*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by rozina

Cam tarziu dar si eu sunt mamica de februarie inca nu imi vine sa cred dar uite ca minunea sa intamplat.
DN 09.10.1978 UM 21.05.2007 DPN 25.02.2008.
Am o intrebare si poate mamicile care deja au nascut ma pot ajuta.
Intrebarea este; Cum recunoastem ca am pierdut dopul gelatinos?
Eu de ieri 03.02.2008 imi ramane pe hartie igenica ceva asa gros ca gelatina incolor pana acum nu am avut si nu stiu daca este dopul gelatinos sau ce ar putea sa fie.Maine merg la control dar as vrea sa stiu mai multe daca se poate din experienta de la mamicile care au nascut sau care au mai multe informati despre dopul gelatinos.
Multumesc anticipat si nastere usoara.

Rozina bine ai venit printre noi! Te trec si pe tine pe listutza cu gravidutze de februarie!
Despre dopul gelatinos, eu stiu ca atunci cand se elimina, se elimina cu firisoare de sange... Eu de exemplu am eliminat deja bucati din el acum la a doua sarcina de vreo 2 saptamani, si pana acum nu am nascut..

Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 11 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette, revenind la meseria de mama... nimeni nu se naste mama... asta s einvata si se practica o viata intreaga si si asa, unele n-ajung la rezultate satisfacatoare, dar nu e cazul fetelor de la noi!
e bine s-o ai pe mama, dar sunt convinsa ca si fara mama ai sa te descurci! nu pune prea multa interpretare pe privirile bobitsei tale de-acu, e doar interesata de toti cei car eo inconjoara si daca mama ta e mai rapida in reactii ca tine, si-ti "ocupa teritoriul"...zambeste "primului venit":) curaj, hai, ca va fi foarte bine! (au am adus-o pe mama aici pt bruno... si doamne mult am regretat, acu o s-o aduc din nou, dar cand "ritualul"va fi deja instalat si cand am sa fiu sigura ca nu-mi demoleaza zambetul lui sacha care e doar pt mine - egoism de mama ursoaica, ce mai!)

iulia82, m-am uitat la poze, si n-am contenint samaminunez cum a crescut frumoasa ta! (pozele cu cordelutsa zic eu ca sunt de reclama la nivea sau pampers sau bubchen) dar eu n-am gasit decat 3 albume in care nu era nici o poza de la botez... sau nu m-am uitat eu bine? hmmm

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by rozina

Cam tarziu dar si eu sunt mamica de februarie inca nu imi vine sa cred dar uite ca minunea sa intamplat.
DN 09.10.1978 UM 21.05.2007 DPN 25.02.2008.
Am o intrebare si poate mamicile care deja au nascut ma pot ajuta.
Intrebarea este; Cum recunoastem ca am pierdut dopul gelatinos?
Eu de ieri 03.02.2008 imi ramane pe hartie igenica ceva asa gros ca gelatina incolor pana acum nu am avut si nu stiu daca este dopul gelatinos sau ce ar putea sa fie.Maine merg la control dar as vrea sa stiu mai multe daca se poate din experienta de la mamicile care au nascut sau care au mai multe informati despre dopul gelatinos.
Multumesc anticipat si nastere usoara.

rozina, bine ai venit!!
daca e incolor e putin probabil sa fie dopul. de obicei are firisoare rosii/maronii sau este complet maroniu (asa a fost la mine)
tu mai ai oricum pana la termen, e posibil sa nu fie nimic legat de nastere.
fata, dar sa ma ierti ca nu te trec eu pe lista, sunt cam in fuga pe aici

m-am mai uitat si la niste poze, Miutza, sunteti mortale in contrast de culori, tu alba-alba si ea portocalie, de zici ca a exagerat cu autobronzantul...

a, si Iulia, ai o printesa mortala, sa stii ca imi scapau vigilentei cristalele, asa m-am uitat cu atentie si le-am vazut! sclipitoare!

miri, chiar asa se uita bruno la sacha, parca ar fi o jucarie! o fi de muscat, o fi de cantat, o fi de plimbat...

ginette, mie imi face numai kk imprastiat, cu bobite, si e ok. cat timp face regulat, nu cred ca se poate vorbi inca de diaree. Inainte il ave aaltfel, de te-ai ingrijorat??
sa stii ca si pe mine ma ajuta mama acum, e profesoara si in ultima sapt de scoala a cam chiulit si acum e in vacanta, de sapt. viitoare ma trezesc si eu singura... e, o sa intram in job-ul de mama, ca nu ne-am nascut nici una invatata, si ajungem la vorba lui Angi, "nu l-am omorat nici azi", si sunt sigura ca ne vor ierta cand vor fi mari pentru greselile pe care nu vor sti ca le-am facut! pls ca de-aia suntem aici, e training-on-the-job, invatam una de la cealalta.
fata si o sa-i schimb ziua de kko!

am schimbat link-ul la semnatura, se intra direct la ultimele poze puse, adica cu serban, evident!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

doc! daca aveam o fata...ma inscriam pe lista de pretendente! ce-mi place poza cu broasca!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

iulia, am vazut pozele! si cristalele!oau!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

miri, multumesc mult de raspuns
si eu ma gandeam sa-i dau sa suga mai des in timpul zilei- noaptea imi convine la 4 ore, evident!
am citit ca e recomandat sa fie sanul cu pb. cat mai gol, asa ca daca el nu-l goleste, ca i-l dau al doilea si deja s-a saturat, trec la comprese fierbinti (adica o sticla de plastic cu apa fierbinte), masaj, scos lapte. vad ca acum a cedat, am dat si cu unguent de galbenele, sper sa-l mentin cat mai sub control! intr-adevar, eu mai cu mila, moasa mai cu ravna...
inca nu e grava pb., dar nici nu vreau sa ajunga!
fetele, beware! stati cu mainile pe sani si pipaiti-va cat puteti!

Miri, poza cu broscuta am facut-o pentru ca asta e pozitia lui preferata, sta tai cu el asa si dorm amandoi pe fotoliu! si am zis aseara: mai eu n-am nici o poza cu bebe! in afara de cele din post-operator si inca una pe care am facut-o cu colega de salon si bebelusa ei la externare. Ia pune tati mana si fii artist!
deci cine are fata si are bucurii la baiatul meu, vorbeste intai cu Isidora ca ea a zis ca se inscrie, ce conteaza diferenta de varsta!!

A propos, am inteles ca nu poze cu blitz pana spre 3 luni. banuiesc ca nu e chiar un babism, incerc sa-i fac cu blitz daca doarme, desi in poza in care facea semnul lui Spock din star-trek (si nu l-am prins bine, ca a miscat exact inainte sa fac poza si si-a mai adunat deshtele) mi-a deschis si ochisorii!
o sa incerc sa evit si mai mult blitzul. Voi ce stiti?

mai, vad ca eu sunt in verva si baiatu' asta a dormit azi de le-a rupt, sau a stat singurel si cuminte, nu tu o bazaiala, acolo, ce mai, a fost un ingeras. da' nici mami n-a mai mancat dulce, lactate, chestii fermentabile, i-a dat siropel anti-colici cu regularitate, Doamne-ajuta sa ne tina si la noapte.
poate ma apuc de povestea sarcinii..

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

in sfarsit am reusit sa termin curatenia...si imi merge si netul in sfarsit
WOw ce zi e azi!mai devreme miam amintit...stateam si ma imaginat cu burtik in momentul in care mi s-a rupt apa...azi ar fi trebuit sa se nasca in mod normal Bibi...desi de azi se va tine cont si de varsta corectata...yupiii

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Angi, Miri, Monica (Doc) ,

Asa este, nimeni nu s-a nascut invatat, dar nici asa, antitalent ca mine (cel putin, eu asa ma vad ).

Monica,

Pana acum facea kk cam de 2-3 ori si adunat (fara bobotze, ca un motz de frisca); d'aia m-am speriat ca, totusi de vinerea trecuta, la fiercare masa (mai putin la cea de la 4 noaptea) e cam mult.
Acum, o sa vad vineri ca o cantaresc, sa vedem "pierderile de razboi".

Si in afara de asta, pediatra mi-a zis ca pana nu se strange, nu-i face vaccinul (sambata face doua luni).

Multumesc de incurajari; stiam eu ca "primesc" ceva linistire dak ma "plang"

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am intrat si eu sa felicit proaspetele mamici...

Matgravidut, laura_dimitris... Sa va bucurati de clopoteii vostri si sa stiti sa ii faceti si pe ei fericiti!
Am vazut poze cu Biencutele, tare frumoase amandoua! matz, am impresia ca fatuca seamana cu tati, da' inca mai sper sa aiba ochisorii tai, nu ca tati nu ar fi si el un frumos... Dar na, i-ar sade tare bine cu ceva sa ii lumineze fatzuca! docdecap, am vazut si eu pozele noi cu Serbanelu', tare carn si scumpic mai e!
Miutza, . Frumoasa faramitza ai facut, zici ca-i rusoaica, nu alta! asa blonduna, cu capsorul ca o bilutsa si cu buzitele rosii! Ptiu! Si nu mai stiu ce poze am mai vazut..
Aaa, ma intorc la a doua Bianca... A lui Adryana. Ce buze secsi are, si ce tatic si mai secsi mai, da' voi sunteti tare tineri!

Last but not least... miri, si tu mi-esti draga si esti ca o mama pentru noi (nu vreau sa te simti... "baboi" dupa cum grati.ela dixit, e vorba de experienta si de cum ne "dadacesti" pe toate ) si ai toata admiratia mea... Chiar voiam sa te intreb cum faci cu alaptatul. Bruno mai e si el amator? Alaptezi in tandem? Ca nu m-am prins.
Aaaa, cat despre esarfa, e tare interesanta ideea, si eu m-am gandit la una, ca ma sperie marsupiul. Cum se face? O ai de pe net sau e o bucata de material oarecare? Nu prea imi dau seama cum ai "rasucit-o" si nici cum l-ai varat pe Sacha acolo. E nevoie de 4 maini sau ma descurc singura? Si cum trebuie pozitionat? Ca eu nu vad cum ii stau piciorusele inauntru... Si inca ceva - si noi ne luptam cu blestemata aia de conjunctivita care nu a trecut nici cu lapte nici cu gentamicina (Genticol, un produs pe baza de antibiotic)... Sa ma mai bag la un alt antibiotic? Ce zice moasa ta cea faina?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Si mai voiam sa zic ceva si uite ca am uitat... Mereu ma prapadesc de ras cand il vad pe Sacha, ce mai barosanu' e Nu am vazut in viata mea un bebelus asa de gras Ii "curg" falcile de pe fata, mare figura mai e! Sa va traiasca! Si lui Bruno sa ii traiasca "materialu' " de experiment. Abia astept sa fac si eu un bebe 2 sa vedem cum se joaca hihihi!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput