FIV in Ungaria 32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello fetelor.

Aici sunt, dar nu prea am avut chef de scris mult, nici timp, ieri a venit mama dupa-amiaza si nu stiam cum sa fac sa am ceva timp si pt mine! mare lucru n-am reusit , ca tot eu ii fac papica si baita, si apoi, tot nu ma indur sa ma desprind!
Cred ca m-a ajuns obiseala de cand e el Duracell, ca ma simt zilnic epuizata, fara chef, imi vine sa dorm tot timpul, iar seara cand ma bag in pat nu pot sa adorm! am inceput sa iau Coenzima Q10, am auzit ca e buna pt energie.
Filip e super haios, a inceput sa se taraie pe burta...inapoi!
deh, e Rac doar!! si de cateva zile cand nu mai vrea sa manance sau nu-i place ce-i dau, da din cap ca nu mai vrea!

Pussi, cum trece timpul deja va pregatiti de dintisori!..
e super ca poti iesi zilnic o ora in oras!! cu cine le lasi? asa, sa-mi dai o idee!
Elmasi, succes! analizele mai vechi de 6 luni nu ti le accepta! trebuie sa le repeti!

Pupici tuturor si mult succes celor care merg zilele astea la Szeged si Budapesta!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, eu nu v-am mai scris pt ca stimularea nu mergea bine si nu am vrut sa le dezamagesc pe cele care fac IA. Dar , am recuperat pe parcurs, ieri in ziua 11 aveam 2 foliculi, de 17-18 mm si endometrul de 8.7mm. Vineri voi face Ia la Debrecen. Am emotii! Sunt incantata ca am ales clinica asta, s-au ocupat de mine asa cum trebuie...chiar ma gandeam ca daca as fi facut IA in tara, mi-ar fi dat clomifen tablete si nu as fi raspuns deloc. De abia dupa ce mi-a dublat doza de Menopur am inceput sa dau rezulatate. Si culmea, ca fara stimulare ovulez natural. va tin la curent si spe sa va dau vesti bune si va cites mereu, chiar daca scriu mai mult la fetele cu endo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Fetelor vreau si eu la intalnirea voastra da o sa o ratez de data asta poate la vara o sa ne vedem.
Elmasi multumesc
Eu sunt bine, nerabdatoare sa aflu rezultatul ca sa ma apuc odata de treaba, ca am o multime de lucruri de facut, dar o sa ii dau acestui fiv o sansa si o sa stau cumintica pana la rezultat.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna fetele dragi
La mine nimic nou. Iau in continuare Closty si astept ziua de vineri pentru a merge la Szeged, iar pe saptamana viitoare IA .
Mi-am promis ca nu imi voi face mari sperante de data asta, dar...
Poate totusi va fi bine .
Miha2004 bravo, asa te vrem, stai cumintica la pat. Cat mai avem de asteptat pana la rezultat?
ancaoradea ma bucur ca pana la urma a iesit totul bine. Sa-ti traiasca foliculii, viitori copilasi. Tin pumnii.
crisis81.
miha3 vreo veste?
lenny multa bafta la FIV.

inca nu va stiu pe nume, dar va pe toate fostele, actualele si viitoarele Fiv-oase de Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Ieri am fost cu sotul sa-si faca RMN, ca urmare a rezultatului de la prolactina (de 3 ori mai mare decat normalul). Filmul arata o formatiune care apasa pe hipofiza, glanda responsabila cu producerea prolactinei. Conform endocrinologului asta este motivul pentru care spermograma nu este cum trebuie (20 milioane). Un tratament pentru scaderea prolactinei ar putea rezolva deci si problema noastra cu bebe-ul.
Intrebarea mea pentru voi este: sa raman la ideea cu Fiv-ul sau sa am rabdare si poate vine de la sine? Mentionez ca incercam de aproape 2 ani, deci rabdarea nu este punctul meu forte in acest moment.
IA fac oricum, dar pe mai departe ce sa fac?? voi ce ati face in locul meu?
Va rog sa va dati cu parerea. Conteaza mult pentru mine. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Sorina, si eu sunt cam in aceeasi situatie. avem 2 ani de cand eu si sotul meu incercam sa avem copii, numai ca la noi totul e ok, analizele sunt f bune dar nu se intampla nimic. Eu nu vreau sa mai astept si m-am hotarat sa fac FIV. In situatia ta ti-as recomanda in primul rand sa faci tratamentul si imediat IA. Daca nu reusesti, in luna urmatoare sa incepi demersurile pentru FIV. Eu asa asa face in locul tau. Tratamentul oricum trebuie sa-l faca sotul tau, practic pierzi doar o luna daca faci IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

ancaoradea-am si eu niste intrebari : ti-a spus doctorul care e dimensiunea optima a foliculilor pentru a spera la o reusita prin IA?(adica la ce dimensiune a lor opreste stimularea pt. a face Ovitrelle?) Cati foliculi incearca sa obtina pt. IA? A facut vreo precizare speciala in legatura cu faptul ca ai endometrioza?

multumesc,tea
Adaug: daca mai sunt fete care au facut IA in Ungaria si ma pot ajuta cu raspunsuri m-as bucura. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Pussi incep pe 21 februarie inhibarea. Vezi ca facem mare intalneala in februarie. Sper ca de data asta o sa vii si tu

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Fetelor salutari
Cris draga mea nu mi-e lene numai un pic, dar sa sti ca am avut o gramada de treaba si tot asa ocupata tare, ca incep tratamentu si oi fi tot pe la Szeged si sa fie toate la locul lor, tu ce faci te pregatesti pt szeged
Miha2004 sa ne dai o veste buna
Miha3 si tu la fel Doamne ajuta
Adaca sanatate multa puiutilor tai
Lenyyyyyyyy
Sorina sz mut succes
Liana eu una nu mai inteleg nimic pote ca sant mai blonda si de aia vreau sa iti spun ca cea ce ai scris nu pot sa cred, eu sper sa te razgandesti
Fetele va pe toate nu va mai enuma ca si asa mam cam intins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara, buna seara!
Azi nu am avut deloc timp de calculator asa ca va scriu acum. Nu ca as fi avut vre-o treaba, am umblat creanga toata ziua.
Borzasimo daaaaaaaa ma pregatesc temeinic. Savurez din plin lucrurile pe care nu le voi mai putea face o data cu inceperea procedurilor la Szeged: miscarea, petrecerile, tabieturile si , stirile in limba ROMANA, umblatu' creanga toata ziua cu asa ca sa fiu sigura ca nu le duc dorul . Trece timpul destul de repede si nu pot decat sa ma bucur. Abia astept sa ne vedem !
Lenyyyyyyyyy ne scri si noua ceva?
miha2004 asa vorbeam si eu. Hai o data cu rezultatul ca eu am treaba domne'. Sper sa ai acelasi rezultat dar sa duci sarcina la termen
andicu deja isi impune personalitatea . Ce tare.... mamica si flacaul.
Adela pe tine te inteleg ca nu ne-ai scris. Asteptare cat mai scurta!
Pussi pentru fete!
sorina_sz nu stiu altii cum sunt dar eu deja stau foarte prost cu rabdarea. Sa ne spui ziua cand faci IA. Multa Bafta!

si imbratisari!

"Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput