebe la 2650 nu este chear mic. Nu sunt nici pe departe experta eu sunt la primul bebe dar am inteles ca daca te odihnesti si incerci sa ti bebele cat mai mult in burtica fiecare zi este importanta. Eu sunt sigura ca ai facut tot ce se poate bine pentru bebe si ai incredere in tine, in corpul tau si in bebe. Eu am avut primele contracti la 35 de saptamani si cred ca am idee cam prin ce treci tu acum dar sunt sigura ca daca te odihnesti totul o sa fie bine. Mult, mult ,mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Neata fetele! slaba miscarea

LalaD, nu v-ati intors inca de la munte?? ca tu erai de obicei cu cafeaua de dimineata

Gatta, uite aici despre depozitare si pastrare lapte de mama
http://www.kellymom.com/bf/pumping/milkstorage.html
am cautat pe mai multe site-uri, am gasit aceleasi repere.

si Bine ai venit clopotel de Emilia!! Sa fii bucuria lui mami si tati toata viata!!

EDIT: si a little prayer pentru Stancutza, sa nu mai fie suparata si sa aiba lapte pentru bebe!! fata si mai lasam grijile si supararile, ca e pacat de momentele minunate cu copilasii nosrti pe care nu le putem trai de ele!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

BUNA DIMINEATA,ZUZICI DRAGI

Vrem si noi sa felicitam proaspetele mamici EMILIA si RALUK,sa le dorim multa sanatate,refacere rapida si bebei frumosi si sanatosi!

Noi inca suntem in asteptare,sa vedem daca vrea sa vina bebica pana sambata cand aici e carnaval(nu chiar ca cel de La Rio,dar nici mult nu mai e) sau mai asteptam putin.Oricum mai avem vreo 8 zile pana la termen,dar oricum eu simt ca e aproape,ca toata ziua face tumbe si ma mai iau si dragele de contractii.
toate zuzele si bebeii lor,care apropo,sunt cei mai frumosi bebei pe care i-am vazut!

NICOLE38+ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Felicitari Emilia si Raluca.Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri.

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput