FIV in Ungaria 32

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crisis te asteptam...
andicu, le las cu mama. De luni seara pana vineri dimineata sta la mine si ma ajuta enorm.. ea doarme cu ele si am 3 zile in care pot sa ies. Mi-e greu vineri, sambata si luni cand sunt singura cu ele.. dra am noroc caa sunt cuminti si ca dorm noaptea! Cu oboseala am aceeasi senzatie.. ca nu-mi mai trece, nu pot sa adorm cand pun capul pe perna si nici dimineata asa cum o faceam pe vremuri.
miha cand faci testul ca tot astept?
adela pe tine cine te ajuta cu 3?
andrada vezi ca februarie-martie e cu noroc eu, sheri...si cu intalneala va anunt eu cand ajung in capitala

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata
cu oboseala subscriu si eu, chiar daca am una bucata, dar de ajutat nu ma ajuta nimeni si la cat mi-e de draga,am rasfatat-o si nu mai vrea sa stea singura nici cand doarme ziua,cand e treaza vrea numai joaca, plimbata afara o ora, doua , trei.in legatura cu dintii si a mea are, de la trei luni aceste obiceiuri: cu pumnul in gurita, lapte rece si tot ce prinde duce la gingii, dar nu ii apare nici un dinte, sunt obsedata si visez si noaptea ca ii ies dintii...

Liana sper sa ma anunti si pe mine cand vii in Constanta, macar sa te pupam si de-adevaratelea, nu numai virtual.

Crisis imi place cheful tau de viata, vreau si eu putina veselie de la tine...eu sunt in extrema cealalta...

Andicu pupam un pici energic si eu mamica obosita, da' fericita...
miha la patrat inca tinem pumnii
Ioana, cornelia,tia,adela,lenny,andrada si tuturor fetelor frumoase uitati de la noi cate o

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.bratu spune:

Buna fetelor,

m-am intors aseara de la prima consultatie de la Kaali.
Programarea am facut-o prin translatoare, dna Marika si am nimerit la dna dr Krizsan. Ne-a intors pe toate partile, am facut ECO, si analize de secretie, si fiindca am tromboflebila si inca nu am facut laparoscopie in tara, saptamana viitoare am deja programare la alta clinica sa investigheze trombo si in prima saptamana din martie la laparoscopie dupa care ne va spune ce e de facut.
Chiar daca unele investigatii nu se fac in clinica ei colaboreaza cu alti doctori.
Eu am refuzat sa fac laparo in tara si mi-a fost teama ca imi va spune sa o fac totusi in Romania, dar am noroc si am scapat de mizerie si spagi.
va pup si va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, viitoare gravi de Ungaria, deci vedeti ce va asteapta?! pregatiti-va ca urmati!!

Miha, sper sa vii cu valoare mare la beta hcg cand o faci!

Noi avem poze noi de la 7 luni la semnatura!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Ceau fetele
Va multumesc ca va rugati pentru mine. Eu sunt intr-o stare groaznica, ma omoara asteptarea. In data de 13 o sa/mi fac BHCG. Mai e atata pana atunci.
Trece foarte greu timpul, desi incerc sa il umplu cu tot felul de activitati care nu necesita eforturi.
In care zi pot sa fac test de urina?
pe toate va simt aproape de mine si va multumesc. Nu va mai enumar dar va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELE

Nu am intrat pana acum ca am fost putin cam data peste cap,nu mai inteleg nimc
Deci la consultatia care m-ia facuto doctorita a decurs bine si am inceput tratamentul pentru FIV dar..........la consultatia de marti la Zadori nu a mai fost asa de bine ca sa cam suparat doctorul putin ca doctorita mia dat tratamentul,asa ca mi la oprtit,motivul TREBUIE SA FAC PAUZA DUPA IA,ceea ce e normal eu nu aveam de unde sa stiu.Asa ca acum urmez o pauza de un CM adica va trebui sa merg din nou prin 6martie.Cam astea sunt vestile,dar din nou asteptarea,amanarea ma omoara cu zile.
Va puppe toate si va doresc numai bine la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Sorina sz Multumesc de vorbele bune, iti tin si eu pumnii. tu cand faci IA?
teacdrn Foliculii mei erau in ziua11 de 17, respectiv 18 mm, seara in aceeasi zi am mai luat ultimul menopur, injectia de stimulare, in z 12 am facut ovitrelle si in z14 voi face IA. De la asistenta am inteles ca as avea 4 foliculi, dar numai 2 pot fi luati in considereare.Dr mi-a spus de 2. In legatura cu faptul ca am endometrioza, nu am facut nimic special, procedura a decurs la fel pana acum, ca si cand nu as avea. POATE CA DR MI-A ALES TRATAMENTUL TINAND COND SI DE ASTA, NU STIU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Vai Doamne cat e ceasu' si eu am pana mai acum. Iar am inceput sa am un program bolnavicios, da' las' ca ajung eu la Szeged si acolo trezilea la 7 zilnic, regula personala .
Miha2004 si multumesc! Daca nu erai tu nu stiu cand ma mai trezeam . Vai ce program am !
Lenyyyyy nu fi suparata iubita. Pentru reusita la FIV trebuie intr-adevar sa faci pauza. Nu poti sa faci stimulare dupa stimulare. O ia razna organismul tau.
andicu abia astept sa ma plang si eu !
alina.bratu mare grija cu translatoarea! Iii place sa faca mult pe doctora. Multa bafta!
daniela76 pai e frumos asa? Cum sa fi in extrema cealalta? Vezi ca esti foarte aproape de mine, ma urc in si imediat vin la tine cu . Gaseste totusi pe cineva care sa stea cu ea macar o zi pe saptamana. Si ziua aceea foloseste-o pentru tine, numai pentru tine. Mergi la plimbare, la un film, la un suc, la coafor....unde iti place tie. Poti sa vi in vizita pe la mine sa-ti dau niste buna-dispozitie. O sa-ti faca foarte bine.
pussi ce ma bucur ca poti sa iesi. Sa vezi ce adunare facem la TM, asta bineinteles dupa ce-ti vad printesele .
Borzasimo
Sandica sa sti ca nu eram eu la calculator ci sotul. Eu rupeam patu' cu somnul!

"Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Buna fetelor,

Miha 3
, si eu sunt din hd, chiar daca de vreo 10 ani am tm in buletin! Oare ne stim? eu sunt Cristina Lajtos pe numele de fata, si am terminat teoreticul, promotia 96. Daca iti spune ceva.

Tuculucu, cred ca la tine am facut confuzia si ti-am sugerat sa asculti de Zadori, desi tu nu faci la Szeged, nu? Imi pare rau de confuzie! Pot sa dau vina pe hormoni, nu? :D

Crisis, de ce tre sa le faci inainte pe toate? De condus prin ungaria e mult mai fain decat prin romanica (desi nu la fel de palpitant ;) ) De condus prin tara eu conduc si acum, la party-uri inca ma duc, tot ce fac diferit e ca ma feresc de tigara si de incaperile cu fum, dansez un pic mai putin si mai cu grija, si alcool - doar in trim 2 am baut un pahar de vin. Eu tot zic ca mai repet experienta, dar nu mi se da...desi Zadori a spus ca vin rosu de calitate pot sa beau....Doar de patnat nu patinez :D poate pentru ca nu o faceam nici inainte :D

Cat despre mine, ieri am simtit prima data bebele!!!!!!Racita fiind, stateam acasa in pat, cand am simtit clar cum mi-a tras una, chiar langa buric, de am tresarit! Apoi inca o data! Si m-a apucat un plans cu sughituri, desi sunt oricve numai emotiva nu, si uite asa cred ca l-am potolit pe bb...pana acum erau tresariri usoare de ma tot intrebam oare e, oare nu e, dar acum stiu sigur ca a fost!! Ceea ce va doresc si voua!

Nu stiu sigur daca am inteles bine ca am citit in viteza, dar daca se planuieste o intalnire in timisoara, ma inscriu si eu de ma primiti! mi-ar placea sa va cunosc, sau sa va reintalnesc pe cele cunoscute la Szeged ;-) daca ajungeti in zona...
Si daca n-am inteles bine, atunci considerati asta o propunere de discutie pentur o intalnire, ca vad ca suntem destule de pe aici,plus sunt multe care tranziteaza, ce ziceti?

Pupici la toate fetele!

Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa'ti traisca sotzul "La multi ani !!!"sa fiti iubiti si fericiti!!!spunei ca'l pupa olteanca

va pup pe toate..

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput